🤟 Liefs-Je Gebaar Emoji

Meaning of 🤟 emoji

Love-U Gebaar emoji is een hand met de duim, wijsvinger en pink vinger gewezen. Als je hals over kop in ❤️️ Liefde, hoef je alleen maar om te laten zien. Je zult waarschijnlijk stuur dit emoji met een 😍 Glimlachen Gezicht Met Hart-Eyes emoji of ❤️ Heart emoji aan uw significante geliefde. U hoeft alleen maar om hen te vertellen op een leuke manier hoeveel zij aan u betekenen. Als ze van je houden terug, zult u een spam van deze liefdevolle emoji’s te krijgen. Want hoe vergelijkbaar ze eruit zien, kan deze emoji worden verward met de rots op teken. Het kan worden geschakeld met de 🤘 corna emoji om uw liefde van rock show en de meeste mensen zullen waarschijnlijk niet eens het verschil merken. Doe je?

Lees verder

Search Emojis:

🤟 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Je bent altijd in mijn hart 🤟 veel! Rock on 🤟!

Combinaties en Kaomojis van 🤟

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: (‘∀’●)♡! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🤟​🎤​🚿​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🤟 Love-You Gesture Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤟 🎤 🚿 - Songs in de douche
🤟 😵 - Rock party
💏 🤟 🙏 - Bedankt en Blessings
(‘∀’●)♡
(•‾⌣‾•)و ̑̑♡
(⋈◍>◡<◍)。✧♡
(●’ᴗ’σ)σணღ*
(๑ゝᴗම๑) ৷ਕკ~ෆ
༼♥ل͜♥༽
⸌̷̻( ᷇ॢॢ ᷆◍)⸌̷̻♡⃛
♡(ŐωŐ人)
໒( ♥ ◡ ♥ )७
ʸ(ᴖ́◡ु⚈᷉)♡⃛
ლ(́◉◞౪◟◉‵ლ)

🤟 Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤟🏻--lichte huidskleur 🤟🏼--medium lichte huidskleur 🤟🏽--middellange donkere huidskleur 🤟🏾--middellange donkere huidskleur 🤟🏿--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🤟 General information

English name Love-You Gesture Emoji
How to type shortcode :love_you_gesture:
Unicode (fully-qualified) U+1F91F
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F91F
URL Escape Code %F0%9F%A4%9F