🧝 Elf Emoji.

Meaning of 🧝 emoji

Elf emoji is het beeld van een lange oren, sierlijke mythisch wezen. Elves is bekend dat ze lange tijd wonen en slim te zijn. Als je het over jezelf als een Elf, zeg je dat je goed zijn ervaren en vol kennis, die u kunt laten zien met de 📚 Books emoji. Vanwege hun verbondenheid met de natuur en de 🌎 Earth kunt u deze emoji gebruiken om hetzelfde te zeggen over jou. Zenden het met een 🌳 Loofboom om te laten zien ❤️️ Liefde en verlangen om de planeet te helpen.

Lees verder

Search Emojis:

🧝 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Vertel JI'mmy Santa's 🧝 maakt het speelgoed Ik denk dat ik wil een 🧝 personage maken

Combinaties en Kaomojis van 🧝

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ✧( ^∇^)✧! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🧝‍♂️🏹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🧝 Elf Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧝♂️🏹 - Elves vooruit!
🧝♀️🏹💘 - De elf won je hart.
👨👨👧👧🧛♂️🧚♂️🧜♂️🧝♂️ - Halloween met de familie
🧝♂️🧿🧝♀️ - Wow magic
✧( ^∇^)✧
✧( ◞・౪・)✧
✧(‾◡◝ )✧
✧(‐^▽^‐)✧
✧(“⌒∇⌒”)✧
✧((・▽・))✧
✧(*´▽`*)✧
✧(*^▽^*)✧
✧(*~▽~)✧
✧(^ – ^)✧
✧(ノ^∇^)✧

🧝 Skintones

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧝🏻--lichte huidskleur 🧝🏼--medium lichte huidskleur 🧝🏽--middellange donkere huidskleur 🧝🏾--middellange donkere huidskleur 🧝🏿--middellange donkere huidskleur

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🧝 General information

English name Elf Emoji
How to type shortcode :elf:
Unicode (fully-qualified) U+1F9DD
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F9DD
URL Escape Code %F0%9F%A7%9D