🧛 Vampier Emoji

Meaning of 🧛 emoji

Vampire emoji wordt verondersteld om een ​​beeld ungendered Vampire zijn. De hoge kraag is een beetje overdreven, maar het is een functie die meestal gekoppeld aan vampiers. Hetzelfde met de lange, scherpe honden 🦷 tanden gebruikt om de huid te bijten en zuigen bloed. Nu, als je een Vampier u waarschijnlijk niet zou worden met behulp van deze emoji als het zou kunnen u weggeven. Je zou zeer waarschijnlijk gebruik maken van deze emoji bij het spreken over het bloed, vooral wanneer gecombineerd met de 💉 Spuit emoji. U kunt ook dit emoji gebruiken om te zeggen dat je meer van een 🌃 Night wanneer er verzonden met de 🌕 Full Moon emoji.

Lees verder

Search Emojis:

🧛 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik ga liever 's nachts 🧛 De nacht is duidelijk waarom zou ik binnen blijven 🧛

Combinaties en Kaomojis van 🧛

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: -,..,-! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🧛‍♂️👄. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🧛 Vampire Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧛♂️👄 - Vampire bite
🧟♂️🎃🧛♂️ - Dit is halloween
👨👨👧👧🧛♂️🧚♂️🧜♂️🧝♂️ - Halloween met de familie
🧛♀️💉 - Ik wil vers bloed
🧛 🧙 👾 🤖 - Kostuums
..
-">-
..
-
:-{
:-E
:(=
:f
‹(⁽˙́ʷ˙̀⁾ )∨( ⁽˙́ʷ˙̀⁾)›
(’;.;’)
₍•͟ ͜ • ₎
(•ᵥᵥ•)
(˼●̙̂ ̟ ̟̎ ̟ ̘●̂˻)
..
=)">(=
..
=)
(㇏(>ᵥᵥ<)ノ)
..
o)">(o
..
o)
.
@">@
.
@
..
*">*
..
*
◥(ºᵥᵥº)◤
◥(ºwº)◤
ヽ (ຈ ʖ̯ ຈ) ノ
٩(-̃_̮̮̃-̃)۶

🧛 Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧛🏻--lichte huidskleur 🧛🏼--medium lichte huidskleur 🧛🏽--middellange donkere huidskleur 🧛🏾--middellange donkere huidskleur 🧛🏿--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🧛 General information

English name Vampire Emoji
How to type shortcode :vampire:
Unicode (fully-qualified) U+1F9DB
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F9DB
URL Escape Code %F0%9F%A7%9B