🦹‍♂️ Man Superschurk Emoji

Meaning of 🦹‍♂️ emoji

Man Supervillain emoji is een mannelijke schurk. Dit is de mannelijke versie van de 🦹 Supervillain emoji. Kleur maakt niet uit voor schurken, maar als je wilt trouw aan je huidskleur zijn ⛏️ Kies uit één van de verschillende huidtinten beschikbaar voor dit emoji. Met de iconische masker en cape u kunt 😄 plezier te hebben en een beetje kwaad ook. U kunt deze emoji gebruiken met de 😈 Lachend Gezicht Met Horns emoji om te laten zien dat je in een vrij donkere en bedrieger stemming. Maar dit emoji kan ook worden gebruikt om aan te tonen dat u van plan bent of hebben een nogal schurk waardig streken gepland in combinatie met de 🤣 Rolling op het Lachen van de Vloer emoji.

Lees verder

Search Emojis:

🦹‍♂️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Beschouw me uw 🦹♂️ na wat je gedaan hebt voor mij Hij is zo'n 🦹♂️ geen wonder dat mensen haten hI'm

Combinaties en Kaomojis van 🦹‍♂️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ( ︶︿︶)_╭∩╮! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🦹‍♂️🕷️☢️️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🦹‍♂️ Man Supervillain Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦹♂️🕷️☢️️ - Evil Genius
( ︶︿︶)_╭∩╮
┌П┐(►˛◄’!)
凸(-0-メ)
凸(`⌒´メ)凸
凸(`△´+)
凸(`0´)凸
凸(`ι _´メ)
凸(^▼ェ▼メ^)
凸(>皿<)凸
凸(⊙▂⊙ )
凸ಠ益ಠ)凸

🦹‍♂️ Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦹🏻‍♂️--lichte huidskleur 🦹🏼‍♂️--medium lichte huidskleur 🦹🏽‍♂️--middellange donkere huidskleur 🦹🏾‍♂️--middellange donkere huidskleur 🦹🏿‍♂️--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🦹‍♂️ General information

English name Man Supervillain Emoji
How to type shortcode :man_supervillain:
Unicode (fully-qualified) U+1F9B9 U+200D U+2642 U+FE0F
Unicode version Unicode 11.0 (2018)
Hex Code Points 1F9B9 200D 2642 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A6%B9%E2%80%8D%E2%99%82%EF%B8%8F