🧶 Garen Emoji

Meaning of 🧶 emoji

Garen emoji is een bal van garen. Garen is een essentieel onderdeel van het breien en haken. Zonder dat kun je niet eens breien niets. Garen kan worden gemaakt van acryl materialen, maar de beste is gemaakt van wol. Gebruik de Yarn emoji met een 🐑 Ewe emoji aan dat u alleen werken met de beste kwaliteit materialen te laten zien. Of, voor iets leuk, zenden het met een 🐈 Cat emoji om te laten zien dat je in een speelse bui, of dat uw kat is het hebben van een bal met wat garen.

Lees verder

Search Emojis:

🧶 Examples of using

Tik / klik om te kopiëren en plakken

Oma maakte me een zachte 🧶 trui! Er is een verkoop op 🧶 stop me uit overbuying!

Combinaties en Kaomojis van 🧶

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: ===! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: ​🧶​✂️️​. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot 🧶 Yarn Emoji:

Tik / klik om te kopiëren en plakken

🧶 ✂️️ - Knip de draden
🐈 🐱 🧶 - De kat wil spelen?
🧶 ✂️ 🧵 🧷 🪡 - Naaigerei
 • ===
 • ~
 • ~ ~
 • ฅ= ฅ= ฅ ฅ
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  🧶 General information

  English name Yarn Emoji
  How to type shortcode :yarn:
  Unicode (fully-qualified) U+1F9F6
  Unicode version Unicode 11.0 (2018)
  Hex Code Points 1F9F6
  URL Escape Code %F0%9F%A7%B6