🦸 Superheld Emoji

Meaning of 🦸 emoji

Superhero emoji is een ungendered Superhero. Aangezien het geen geslacht te hebben, kunt u deze emoji te gebruiken wanneer het over superhelden als een algemeen onderwerp. Je bent in staat om ⛏️ Kies uit verschillende huidtinten, zodat u zeker kunt zijn om de juiste emoji om uw Superhero kant te uiten. Met de iconische cape en masker kunt u hoeveel van een held bent u laten zien zullen zijn. Als je bent een held klaar om de 🌍 wereld te redden, stuur deze emoji met één van de wereld emoji’s, zoals de 🌎 Globe Resultaat Americas emoji. U kunt ook dit emoji gebruiken om te laten zien dat je de goede persoon in een situatie wanneer u gebruik maken van de 🦹 Supervillain emoji om te praten over de persoon tegenover je.

Lees verder

Search Emojis:

🦸 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Laat me je 🦸 meisje Ik wil een 🦸 om een ​​verschil te maken

Combinaties en Kaomojis van 🦸

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ₍₍ ᕕ(´◓⌓◔)ᕗ⁾⁾! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🦸🚧🛤️🚄🦸‍♀️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🦸 Superhero Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦸🚧🛤️🚄🦸♀️ - Vrouwelijke held
👶🚗🦸♂️💨 - een kind opslaan
₍₍ ᕕ(´◓⌓◔)ᕗ⁾⁾
ε=┌(;・_・)┘
ε=┏(・ω・)┛
ε=ε=┏( >_<)┛
ε=ε=ε=┌(๑ʘ∀ʘ)┘
ε=ε=ε=ε=┏(; ̄▽ ̄)┛
ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ・_・)┘
ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘
ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌( ̄ー ̄)┘
ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(๑ʘ∀ʘ)┘
三┏ ( ˘ω˘ )┛

🦸 Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦸🏻--lichte huidskleur 🦸🏼--medium lichte huidskleur 🦸🏽--middellange donkere huidskleur 🦸🏾--middellange donkere huidskleur 🦸🏿--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🦸 General information

English name Superhero Emoji
How to type shortcode :superhero:
Unicode (fully-qualified) U+1F9B8
Unicode version Unicode 11.0 (2018)
Hex Code Points 1F9B8
URL Escape Code %F0%9F%A6%B8