👨‍⚕️ ️Man Gezondheidswerker Emoji

Meaning of 👨‍⚕️ emoji

️Man Health Worker emoji is een beeld van een blanke mannelijke persoon die een operatie overalls en met een 🩺 stethoscoop op zijn nek. Zijn haar kan van verschillende kleuren, maar zijn gezichtsuitdrukking is altijd neutraal vriendelijk. Dit karakter is uiteraard gerelateerd aan de geneeskunde en 🏥 Ziekenhuizen. Dus, betekenissen van de emoji’s met betrekking tot dit onderwerp. Zo kan het illustratie van een medische werknemer of een zelf-representatie van een 👨 man, die werkt in een medische industrie. In die zin kan het worden gebruikt door artsen, chirurgen, therapeuten, 👪 Familie artsen, verpleegkundigen, en ga zo maar door.

Lees verder

Search Emojis:

👨‍⚕️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik werk als therapeut voor 10 jaar 👨⚕️️ Ik zag een knappe dokter in een ziekenhuis 👨⚕️️

Combinaties en Kaomojis van 👨‍⚕️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: 。・゚・(ノД`)ヽ( ̄ω ̄ )! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​👨‍⚕️️​🏥​👩‍⚕️️​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 👨‍⚕️ ️Man Health Worker Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

👨⚕️ 🩺 🤬 - Huis M.D.
🏥 👨⚕️ 👩⚕️ 🧑⚕️ 💉 🩺 - Behandeling
🏥 🛏 😷 👨⚕️ 👩⚕️ - een behandeling ondergaan
。・゚・(ノД`)ヽ( ̄ω ̄ )
( ˇ෴ˇ )
(; ω ; )ヾ(´∀`* )
(*´ I `)ノ゚(ノД`゚)゚。
(*´ー)ノ(ノд`)
(っ´ω`)ノ(╥ω╥)
(ノ_;)ヾ(´ ∀ ` )
(ノ_<。)ヾ(´ ▽ ` )
ヽ( ̄ω ̄(。。 )ゝ
ヽ(~_~(・_・ )ゝ
ρ(- ω -、)ヾ( ̄ω ̄; )

👨‍⚕️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

👨🏻‍⚕️️--lichte huidskleur 👨🏼‍⚕️️--medium lichte huidskleur 👨🏽‍⚕️️--middellange donkere huidskleur 👨🏾‍⚕️️--middellange donkere huidskleur 👨🏿‍⚕️️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

👨‍⚕️ General information

English name ️Man Health Worker Emoji
How to type shortcode :man_health_worker:
Unicode (fully-qualified) U+1F468 U+200D U+2695 U+FE0F
Unicode version Unicode 6.0 (2010)
Hex Code Points 1F468 200D 2695 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%91%A8%E2%80%8D%E2%9A%95%EF%B8%8F