♥️ Hartpak Emoji

Meaning of ♥️ emoji

Heart Suit emoji is een speelkaart pak dat eruit ziet als, nou ja, een hart, niet veel om uit te leggen op die. Het vertegenwoordigt je intuïtie en oordeel. Maar de meeste mensen zien een hart en 🔗 Link het samen met de andere hart emojis. Er is niets mis mee, taai. U kunt deze emoji sturen samen met een reeks andere ❤️️ Liefde gecentreerd emojis, net als de ❤️️️ Red Heart emoji of 💗 Growing Heart emoji, om die ene speciale persoon te laten zien dat ze je hart en nog veel meer.

Lees verder

Search Emojis:

♥️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Je hebt mijn ♥ De koningin van ♥ is een leuk kostuum idee

Combinaties en Kaomojis van ♥️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ♥! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ♥️❤️️♥️❤️️♥️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ♥️ Heart Suit Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

♥ ️❤️️ ♥ ️❤️️ ♥ ️ - aangewakkerd door de liefde
♠ ️ ♥ ️ ♦ ️ ♣ ️ - Een spelletje kaarten?
👫 ♥ ️🔒🌊🗝 - De sleutel tot onze harten
🍫 ♥ ️ - Mijn beauty
 • ♥
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ♥️ General information

  English name Heart Suit Emoji
  How to type shortcode :hearts:
  Unicode (fully-qualified) U+2665
  Unicode version Unicode 1.1 (1993)
  Hex Code Points 2665
  URL Escape Code %E2%99%A5%EF%B8%8F