♠️ Sportpak Emoji

Meaning of ♠️ emoji

Spade Suit emoji wordt meestal gezien als een van de speelkaartkostuums. Het ziet eruit als een 🖤 Black Heart op zijn kop gezet. Als je niet weet, is de spade vertegenwoordigt een blad van de kosmische boom, dus symboliseert het leven. Pretty cool als je je realiseert kostuums van de kaart betekent meer dan alleen een beeld. Als u probeert om een ​​vriend over de betekenis van de spade’s te voeden, stuur deze emoji met een 🌲 Evergreen Tree emoji en 😇 lachend gezicht met Halo emoji aan de symboliek van het leven te laten zien.

Lees verder

Search Emojis:

♠️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik wil een tatoeage van ♠ op mijn rug Ik voel me zo levendig als ik dit zie ♠

Combinaties en Kaomojis van ♠️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ♠! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ♠️♥️♦️♣️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ♠️ Spade Suit Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

♠ ️ ♥ ️ ♦ ️ ♣ ️ - Een spelletje kaarten?
☠️️🦅 ♠ ️ - Scavenger
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ♠️ General information

  English name Spade Suit Emoji
  How to type shortcode :spades:
  Unicode (fully-qualified) U+2660
  Unicode version Unicode 1.1 (1993)
  Hex Code Points 2660
  URL Escape Code %E2%99%A0%EF%B8%8F