๐ŸงŸ Zombie Emoji

Meaning of ๐ŸงŸ emoji

Zombie emoji is een beeld van een ๐Ÿง  Brain eet levende dode. Zombies zijn het meest bekend als levende lijken die alleen maar willen de menselijke hersenen eten. Nu, als een zombie apocalyps uitbrak, zou u waarschijnlijk geen tijd om dit emoji sturen als mensen kunnen zien dat er een probleem Zombie hebben. U kunt deze emoji gebruiken om aan te tonen dat iemand een metaforische Zombie. Bijvoorbeeld, als u vrienden of families die niet weg kan kijken vanuit hun telefoons, stuur dit emoji met een ๐Ÿ“ฑ Mobile Phone emoji om hen erop te wijzen dat ze een ernstig probleem.

Lees verder

Search Emojis:

๐ŸงŸ Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Mijn kinderen zijn net als ๐ŸงŸ met hun telefoons Vraag me mooi en misschien zal ik u dat wens te verlenen ๐Ÿงžโ™‚๏ธ Dit ๐ŸงŸ spel is zo leuk, kom bij

Combinaties en Kaomojis van ๐ŸงŸ

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: [ยฌ>_<]ยฌ! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ๐ŸงŸโ€โ™‚๏ธ๐Ÿง ๐ŸงŸโ€โ™€๏ธ. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐ŸงŸ Zombie Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐ŸงŸโ™‚๏ธ๐Ÿง ๐ŸงŸโ™€๏ธ - Mmm..Brainzzz ..
๐ŸงŸโ™‚๏ธ๐ŸŽƒ๐Ÿง›โ™‚๏ธ - Dit is halloween
๐ŸงŸโ™‚๏ธ๐Ÿ†š๐ŸŒท - Plants vs zombie
๐Ÿง‘๐Ÿ”ฌ๐ŸงŸ - Ik denk dat we een zombie gemaakt
๐Ÿฆซ๐ŸงŸ - Zombie Bever! Wat een prullenbak!
๐ŸงŸโœ๏ธ๐Ÿ” - Will
[ยฌ>_<]ยฌ
[ยฌยบ-ยฐ]ยฌ
[ยฌx_x]ยฌ
8-#
F(x_x)F

Uiterlijk op verschillende platforms

Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

Gerelateerde collecties

๐ŸงŸ General information

English name Zombie Emoji
How to type shortcode :zombie:
Unicode (fully-qualified) U+1F9DF
Unicode version Unicode 10.0 (2017)
Hex Code Points 1F9DF
URL Escape Code %F0%9F%A7%9F