🦸‍♂️ Man Superheld Emoji

Meaning of 🦸‍♂️ emoji

Man Superhero emoji is een mannelijke 🦸 Superhero. Dit is de mannelijke versie van de Superhero emoji. Met de verschillende huidskleur optie, zult u in staat om de juiste held gezicht voor u te vinden. Van de iconische masker naar de kaap, zult u 😄 plezier te hebben met behulp van deze emoji om je held kant te laten zien, vooral wanneer gecombineerd met de 💪 Gebogen biceps emoji. Als je toevallig in een relatie, vertel uw speciale iemand die je de superheld in hun leven zal zijn wanneer u dit emoji gebruiken met de 💐 Bouquet emoji.

Lees verder

Search Emojis:

🦸‍♂️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Hij is mijn 🦸♂️! Er zijn zo veel 🦸♂️ rond huh?

Combinaties en Kaomojis van 🦸‍♂️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ₍₍ ᕕ(´◓⌓◔)ᕗ⁾⁾! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 👶🚗🦸‍♂️💨. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🦸‍♂️ Man Superhero Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

👶🚗🦸♂️💨 - een kind opslaan
₍₍ ᕕ(´◓⌓◔)ᕗ⁾⁾
ε=┌(;・_・)┘
ε=┏(・ω・)┛
ε=ε=┏( >_<)┛
ε=ε=ε=┌(๑ʘ∀ʘ)┘
ε=ε=ε=ε=┏(; ̄▽ ̄)┛
ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ・_・)┘
ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘
ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌( ̄ー ̄)┘
ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(๑ʘ∀ʘ)┘
三┏ ( ˘ω˘ )┛

🦸‍♂️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦸🏻‍♂️--lichte huidskleur 🦸🏼‍♂️--medium lichte huidskleur 🦸🏽‍♂️--middellange donkere huidskleur 🦸🏾‍♂️--middellange donkere huidskleur 🦸🏿‍♂️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🦸‍♂️ General information

English name Man Superhero Emoji
How to type shortcode :man_superhero:
Unicode (fully-qualified) U+1F9B8 U+200D U+2642 U+FE0F
Unicode version Unicode 11.0 (2018)
Hex Code Points 1F9B8 200D 2642 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A6%B8%E2%80%8D%E2%99%82%EF%B8%8F