🔥 Top 10 beste 🧙♂️ Memoji-applicaties voor 📱 Android-telefoons

Of je nu bent geboren in de jaren ’80, ’90 of 2000, we wedden dat cartoons een groot deel van je jeugd waren. In feite houden ze voor meerdere van jullie een aantal van je dierbare jeugdherinneringen. Je zou met een bleke ademhaling zien als ikl. E Coyote rende na de wegloper, of wenste dat je een zeemeermin-achtige prinses Ariel was … dan vestigt het leven erin, en het gevoel waarschijnlijk droeg uit terwijl je ouder bent geworden. Maar met het gebruik van de Memoji Android-applicatie, kan al die cartoon dromen die je had als een kind nu uitkomt.

Wat doet de Memoji Android-app?

Met de Memoji Android-app kunt u aangepaste geanimeerde versies van uzelf maken. Je kiest je oogkleur, haarkleur, wenkbrauwen en meer. Dus, hoe werkt het precies? Het is eigenlijk heel eenvoudig, het gebruikt de hardware van de front-facing-camera van de smartphone om de gezichtsbewegingen van de gebruiker te repliceren, waardoor het gemakkelijk is om praatjes te maken en emoji-opnames te bewegen. Nu, is dat niet netjes?

Geschiedenis van Memoji

Apple introduceerde zijn oorspronkelijke reeks van Animoji-capabele handsets in 2017. Animojis zijn aangepaste, geanimeerde versies van populaire emoji-personages.

Dus nu denk je misschien, ik dacht dat we het hebben over Memojis? Hoe stapte Animojis in de foto?
Nou, hier is je antwoord – we zetten ze op de foto omdat Animojis de ‘ouders’ van Memojis zijn. Met andere woorden, voordat er memoji’s waren, waren er animojis. Maar voordat we bij Memojis gaan, moeten we meer weten over Animojis.

Om te beginnen, worden Animojis gecreëerd via Face ID, een facial-herkenningsfunctie ontwikkeld door Apple. Gezichten worden gedetecteerd met behulp van de front-facing-camera van de iPhone. Een chip in de iPhone vangt en analyseert 50 verschillende spierbewegingen in je gezicht. Het bootst dan van je uitdrukkingen om een ​​animoji te produceren.

Nu, hier is het deel waar we het allemaal samen koppelen – in 2018 vertelde Apple het publiek dat ze een nieuwe versie van Animoji genaamd Memoji zullen geven. Memojis zijn anders dan animojis omdat je met Memojis een aangepaste animoji-van je eigen gezicht of het gezicht van iemand wilt maken dat je wilt impersoneren.

Memoji-apps voor Android

In het geval dat u het nu niet hebt gerealiseerd, zijn we hier om het opnieuw voor u te vertellen – de Memoji is afkomstig van een Android-apparaat. Maar, omdat de Memoji snel in populariteit groeide, begonnen smartphone-fabrikanten hun eigen versies van Memojis en Animojis te produceren met behulp van vergelijkbare technologie. Een voorbeeld hiervan is de Augmented Reality Emoji geïntroduceerd door Samsung in 2018.

Verpakt samen met de Galaxy S9 / S9 + Smartphones, de AR-(Augmented Reality) Emoji-functie bootsen uw gezichtsfaciliteiten en bewegingen na om een ​​3D-avatar te produceren die precies op jou lijkt.

Zoals dat werd vrijgegeven, begonnen Memoji Android-apps snel te verschijnen op de Google Play Store. Ze kwamen in zulke sterke, grote hoeveelheden, het leek alsof de Android-fabrikanten het publiek vertelden – waarom zouden alleen iOS-gebruikers al het plezier moeten hebben?

Dat gezegd hebbende, omdat steeds meer aangepaste Emoji-apps de markt blijven betreden, wordt het gemakkelijker en gemakkelijker voor gebruikers om een ​​gemakkelijk doelwit te worden voor marketingverwisseling. We weten het, we weten, niets doet meer pijn dan verraden en gelogen tegen. En wanneer u eindelijk ontdekt dat de app niet bij uw behoeften voldoet, gaat er geld, tijd en moeite in de afvoer!

