๐Ÿค˜ Teken van de hoorns Emoji

Meaning of ๐Ÿค˜ emoji

Sign of the Horns emoji is het handgebaar van de index en pink omhoog wijst. Ondanks dat heeft veel verschillende betekenissen, heeft het lang uitgegroeid tot een erkend symbool van al diegenen, die โค๏ธ๏ธ Liefde luisteren naar heavy metal, hard rock, en soortgelijke genres van muziek. Dus, niet verrassend, dit emoji wordt zeer vaak gebruikt in verschillende contexten, die verband houden met muziek, concerten, gek partijen, subculturen, en ga zo maar door. Het wordt ook vaak gebruikt in combinatie met smileys als ๐Ÿ˜€ Grijnzen Gezicht emoji als een symbool dat de gebruiker is het hebben ๐Ÿ˜„ Pret hebben bij sommige ๐ŸŽ‰๐Ÿฅ‚ Party, concert, of elders.

Lees verder

Search Emojis:

๐Ÿค˜ Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

We gaan het muziekfestival ๐Ÿค˜ Onze eerste concert is vandaag! ๐Ÿค˜ Rock on ๐Ÿค˜ Ook u ๐Ÿค˜๐Ÿผ๐Ÿ˜˜

Combinaties en Kaomojis van ๐Ÿค˜

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: _/_! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐ŸŽธโ€‹๐Ÿค˜โ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐Ÿค˜ Sign of the Horns Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐ŸŽธ ๐Ÿค˜ - Laat Gonna Rock!
๐Ÿคž ๐Ÿ˜ ๐Ÿค˜ - Party neutraal
๐Ÿ˜€ ๐Ÿค˜ - Het is feest tijd!
_/_

๐Ÿค˜ Skintones

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿค˜๐Ÿป--lichte huidskleur ๐Ÿค˜๐Ÿผ--medium lichte huidskleur ๐Ÿค˜๐Ÿฝ--middellange donkere huidskleur ๐Ÿค˜๐Ÿพ--middellange donkere huidskleur ๐Ÿค˜๐Ÿฟ--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

๐Ÿค˜ General information

English name Sign of the Horns Emoji
How to type shortcode :metal:
Unicode (fully-qualified) U+1F918
Unicode version Unicode 8.0 (2015)
Hex Code Points 1F918
URL Escape Code %F0%9F%A4%98