🤵‍♀️ Vrouw In Smoking Emoji

Meaning of 🤵‍♀️ emoji

Vrouw In Smoking emoji bewijst dat vrouw kan dragen een pak en ze kunnen er goed uitzien doen. Hoogst waarschijnlijk zal dit emoji worden gebruikt door 👩 Vrouwen die niet lekker in vrouwenkleren voelen. Het kan echter worden gebruikt in een kostuum zin zeggen als een vrouw is de beslissing om uit te stappen van de hr comfort zone en slijtage iets different.if jij bent de “man” in een lesbische paar, kunt u deze emoji sturen met de 💍 Ring emoji om uw speciale iemand met je trouwen vragen. Het kan ook worden verzonden met de 👗 Dress emoji bij het vragen over wat moet worden gedragen om een ​​gebeurtenis.

Lees verder

Search Emojis:

🤵‍♀️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Kan me niet schelen wat iemand zegt, Ik draag een 🤵♀️ naar prom Ik wil mijn girlfirend verrassen door voor te stellen om haar het dragen van een 🤵♀️, is dat te veel?

Combinaties en Kaomojis van 🤵‍♀️

🤵‍♀️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🤵🏻‍♀️--lichte huidskleur 🤵🏼‍♀️--medium lichte huidskleur 🤵🏽‍♀️--middellange donkere huidskleur 🤵🏾‍♀️--middellange donkere huidskleur 🤵🏿‍♀️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🤵‍♀️ General information

English name Woman In Tuxedo Emoji
How to type shortcode N/A
Unicode (fully-qualified) U+1F935 U+200D U+2640 U+FE0F
Unicode version Unicode 13.0 (2020)
Hex Code Points 1F935 200D 2640 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A4%B5%E2%80%8D%E2%99%80%EF%B8%8F