๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ Vlag: Christmas Island Emoji

Meaning of ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ emoji

Het eiland ligt in de Indische Oceaan zijn naam te danken heeft aan Kerstdag 1963. William Dampier, een Britse navigator, was de eerste die het land op het eiland en beschrijven zo nauwkeurig mogelijk. By the way, tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het eiland veroverd door Japan en pas in 1958 werd onder het gezag van Australiรซ geplaatst. Een twee-gekleurde vlag (groen en blauw) met de omtrek van het eiland in het midden en een vliegende ๐Ÿฆ Vogel in de rechterbovenhoek is het onwaarschijnlijk populair te zijn op het net. U kunt echter onthouden over het wanneer, bijvoorbeeld, het is ๐ŸŽ„ kerstperiode.

Lees verder

Search Emojis:

๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Ik ben trots om hier te wonen ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ Geweldige plek om te bezoeken! ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ Ik ga ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ Vlag: Christmas Island!

Combinaties en Kaomojis van ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: โ•ญ(โ™ก๏ฝฅใ…‚๏ฝฅ)ูˆ/๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝโ€‹๐ŸŽ„โ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ Flag: Christmas Island Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ ๐ŸŽ„ - Christmas Island
 • โ•ญ(โ™ก๏ฝฅใ…‚๏ฝฅ)ูˆ/๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ
 • Iโค๏ธ๏ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ
 • My ๐Ÿ  is ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฝ General information

  English name Flag: Christmas Island Emoji
  How to type shortcode :flag_cx:
  Unicode (fully-qualified) U+1F1E8 U+1F1FD
  Unicode version Unicode 6.0 (2010)
  Hex Code Points 1F1E8 1F1FD
  URL Escape Code %F0%9F%87%A8%F0%9F%87%BD