🕵 Detective Emoji

Meaning of 🕵 emoji

Sleuth of detective of Spy emoji verschijnt in het karakteristieke 🧥 Coat met een staande kraag, 🎩 Hat en met een vergrootglas bij bepaalde emoji providers. Het wordt meestal gebruikt als de gebruikers willen geven dat ze op zoek naar iets (URL of op het internet), willen weten wat voor hen verborgen, nader te onderzoeken of “onderzoeken” iets (een persoon, gebeurtenis of object), of gewoon bespioneren iemand die om welke reden. Hij ziet eruit als astereotypical snoop, gekleed in een mysterieuze kijken, donkere jas met een standingcollar, die het gezicht verbergt.

Lees verder

Search Emojis:

🕵 Snapchat meaning

Sleuth-emoji verschijnt in de Snapchat 🏆 Trophy Case nadat de gebruiker naar een van zijn Snaps heeft gezocht die is opgeslagen in de Memories.

🕵 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik zal de waarheid 🕵️ Laten we eens kijken wat je verbergt 🕵️ TI'me uw zoekgeschiedenis controleren 🕵️

Combinaties en Kaomojis van 🕵

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ( ˇ෴ˇ )! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🕵️‍♂️​💀​🔎​🔑​👍​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🕵 Detective Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🕵 🥸 - Undercover onderzoek
( ˇ෴ˇ )
( ¬ _ ¬ )
( ʘ ෴ ʘ )
Ծ_Ծ
)">(
Ծ_Ծ
)
(;¬_¬)
(¬、¬)
(¬з¬)
(ு८ு_ .:)
(ಠ.ಠ)
(눈_눈;)
(ؔꇵ ˻̠ ؔꇵ)
┌༼ σ ‸ σ ༽┐
║ * ರ Ĺ̯ ರ * ║

🕵 Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🕵🏻--lichte huidskleur 🕵🏼--medium lichte huidskleur 🕵🏽--middellange donkere huidskleur 🕵🏾--middellange donkere huidskleur 🕵🏿--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🕵 General information

English name Detective Emoji
How to type shortcode :detective:
Unicode (fully-qualified) U+1F575
Unicode version Unicode 7.0 (2014)
Hex Code Points 1F575
URL Escape Code %F0%9F%95%B5