De beste Memoji Android-apps

Welnu, dat is waar we binnenkomen. We weten dat geld niet gemakkelijk langskomt, en niet alle Memoji Android-apps in de markt zijn het waard om te kopen. Dat gezegd hebbende, we hopen dat we door dit artikel kunnen helpen om je apps te kiezen die een plek op je telefoon verdienen.

1. Videomoji: maak animoji avatar

Eerst op onze lijst van Memoji Android-apps is de videomoji: maak Animoji Avatar-app. Om mee te beginnen heeft de app een ton geweldige AR-3D-personages om uit te kiezen. De meeste personages zijn dieren zoals panda’s, apen en clownfish, geweldige opties voor dierenliefhebbers. Aan de andere kant, als je een foodie bent, hebben ze hamburgers, perziken en andere delish-personages om je luxe te kietelen!

Zodra je een aantal van de AR-3D-personages hebt geprobeerd, stel je voor dat je met je familie en vrienden meedeelt te communiceren! Is dat niet cool? Je zou verhalen delen als een 3D-aap, vis of panda. Het is een van de coolste functies van deze app. Gebruikers kunnen ook video’s opnemen met deze app en delen die video’s met vrienden via elk type boodschapper. Delen, creëren en opnemen in slechts drie eenvoudige stappen? Als dat je niet aanmoedigt om de app zo snel mogelijk te downloaden, weten we niet wat!
Andere details

Aantal downloads: 100.000
Grootte: 75.17 MB
Prijs: gratis
Score: 3.2 / 5 Stars
Vereisten: Android 5.0 en hoger

2. Zepeto

Second op onze lijst met favoriete Memoji Android-apps is Zepeto. Nu is dit een app die echt begrijpt wat een gebruiksvriendelijke ervaring betekent. Het is zo gemakkelijk in gebruik, in slechts een paar klikken die je een teken maakt dat eruit ziet als jij.
Om toe te voegen, als je een fashionista bent, moet je luisteren! Wij geloven dat alle fashionista’s deze app moeten downloaden. Een reden is dat het een virtuele kast heeft, zodat je op elk moment je wilt spelen met je avatar. En als dat niet genoeg voor u is, voor het geval u zich verveelt met de kleding die beschikbaar is, geeft Zepeto elke week hete nieuwe stijlvolle artikelen uit! Zepeto heeft ook samengewerkt aan de populairste merken van de wereld om een ​​lijst te maken van Zepeto-exclusieve items, kleding, schoenen en accessoires die zeker al uw Fashionista-fantasieën uitkomen.

Als je geen fashionista bent, geen zorgen! Andere coole niet-mode Zepeto-functies omvatten een fotogarief met een koele set fotolijsten en een geweldig virtueel themapark, genaamd Zepeto Park.
Andere details

Aantal downloads: 10.000.000
Grootte: 88.12 MB
In-app-producten: Prijzen variëren van $ 0,99 tot $ 7,99
Beoordeling: 3.5 / 5 Stars
Vereisten: Android 5.1 en hoger

3. Bitmoji

Bitmoji landt in de derde plaats in onze lijst met Cool Memoji Android-apps. Maar voordat we verder gaan, laten we eerst weten wat bitmoji betekent. Om een ​​lang verhaal kort te maken, zijn bitmojis als letterlijk bijtende emojis. Ze zijn deze kleine, leuke cartoon avatars die je kunt personaliseren om eruit te zien hoe je echt in het echte leven kijkt, of hoe je altijd in het echte leven wilde kijken.
Om daarbij te gaan, garanderen we, je zult je nooit vervelen met deze app, omdat het een enorme bibliotheek van stickers heeft om elke stemming, actie of gelegenheid te passen. Zeg of doe iets romantisch of belachelijk – als je wilt dat je avatar slaapt, is er een sticker voor! Als je in een bedje van sushi wilt slapen, is er ook een avatar voor. Om aan te voegen, kreeg Bitmoji ook een mode-sectie om je avatar aan te kleden om bij je persoonlijke stijl te passen!

