🤦‍♀️ Vrouw Facepalming Emoji

Meaning of 🤦‍♀️ emoji

Vrouw Facepalming emoji is het beeld van een vrouwelijk personage, een gebaar maken, die eruit ziet als een palm, die het grootste deel van een gezicht, die algemeen bekend staat als “Facepalm”. Dit emoji wordt gebruikt door vrouwelijke gebruikers midden in dezelfde betekenis dit gebaar wordt gebruikt in het echte leven en in de massacultuur (waaronder een groot aantal populaire memes) – naar de diepe teleurstelling en het gevoel van schaamte, die als gevolg van domme acties plaatsgevonden laten zien. Facepalming emoji kan zowel gebruikt worden als een reactie op andermans acties en als een bekentenis van de eigen fouten.

Lees verder

Search Emojis:

🤦‍♀️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Wat je doet is debiele 🤦♀️ Ik wou dat je nooit gezegd zulke domme dingen 🤦♀️ GURL U gedaan messed up 🤦🏼♀️ Waarom 🤦♀️

Combinaties en Kaomojis van 🤦‍♀️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: “(>ლ)”! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🤦‍♀️​💃​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🤦‍♀️ Woman Facepalming Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤦♀️ 💃 - Hoe doet ze dansen ...
“(>ლ)”
( ・᷄ㅂლ )
( ¬_ლ)
(-‸ლ)
Ծ_ლ)">(
Ծ_ლ)
(;¬_ლ)
(/ヘ ̄、)
(¬ε ლ)
(◞‸ლ)
(눈_ლ)
(ノ◇≦。)
😔💔
→_→(~_~)

🤦‍♀️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤦🏻‍♀️--lichte huidskleur 🤦🏼‍♀️--medium lichte huidskleur 🤦🏽‍♀️--middellange donkere huidskleur 🤦🏾‍♀️--middellange donkere huidskleur 🤦🏿‍♀️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🤦‍♀️ General information

English name Woman Facepalming Emoji
How to type shortcode :woman_facepalming:
Unicode (fully-qualified) U+1F926 U+200D U+2640 U+FE0F
Unicode version Unicode 9.0 (2016)
Hex Code Points 1F926 200D 2640 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A4%A6%E2%80%8D%E2%99%80%EF%B8%8F