⚾ Honkbal Emoticon

Meaning of ⚾ emoji

Honkbal emoji is het beeld van de kleine bal, die worden gebruikt in het spel van honkbal. Het ziet eruit als een witte 2D of 3D bal met rode steken, waardoor het herkenbaar maken. Het wordt gebruikt in de posten en berichten over alles wat met deze sportieve wedstrijd, dat is waarschijnlijk de meest populaire van allemaal in de 🇺🇸 USA. In de andere, indirecte betekenissen wordt het veel minder vaak (bijvoorbeeld als een symbool voor “speed”). Ook, op Snapchat, dit emoji is het icoon van de officiële rekeningen van de twee sterren van 🗂 Professional Baseball in een keer – Chris Archer en Marcus Stroman.

Lees verder

Search Emojis:

⚾ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Het gaan naar honkbal wedstrijd vandaag! ⚾ Wie wil gaan spelhonkbal ⚾ met mij? Ik ben niet beschikbaar ⛸🏸🏸⚾️⚾️⚾️

Combinaties en Kaomojis van ⚾

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: (*´∀`)つ========○ⅲⅲⅲ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​👨🏻​🐭​⚾️​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ⚾ Baseball Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

👟 👟 ⚾ - Tennis Sneakers
🏌️♂️ ⚾ - Een beetje van golf?
🧢 ⚾ - Vandaag is het honkbal dag
🎣 ⚾ - Catcher
💰 ⚾ - Money Ball
⚾ 🏢 - Ballroom
 • (*´∀`)つ========○ⅲⅲⅲ
 • (*´∀`)つ========●ⅲⅲⅲ
 • =( ^o^)ノ ...…___o
 • =( o)ノ .........…___o
 • ◎
 • ●
 • 0( =^ï½¥_ï½¥^)=〇
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ⚾ General information

  English name Baseball Emoji
  How to type shortcode :baseball:
  Unicode (fully-qualified) U+26BE
  Unicode version Unicode 5.2 (2009)
  Hex Code Points 26BE
  URL Escape Code %E2%9A%BE