Op een andere noot, als je je liefde voor bitmoji van het digitale leven naar het echte leven wilt overdragen, heeft de app een manier om dat voor je te doen via zijn merchandise-sectie die telefoonhaken, mokken, stickers, enz.
Last but not least is een nieuwere functie van bitmoji, zijn taalopties. Gebruikers kunnen eenvoudig door de app in Bengali, Kannada, Spaans, Tamil, Telugu, Thais en heel veel andere talen bekijken.
Andere details

Aantal downloads: 100.000.000
Grootte: 30.4 MB
In-app-producten: variërend van $ 9 tot $ 46 dollar op Bitmoji-merchandise
Score: 4.6 / 5 Stars
Vereisten: Android 4.4 en hoger

4. Gezichts camera

De Face Cam komt in de vierde plaats in onze lijst met de beste Memoji Android-apps voor uw telefoon. Zoals de naam suggereert, is Face Cam een ​​app met een camera, een Memoji-camera en een persoonlijke 3D-avatar-maker. Een van de nieuwste apps om zijn voet in te stellen in dit domein, de Face Cam heeft drie belangrijke functies: de persoonlijke facemoji-maker, magische videofilters, meerdere memoji en 3D-Avatar-maker.
De eerste functie, de persoonlijke facemoji-maker, laat je een emoji van je gezicht creëren. Het heeft een hoop uitdrukkingen die precies bij elkaar komen, je hebt die dag. Aan de andere kant, Face Cam’s andere hoofdfunctie, het magische video-filter, biedt u veel kleurrijke, coole filters om kleur en specerijen toe te voegen terwijl u video’s opnamen. Ten derde, wat maakt deze app nog koeler zijn aandelenoptie – gebruikers kunnen uw video’s delen naar Instagram, Snapchat en alle andere sociale media-platforms vandaag.

De laatste stand-out-functie van de Face Cam is de multiple Memoji-optie. Als je vrienden, familie, collega’s of klasgenoten hebt, die net zoveel memojis leuk vinden als jij, zult u absoluut liefhebben wat de Multiple Memoji-functie te bieden heeft. Kortom, het laat je tegelijkertijd veel memoji-avatars maken, één voor jou, de anderen voor je vrienden en familie. Nu, hier is het opwindende gedeelte-u en uw metgezellen kunnen ook foto’s of filmvideo’s maken in Cartoon Form!
Andere details

Aantal downloads: 5.000.000
Grootte: 73 MB
In-App Products: $ 5 – $ 70
Beoordeling: 4.1 / 5 Sterren
Vereisten: Android 5.0 en hoger

5. BEMOJI

Vijfde op onze lijst is de Bemoji-app. Als bitmoji voor het pakket staat als het gaat om Memoji en Animoji-apps, is Bemoji niet ver achter. Het is eigenlijk vrij gemakkelijk om te zien waarom Bemoji zo populair is, eerst, het is heel gebruiksvriendelijk – de app biedt een grote verscheidenheid aan gezichtsarakter en outfit-opties om je avatar precies op jou te laten lijken.
Het heeft ook veel andere coole functies zoals een gif-maker en een stickermaker. Afgezien van dat, zult u zeker vermaakt worden door zijn enorme verzameling geanimeerde wezens en GIF’s. Als die functies niet genoeg waren om je te verrassen, ga je gang en controleer je deze out-bemoji in staat om animatie-video’s met je vrienden te filmen en te delen wat je hebt gemaakt op al je sociale media-apps zoals Snapchat en Instagram!

Een laatste, uitzonderlijk coole kenmerk van Bemoji is het Bemoji-toetsenbord. Het toetsenbord van Bemoji maakt het gemakkelijker om al je Memoji-stickers te delen met al je familie en vrienden. Plus, tegen een kleine vergoeding, met het gebruik van het BEMOJI-toetsenbord, kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot een aantal exclusieve premium-avatar-voordelen om uw avatar te jazzen. Voordelen zoals speciale kapsels, hete accessoires en coole outfits!
Andere details

Aantal downloads: 1.000.000
Grootte: 110 MB
In-App Products: $ 5 – $ 113 per item
Score: 3.9 / 5 Stars
Vereisten: Android 6.0 en hoger

6. GBBoard Minis

Dit vermelding kan je echt verrassen .. maar nogmaals, wij geven je niet de schuld. Niet veel zijn op de hoogte van de Minis-toetsenbord-app in Gboard. Een app met een ingebouwde Memoji / Animoji-functie in de vorm van Minis.
Nu, misschien vraagt ​​u, wat zijn “minis?” Minis zijn kort voor mini-stickers, Selfie-stickers gemaakt door een combinatie van machine-leren, neurale netwerken en artiestillustratie die allemaal opgemaakt zijn om de dichtstbijzijnde weergave van jou op te roepen.
Maak je eigen minis

