🧞‍♀️ Vrouwelijke Geest Emoji

Meaning of 🧞‍♀️ emoji

Vrouw Genie emoji is de vrouwelijke versie van de 🧞 Genie emoji. Als je niet weet, een genies verleent drie wensen aan wie heeft controle over hun lamp. Terwijl de meeste genies worden weergegeven als mannelijke, vrouwelijke geesten bestaan. Maar je zou waarschijnlijk niet dit emoji te gebruiken om iemand die je bent een genies vertellen, zeker gezien zou je opgesloten in een magische lamp in plaats van sms. Maar je kunt deze emoji gebruiken als je geniet van het over magische wezens als gekoppeld aan een 🐉 Dragon emoji of andere mythische emoji. Of u kunt dit emoji gebruiken met de ✨ Sparkles emoji om te laten zien hoe magisch je kunt zijn.

Lees verder

Search Emojis:

🧞‍♀️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Behandel me goed en ik zal je alles wat je wilt verlenen 🧞♀️ Ik ben vergeten wat die oude show met een 🧞♀️ heet

Combinaties en Kaomojis van 🧞‍♀️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: “ψ(`∇´)ψ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🧞‍♂️3️⃣🧞‍♀️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🧞‍♀️ Woman Genie Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧞♂️3️⃣🧞♀️ - Gin kan voldoen aan 3 wensen
“ψ(`∇´)ψ
( º﹃º )
(ц`ω´ц*)
(屮`∀´)屮
Ψ( ●`▽´● )Ψ
ψ(*`ー´)ψ
ψ(`∇´)ψ
Ψ(`▽´)Ψ
Ψ(`◇´)Ψ
Ψ( ̄∀ ̄)Ψ
Ψ(☆w☆)Ψ
Щ(・`ω´・Щ)

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🧞‍♀️ General information

English name Woman Genie Emoji
How to type shortcode :woman_genie:
Unicode (fully-qualified) U+1F9DE U+200D U+2640 U+FE0F
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F9DE 200D 2640 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A7%9E%E2%80%8D%E2%99%80%EF%B8%8F