🧞‍♂️ Man Geest Emoji

Meaning of 🧞‍♂️ emoji

Man Genie emoji is de mannelijke versie van de 🧞 Genie emoji. Genies zijn in staat om drie wensen aan de persoon die controle over hun lamp heeft te kennen. Drie wensen niet klinkt als veel, maar met de juiste degene die je kan worden ingesteld voor het leven. U kunt deze emoji gebruiken om iemand die je daar zal zijn voor hen zo snel als een genie toekenning wensen vertellen wanneer u deze sturen met de ❇️ Sparkle emoji. Wees creatief en stuur dit emoji met de 🍾 Fles Met knallende kurk emoji om je magische lamp en hoe snel je zal er zijn om hulp te vertegenwoordigen.

Lees verder

Search Emojis:

🧞‍♂️ Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Ik kan je een paar gunsten doen 🧞♂️ Vraag me mooi en misschien zal ik u dat wens te verlenen 🧞♂️

Combinaties en Kaomojis van 🧞‍♂️

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: “ψ(`∇´)ψ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🧞‍♂️3️⃣🧞‍♀️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🧞‍♂️ Man Genie Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧞♂️3️⃣🧞♀️ - Gin kan voldoen aan 3 wensen
“ψ(`∇´)ψ
( º﹃º )
(ц`ω´ц*)
(屮`∀´)屮
Ψ( ●`▽´● )Ψ
ψ(*`ー´)ψ
ψ(`∇´)ψ
Ψ(`▽´)Ψ
Ψ(`◇´)Ψ
Ψ( ̄∀ ̄)Ψ
Ψ(☆w☆)Ψ
Щ(・`ω´・Щ)

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🧞‍♂️ General information

English name Man Genie Emoji
How to type shortcode :man_genie:
Unicode (fully-qualified) U+1F9DE U+200D U+2642 U+FE0F
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F9DE 200D 2642 FE0F
URL Escape Code %F0%9F%A7%9E%E2%80%8D%E2%99%82%EF%B8%8F