Nu, om je eigen mini te maken, alles wat je moet doen is het Google-toetsenbord downloaden van de Google Play Store. Eenmaal dat is gedaan, ga en tik op het pictogram Minis, naast het Google-pictogram. Zodra u daarmee klaar bent, tikt u op Maken en maakt Google automatisch een teken op basis van uw gezicht. Het is echt zo gemakkelijk!
Nu is het leuk om mee te beginnen, de app geeft je niet één, maar drie verschillende avatars van je gezicht. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg-klik op de knop Show Me om een ​​uitgebreid menu te krijgen van alle verschillende avatars die Minis Minis kan creëren. Je zult tonnen avatars zien om aan je elke gril en luxe te passen.
Je krijgt eindelijk je het haartype van je avatar, gezichtsvorm, wenkbrauwen, in principe elk fysiek aspect van het lichaam en het gezicht van je avatar. Echt cool, huh?
Maar wat maakt Gboard Mini echt opstaan ​​bij de rest is niet de lijst met gezichtsfuncties, het is het vermogen om een ​​enkele avatar aan te passen op basis van talrijke scènes en stickers en effecten.

Je zult nooit meer keuzes hebben omdat een enkele Avatar al 70-80 aanpassingen bevat. Er zijn zoveel manieren om creatief te worden met je mini-me, en het beste deel ervan is dat het allemaal gratis is! Ja, alle functies die we noemden zijn absoluut kosteloos.
Andere details

Aantal downloads: 1.000.000.000
Grootte: varieert met apparaat
In-app-producten: gratis
Score: 4.5 / 5 Stars
Vereisten: varieert met apparaat

Laatste update
Kboard zal aan het einde van het jaar de minis-functie verwijderen. In vervanging is Emoji-keuken, waar je je favoriete emoji’s kunt mengen en matchen om een ​​totaal nieuw gepersonaliseerd emoji te creëren. Blijf afgestemd op onze complete gids over het gebruik van de Emoji-keuken!

7. Mojipop

Uw online aanwezigheid is zeker met Mojipop! De app, een acroniem voor mijn persoonlijke Emoji-toetsenbord en camera, transformeert je gezicht in een handgetekende cartoon.
Afgezien van het belangrijkste kenmerk, dat we net noemden, is een van de andere goede functies van Mojipop zijn duizenden karikaturen en geanimeerde stickers op basis van thema’s zoals liefde, vriendschap en seizoensgebonden activiteiten zoals Kerstmis.
Als je een gewoonte hebt om na een paar dagen een app beu te worden, (geen oordeel hier, doen we allemaal), we zijn er vrij zeker van dat dat niet zal gebeuren met Mojipop omdat Mojipop elke dag nieuwe stickers vrijgeeft, en nieuwe stickerpakketten Elke week betekent dit dat je iets hebt om dagelijks uit te kijken!
Andere functies De app biedt een Social Avatar-sectie waar u uw gemodificeerde avatars met familie en vrienden kunt delen. Oh, en vergeet niet om het winkelgedeelte van Mojipop ook te bekijken. Daar vind je verschillende geanimeerde avatars van jezelf over een gevarieerd domein, (Festival Theme, Country Theme, etc.)
Andere details

Aantal downloads: 1.000.000
Grootte: 83.73 MB
In-App Products: $ 1 – $ 300
Beoordeling: 4.2 / 5 Stars
Vereisten: Android 5.0 en hoger

8. Emoji gezichtsrecorder

De Emoji Face-recorder is vergelijkbaar met een Android-versie van de animoji-functie van iPhone. Op welke manier kunt u vragen? Net als de animoji-functie van de iPhone laat deze schattige en coole app je kiezen uit een verscheidenheid aan grappige wezens en emoticons, dan bootst het je gezichtsbewegingen na.
De Emoji Face-recorder is ook heel gemakkelijk in gebruik, open, open de app, richt het naar je gezicht, en voila! De opties komen erdoor en de app kopieert automatisch het gebaar dat u maakt. Bovendien, als je ooit moe bent van de huidige achtergrond die je gebruikt, kun je ook je achtergrondontwerp en kleur veranderen. De Emoji Face-recorder heeft een spatiethema, een bloementhema en een zwart thema, om er maar een paar te noemen.
Andere details

