⚛️ Atom Symbool Emoji

Meaning of ⚛️ emoji

Atom Symbol emoji is. de wetenschappers die er zijn, die worden gebruikt om hulp te uiten hun findiings of o gewoon nerd met andere 🧑🔬 wetenschappers. Maar de emoji kan ook worden gebruikt om de American Atheists, of mensen die alleen geloven in de wetenschap en dat er geen bovenaardse kracht vertegenwoordigen. Tenminste ze hebben allebei een verband aan de wetenschap. Gebruik de 🧪 Test Tube emoji als je praat over wetenschap gerelateerde onderwerpen of de 🙅 Persoon Gebaren NO emoji als je ruzie met iemand over dat er enkele grotere macht regelen van de 🌎 Earth Hour, die ook een emoji die u kunt gebruiken.

Lees verder

Search Emojis:

⚛️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

De keuze reactietijd ging zoals gepland! Ik ben een genie! ⚛️ Nee, er is geen Heer, stoppen met proberen om me te bekeren ⚛️

Combinaties en Kaomojis van ⚛️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ⚛️! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ⚛️🔬. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ⚛️ Atom Symbol Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

⚛️🔬 - Bekijk deze atom
 • ⚛️
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ⚛️ General information

  English name Atom Symbol Emoji
  How to type shortcode :atom:
  Unicode (fully-qualified) U+269B
  Unicode version Unicode 4.1 (2005)
  Hex Code Points 269B
  URL Escape Code %E2%9A%9B%EF%B8%8F