🥎 Softbal Emoji

Meaning of 🥎 emoji

Softball emoji wordt gebruikt om de verschillen tussen de sporten softbal en ⚾ Honkbal. Softbal wordt gespeeld op een kleiner veld met een kleinere bal en is meer populair onder vrouwelijke sporters. Vroeger was het een binnenshuis sport waar de bal vroeger zachte voordat het werd overgebracht naar het zijn een buiten sport. Het Softball emoji is vaak verward met de Baseball emoji omdat de sporten zijn zeer simillar. Om 😄 leuk zijn, gebruik dan de 🦇 Bat emoji om het spel te laten zien omdat er geen actally sport Bat emoji te gebruiken. Zorg dat u weet welke sport wordt gesproken over voordat u de emoji.

Lees verder

Search Emojis:

🥎 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Laten we naar buiten gaan en een potje 🥎 voordat de zon 🥎 of honkbal, ik sta open voor een van beide

Combinaties en Kaomojis van 🥎

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: (*´∀`)つ========○ⅲⅲⅲ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ⛸🏸🎾⚾️🏉🎿🥎🥏⚽. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🥎 Softball Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

⛸🏸🎾⚾️🏉🎿🥎🥏⚽ - Ik ben niet beschikbaar
 • (*´∀`)つ========○ⅲⅲⅲ
 • (*´∀`)つ========●ⅲⅲⅲ
 • =( ^o^)ノ ...…___o
 • =( o)ノ .........…___o
 • ◎
 • ●
 • 0( =^ï½¥_ï½¥^)=〇
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  🥎 General information

  English name Softball Emoji
  How to type shortcode :softball:
  Unicode (fully-qualified) U+1F94E
  Unicode version Unicode 11.0 (2018)
  Hex Code Points 1F94E
  URL Escape Code %F0%9F%A5%8E