👩‍⚕️ ️Vrouw Gezondheidswerker Emoji

Meaning of 👩‍⚕️ emoji

️Woman Health Worker emoji is een beeld van een blanke 🧑 volwassen vrouwelijk persoon in chirurgie overalls, met een 🩺 Stethoscoop, losgemaakt haar van verschillende kleuren, en neutraal, maar toch vriendelijke gezichtsuitdrukking. Dergelijke buitenkant zegt voor zichzelf: dit karakter is direct gerelateerd aan de geneeskunde en de gezondheidszorg en ze werkt in een 🏥 Hospital. Daarom wordt het meestal gebruikt in deze context, dat wil zeggen als een illustratie van een vrouwelijke therapeut, chirurg, 👪 Familie arts, verpleegkundige, en ga zo maar door, evenals een zelf-representatie van een 👩 vrouw, wier beroep is een van deze.

Lees verder

Search Emojis:

👩‍⚕️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik ben een chirurg en ik ben trots op mijn werk 👩⚕️️ Mijn therapeut is geweldig! 👩⚕️️

Combinaties en Kaomojis van 👩‍⚕️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: 。・゚・(ノД`)ヽ( ̄ω ̄ )! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​👩‍⚕️️​📝​💊​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 👩‍⚕️ ️Woman Health Worker Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🏥 👨⚕️ 👩⚕️ 🧑⚕️ 💉 🩺 - Behandeling
🏥 🛏 😷 👨⚕️ 👩⚕️ - een behandeling ondergaan
。・゚・(ノД`)ヽ( ̄ω ̄ )
(; ω ; )ヾ(´∀`* )
(*´ I `)ノ゚(ノД`゚)゚。
(*´ー)ノ(ノд`)
(ಡ_ಡ)
(っ´ω`)ノ(╥ω╥)
(ノ_;)ヾ(´ ∀ ` )
(ノ_<。)ヾ(´ ▽ ` )
ヽ( ̄ω ̄(。。 )ゝ
ヽ(~_~(・_・ )ゝ
ρ(- ω -、)ヾ( ̄ω ̄; )

👩‍⚕️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

👩🏻‍⚕️️--lichte huidskleur 👩🏼‍⚕️️--medium lichte huidskleur 👩🏽‍⚕️️--middellange donkere huidskleur 👩🏾‍⚕️️--middellange donkere huidskleur 👩🏿‍⚕️️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

👩‍⚕️ General information

English name ️Woman Health Worker Emoji
How to type shortcode :woman_health_worker:
Unicode (fully-qualified) U+1F469 U+200D U+2695 U+FE0F
Unicode version Unicode 6.0 (2010)
Hex Code Points 1F469 200D 2695 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%91%A9%E2%80%8D%E2%9A%95%EF%B8%8F