🧞 Geest Emoji

Meaning of 🧞 emoji

Genie emoji het beeld van een magische zijn die drie wensen verleent. Genies zijn gebonden aan een magische lamp en worden pas vrijgegeven wanneer iemand de lamp wrijft. Na de drie wensen ze terug in de lamp gestuurd om te wachten voor een andere persoon op de wensen te verlenen voor. U kunt deze emoji gebruiken om iemand dat u in staat hen een paar gunsten te geven zonder zorgen zal vertellen. Stuur deze emoji met de ✨ Sparkles emoji en een 🌟 gloeiende ster emoji aan uw wens maken vermogen te laten zien.

Lees verder

Search Emojis:

🧞 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Vraag me en misschien zal ik het plezier te doen 🧞 Ik heb de magische aanraking als een 🧞

Combinaties en Kaomojis van 🧞

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: “ψ(`∇´)ψ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: 🧞‍♂️3️⃣🧞‍♀️. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🧞 Genie Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧞♂️3️⃣🧞♀️ - Gin kan voldoen aan 3 wensen
“ψ(`∇´)ψ
( º﹃º )
(ц`ω´ц*)
(屮`∀´)屮
Ψ( ●`▽´● )Ψ
ψ(*`ー´)ψ
ψ(`∇´)ψ
Ψ(`▽´)Ψ
Ψ(`◇´)Ψ
Ψ( ̄∀ ̄)Ψ
Ψ(☆w☆)Ψ
Щ(・`ω´・Щ)

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

🧞 General information

English name Genie Emoji
How to type shortcode :genie:
Unicode (fully-qualified) U+1F9DE
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F9DE
URL Escape Code %F0%9F%A7%9E