๐Ÿ–– Vulcan Groet Emoji

Meaning of ๐Ÿ–– emoji

Vulcan Salute emoji is het beeld van een handgebaar, die eruit ziet als de โœ‹ opgeheven hand met de vingers uit elkaar gebracht tussen het midden en de ๐Ÿ’ Ring Ones. Dit gebaar werd uitgevonden door een van de personages van ๐Ÿ–– Star Trek-serie, die de ๐Ÿ‘ฝ Alien was. Er, het betekende de formele begroeting en willen voorspoedig van zijn race. De fans van de serie gebruiken precies dezelfde betekenis – meestal, in plaats van โ€œhalloโ€ of โ€œafscheidโ€ naar een vriend. Toch is het nu al niet alleen alleen geek-gebaar en het wordt gebruikt in deze zin niet alleen fans, maar zelfs door hen, die nooit Star Trek hebben gezien.

Lees verder

Search Emojis:

๐Ÿ–– Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Hallo mijn goede vriend! ๐Ÿ–– Tot ziens en veel geluk voor u! ๐Ÿ–– Leef lang en voorspoedig ๐Ÿ––

Combinaties en Kaomojis van ๐Ÿ––

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: \//_! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿ‘ฝโ€‹๐Ÿ––โ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐Ÿ–– Vulcan Salute Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿ‘ฝ ๐Ÿ–– - UFO is hier!
โœŠ โœ‹ โœŒ๏ธ ๐ŸฆŽ ๐Ÿ–– - Rock-paper-scissors-hagedis-Spock!
\//_

๐Ÿ–– Skintones

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿ––๐Ÿป--lichte huidskleur ๐Ÿ––๐Ÿผ--medium lichte huidskleur ๐Ÿ––๐Ÿฝ--middellange donkere huidskleur ๐Ÿ––๐Ÿพ--middellange donkere huidskleur ๐Ÿ––๐Ÿฟ--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

๐Ÿ–– General information

English name Vulcan Salute Emoji
How to type shortcode :vulcan:
Unicode (fully-qualified) U+1F596
Unicode version Unicode 7.0 (2014)
Hex Code Points 1F596
URL Escape Code %F0%9F%96%96