🤠 Cowboy hoed Gezicht Emoji

Meaning of 🤠 emoji

Cowboy hoed Gezicht emoji is een smiley, het dragen van een traditionele cowboy hoed op zijn hoofd. Het ziet er zeer blij en gelukkig. Wat betreft de betekenis ervan, in de eerste plaats, het kan worden gebruikt in elke zin van de andere lachende emojis gebruikt – dat wil zeggen naar waardering, vrolijke stemming, vriendelijkheid, lachen, en ga zo maar door te laten zien – door de mensen die me zo’n 🎩 Hoeden, voor bijvoorbeeld, of door de mensen, die op boerderijen wonen, of door iemand anders, zonder enige reden. Ook kan het worden weergegeven in de context van de landbouwbedrijven, 🧑🌾 Boeren en cowboys – bijvoorbeeld in de berichten over de reis van de gebruiker naar een ranch.

Lees verder

Search Emojis:

🤠 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik ga naar een ranch morgen 🤠 Ik voel me als een echte cowboy 🤠 Ik wil een cowboy baby 🤠 Yeehaw 🤠 Yeehaw kindje 🤠 Ik ga rijden tot ik kan niet meer 🤠😂 Уee yee 🤠 🤠r 🤠a 🤠n 🤠c 🤠h 🤠 Sparen een paard, berijd een cowboy 🤠 Krijg em errr! 🤠 Lemme ruk aan hen melkers! 🤠

Combinaties en Kaomojis van 🤠

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ( ˇ෴ˇ )! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🤠​🇺🇸​🐂​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🤠 Cowboy Hat Face Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤠 🇺🇸 🐂 - Let's Go cowboy!
🤠 💗 - Hou je van cowboys?
📅 🤠 - Race tijd!
🎶 🎸 🤠 - Coutry Music
🤠 ⛺ 🔥 - Het maken van Vreugdevuren
 • ( ˇ෴ˇ )
 • (# ̄0ï¿£)
 • ( ̄ヘ ̄)
 • <(ï¿£ ﹌ ï¿£)>
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  🤠 General information

  English name Cowboy Hat Face Emoji
  How to type shortcode :cowboy:
  Unicode (fully-qualified) U+1F920
  Unicode version Emoji Version 3.0
  Hex Code Points 1F920
  URL Escape Code %F0%9F%A4%A0