🤪 Zany Gezicht Emoji

Meaning of 🤪 emoji

Zany Gezicht emoji’s shows oog met de 👅 Tong is uit en de 👁 Eye knipoogt. Het is Zany het gezicht, wat betekent dat wacky, gek, grapje. Heb je keek naar de domme 📽 Movie “Dumb and Dumber?” Dat is de film naar de Zany Gezicht emoji te gebruiken. Op April Fool’s Day, op St Patrick’s Day als je dronken bent, als je praat over 🎉🥂 Party, 🤓 College nacht-outs, 🌻 Zomer, Carnival of iets dat is aangesloten op 😄 Pret – gebruik Zany Gezicht emoji! Ben je high? Ben je ouder dan emotioneel over iets? Gebruik Zany Gezicht emoji met alle kenmerken van wat deed je voelen alsof dat. Was het een feest? Gebruik 🎉 Party Popper emoji en 😀 Grijnzend gezicht met Smiling 👀 Eyes. Voeg wat 🥳 Feesten Gezicht ook en vergeet niet over 🎆 Fireworks. Waarom niet, als het een partij? Gebruik Zany het gezicht als je te enthousiast over te gaan naar Vakantie. Net als in “Hector op zoek naar geluk” of wanneer u wilt een raar maar grappig persoon als Captain Jack Sparrow te beschrijven. Dat is precies zijn gezicht! Geen wonder, want hij is de hele tijd dronken. Gebruik deze emoji toen je echt moe van het bestuderen, maar je erin slaagt om Ace of op zijn minst het examen afleggen. Zeg het aan uw lichaam met 📚 Boeken emoji, 📖 Open Boek, ✍️ schrijvende hand, Zany het gezicht en de afwerking van uw bericht met 🌞 zon met gezicht en 💪 Gebogen Bicepsen die je hebt het gedaan! Won uw A-grade!

Lees verder

Search Emojis:

🤪 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Oh, ik looove u! Ik hou van de hele wereld! En het is niet omdat ik drunk🤪! Onthoud deze Dag, wanneer je bijna hebben gevangen Captain Jack Sparrow🤪!

Combinaties en Kaomojis van 🤪

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: (((o(*°▽°*)o)))! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🤪​💁🏽‍♀️​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🤪 Zany Face Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤪 💁🏽♀️ - Eeeooowww !!!
🍺 🚽 🤪 - Te veel bier
🍭 🤪 - Bad van snoep
🤪 🤙🏻 🍒 - Bel me, honey
 • (((o(*°▽°*)o)))
 • (´ ∀ ` *)
 • (´。• ω •。`)
 • (ಠ ͜ʖ ರೃ)
 • {(( ৳ ))}
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  🤪 General information

  English name Zany Face Emoji
  How to type shortcode :zany_face:
  Unicode (fully-qualified) U+1F92A
  Unicode version Emoji Version 5.0
  Hex Code Points 1F92A
  URL Escape Code %F0%9F%A4%AA