🦹 Superschurk Emoji

Meaning of 🦹 emoji

Supervillain emoji is een ungendered schurk. Aangezien het geen geslacht aan zijn verbonden, kunt u deze emoji te gebruiken wanneer het over schurken in het algemeen. ⛏️ één van de verschillende huidkleurige schurken pick to best toon uw kwade kant. De donkere masker en cape shows die u menens wanneer je voelt bijzonder slecht. Niet iedereen kan een 😄 Plezier en positieve dag, dus als je met een van die dagen sturen dit emoji met de 😠 Boos Gezicht emoji of 😡 Steenbolk gezicht emoji om uw verduisterde stemming te tonen.

Lees verder

Search Emojis:

🦹 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Hij maakt me zo kwaad Ik voel me alsof ik ben zijn 🦹 Ik vraag me af hoe 🦹 get boodschappen

Combinaties en Kaomojis van 🦹

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ( ︶︿︶)_╭∩╮! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🦹💣🌍. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🦹 Supervillain Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦹💣🌍 - Blaas deze planeet!
🦹♀️🔥🌲🌳 - De brandstichter bos
🦹♂️🕷️☢️️ - Evil Genius
( ︶︿︶)_╭∩╮
┌П┐(►˛◄’!)
凸(-0-メ)
凸(`⌒´メ)凸
凸(`△´+)
凸(`0´)凸
凸(`ι _´メ)
凸(^▼ェ▼メ^)
凸(>皿<)凸
凸(⊙▂⊙ )
凸ಠ益ಠ)凸

🦹 Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🦹🏻--lichte huidskleur 🦹🏼--medium lichte huidskleur 🦹🏽--middellange donkere huidskleur 🦹🏾--middellange donkere huidskleur 🦹🏿--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🦹 General information

English name Supervillain Emoji
How to type shortcode :supervillain:
Unicode (fully-qualified) U+1F9B9
Unicode version Unicode 11.0 (2018)
Hex Code Points 1F9B9
URL Escape Code %F0%9F%A6%B9