☮️ Vredessymbool Emoji

Meaning of ☮️ emoji

Symbool van de Vrede emoji is niet alleen een populaire beeld van de jaren 60, maar wordt ook gebruikt voor het overmatig in generaties na. Aangezien het Symbool van de Vrede emoji werd geïntroduceerd kunt u er zeker van zijn dat mensen toe te voegen het momenteel aan hun tekst als ze spreken over het vinden van vrede of als een 😄 Leuke manier om afscheid te nemen / zie je later. U kunt de ✌️ Victory Hand emoji toe mee om te laten zien uw streven om vrede te vinden, of de 👋 wuivende hand emoji als je gewoon afscheid van een vriend of iemand die je niet echt als in een rustige, niet-agressieve manier.

Lees verder

Search Emojis:

☮️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

☮️ en liefde! Ik moet gaan ok? ☮️

Combinaties en Kaomojis van ☮️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ☮️! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ☮️🤛. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ☮️ Peace Symbol Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

☮️🤛 - Vrede of oorlog?
 • ☮️
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ☮️ General information

  English name Peace Symbol Emoji
  How to type shortcode :peace:
  Unicode (fully-qualified) U+262E
  Unicode version Unicode 1.1 (1993)
  Hex Code Points 262E
  URL Escape Code %E2%98%AE%EF%B8%8F