Aantal downloads: 1.000.000
Grootte: 45.5 MB
In-App Products: $ 2.80 – $ 3,40
Beoordeling: 3.7 / 5 Stars
Vereisten: Android 5.0 en hoger

9. FaceQ

FaceQ is een leuke en coole cartoon avatar maker. Dus, wat maakt het zo leuk en cool? Laten we beginnen met de algemene interface van de app, voor starters. Elke sectie is vers op de ogen en gemakkelijk te gebruiken en rond te spelen met.
Een ander cool ding over de FaceQ-app is de optie “2 spelers”. Dit betekent dat twee spelers de app tegelijkertijd kunnen gebruiken! Stel je voor dat je echte gesprekken met je vrienden en familie als cartoons hebt! Vrij geweldig, toch?

Maar als dat niet koel genoeg voor u was, neem dan een lading van dit – u kunt uw avatar op vele, velen, wegen, van de bovenkant van uw Avatar-hoofd tot het shirt aanpassen, uw avatar zal dragen. Bovendien heeft je avatar een ton opties voor kapsel, huidskleur, mond, gebaar en nog veel meer.
Blijkbaar zijn we niet de enige mensen die denken dat deze app heet is. FaceQ heeft meer dan 10 miljoen downloads in de Play Store, en wordt beoordeeld door ongeveer 600.000 gebruikers. En aangezien we in een gevende stemming zijn, is hier een andere pro-tip voor alle FaceQ-gebruikers – als u een slecht geval van creatief blok hebt, volgt u de #faceq hashtag op Instagram. Je zult duizenden gebruikersavatars vinden om die creatieve sappen te schieten.
Andere details

Aantal downloads: 10.000.000
Grootte: 18.31 MB
In-app-producten: gratis
Beoordeling: 4.4 / 5 Stars
Vereisten: Android 4.1 en hoger

10. Xpresso – 3D-geanimeerde Avatar Maker & GIF-stickers

Deel je cartoon zelf in de grappigste en leukst mogelijke manier met de Xpresso – 3D-geanimeerde Avatar Maker & GIF Stickers-app. Afronding uit onze lijst van de beste Memoji Android-apps in de markt, de Xpresso – 3D-geanimeerde Avatar Maker & GIF Stickers-app heeft een enorme bibliotheek van 3D-geanimeerde animoji-stickers, plus een echt coole tekstanimatiemaker die tekst toevoegt aan de geanimeerde stickers jij maakt.
Een ander cool aspect van de Xpresso-app is de online aankleden functie. Deze is zeker om je modeontwerpvaardigheden te verbeteren, omdat je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan leuke stijlen om bij je avatar te passen. Als je een gefrustreerde fashionista bent, krijg je zeker een kick van dit … Kan het zich niet veroorloven om die jurk te dragen die je liefhebt in het warenhuis? Je kunt altijd plaatsvervangend leven door je avatar door haar in een jurk te plaatsen die net als de jurk die je wilt.

Bovendien ben je altijd voor op de Memoji-curve dankzij deze app, omdat het je de dagelijkse trending-animatie en geavanceerde tekstanimatiestickers laat zien. En het beste deel is – alles wat we hebben beschreven, is absoluut gratis! Geen betaalde upgrades of in-app-aankopen vereist.
Andere details

Aantal downloads: 10.000
Grootte: 5,8 MB
In-app-producten: gratis
Beoordeling: 3/5 sterren
Vereisten: Android 4.3 en hoger

Conclusie

Dus daar heb je het .. Een lijst met de beste en meest populaire Memoji Android-apps in de markt. We hopen dat dit je helpt bij het vinden van een app die je hersenen in de goede richting beweegt, een die je die duw geeft die je nodig hebt om je geest te slijpen en je innerlijke creativiteit vrij te geven.

Natuurlijk is het geweldig om apps te hebben die je vermaken en je tijd helpen te doden, maar aan het eind van de dag is het nog belangrijker om hulpmiddelen te kiezen die je helpen een beter persoon te zijn, hulpmiddelen die leiden tot positieve verandering. Gereedschap die transformeren zoals je iets doet waar je gepassioneerd over bent, of dat dan ook is, het ontwerpen of zelfs zingen.

Search Emojis: