🕵️‍♀️ Vrouwelijke Detective Emoji

Meaning of 🕵️‍♀️ emoji

Vrouw Detective emoji vertegenwoordigt een vrouwelijk karakter, die ofwel dol op het blootleggen van mysteries, of werkt als een echte private 🕵️ Detective. Alle details in haar blik zijn de bewijzen van deze – ze draagt ​​een donkere 🧥 Coat, een kraag waarvan verbergt haar gezicht, een 🎩 Hat, en houdt ze zelfs een vergrootglas in de meeste gevallen, dat is een erkend symbool van onderzoeken en onderzoeken. Dit emoji kan zowel 🗂 Beroepsgerichte verband (dat wil zeggen om te worden gebruikt als het gaat om 👩 Vrouwen, die werk als detectives) of symbolische (dat wil zeggen om te dienen als een teken dat de gebruiker over te ontdekken wat verborgen waarheid).

Lees verder

Search Emojis:

🕵️‍♀️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Het blootleggen van mysteries is de beste zaak van de wereld 🕵️♀️ Ik zal de waarheid weten 🕵️♀️

Combinaties en Kaomojis van 🕵️‍♀️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ( •͡˘ _•͡˘)! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🕵️‍♀️​🔪​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🕵️‍♀️ Woman Detective Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🕵️♀️ 🔪 - moordonderzoek
🚫 👩🎨 👩🚒 🕵️♀️ - Unafficial werknemer
( •͡˘ _•͡˘)
( ¬ _ ¬ 😉
Ô¾_Ô¾
)">(
Ô¾_Ô¾
)
(;¬_¬)
(¬з¬)
(ு८ு_ .:)
(ಠ.ಠ)
(눈_눈;)
(ؔꇵ ˻̠ ؔꇵ)
┌༼ σ ‸ σ ༽┐
║ * ರ Ĺ̯ ರ * ║

🕵️‍♀️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🕵🏻‍♀️--lichte huidskleur 🕵🏼‍♀️--medium lichte huidskleur 🕵🏽‍♀️--middellange donkere huidskleur 🕵🏾‍♀️--middellange donkere huidskleur 🕵🏿‍♀️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🕵️‍♀️ General information

English name Woman Detective Emoji
How to type shortcode :woman_detective:
Unicode (fully-qualified) U+1F575 U+FE0F U+200D U+2640 U+FE0F
Unicode version Unicode 7.0 (2014)
Hex Code Points 1F575 FE0F 200D 2640 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%95%B5%EF%B8%8F%E2%80%8D%E2%99%80%EF%B8%8F