🦹‍♀️ Vrouwelijke Superschurk Emoji

Meaning of 🦹‍♀️ emoji

Vrouw Supervillain emoji is een vrouwelijke schurk. Het is de vrouwelijke versie van de 🦹 Supervillain emoji. Met de verschillende huidskleuren beschikbaar voor dit emoji zult u in staat om uw donkere kant beter te laten zien. Hoewel een beetje cartoonish, het masker en cape maakt dit emoji een 😄 Leuke manier van het uiten van je slechte kant zonder opmaken wreed. Dit emoji betekent niet noodzakelijk dat u zich ronduit slecht, maar kan ook betekenen dat je gewoon niet hebben van een goede dag en zijn vrij boos over. Gebruik deze emoji met de 😠 Boos Gezicht emoji en 😡 Steenbolk gezicht emoji om uw verduisterde stemming die is het maken van u plot nare ideeën alleen maar om je op te vrolijken te laten zien.

Lees verder

Search Emojis:

🦹‍♀️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik ben vrij voel 🦹♀️ dus kijk uit, Ze heeft een hekel aan me als sommige 🦹♀️ ik weet niet waarom!

Combinaties en Kaomojis van 🦹‍♀️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ( ︶︿︶)_╭∩╮! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🦹‍♀️🔥🌲🌳. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🦹‍♀️ Woman Supervillain Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦹♀️🔥🌲🌳 - De brandstichter bos
( ︶︿︶)_╭∩╮
┌П┐(►˛◄’!)
凸(-0-メ)
凸(`⌒´メ)凸
凸(`△´+)
凸(`0´)凸
凸(`ι _´メ)
凸(^▼ェ▼メ^)
凸(>皿<)凸
凸(⊙▂⊙ )
凸ಠ益ಠ)凸

🦹‍♀️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦹🏻‍♀️--lichte huidskleur 🦹🏼‍♀️--medium lichte huidskleur 🦹🏽‍♀️--middellange donkere huidskleur 🦹🏾‍♀️--middellange donkere huidskleur 🦹🏿‍♀️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🦹‍♀️ General information

English name Woman Supervillain Emoji
How to type shortcode :woman_supervillain:
Unicode (fully-qualified) U+1F9B9 U+200D U+2640 U+FE0F
Unicode version Unicode 11.0 (2018)
Hex Code Points 1F9B9 200D 2640 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A6%B9%E2%80%8D%E2%99%80%EF%B8%8F