iOS 13.2 Emoji Changelog

Vandaag heeft Apple IOS 13.2 uitgebracht, waarbij de likes van een wit hart introduceerde, geeuwt gezicht en flamingo naar het Emoji-toetsenbord.
Een meer diverse toetsenbord voegt opties toe, zoals mensen die handen vasthouden met een mix van huidtinten, mensen in rolstoelen, met een hoortoestel of riet.
Veel van deze ontwerpen werden eerder eerder dit jaar bekeken in de viering van de World Emoji-dag, en werden eerder deze maand beschikbaar gesteld aan IOS Beta-testers.

iOS 13.2 introduceert in totaal 398 nieuwe Emoji-ontwerpen aan Apple-apparaten: 230 van Emoji 12.0 en 168 van Emoji 12.1. Dit maakt Apple de eerste Emoji-leverancier om de aanbevelingen van Emoji 12.1 – minder dan een maand te implementeren, omdat het voor het eerst werd aangekondigd.
Van de 398 nieuwe Emoji-ontwerpen, zijn 61 voor nieuw aangewezen codepunten die in maart aan Unicode 12 zijn toegevoegd. De resterende 337 zijn nieuwe zero-width-joiner (zwj) sequenties.
Naast het grote aantal nieuwe Emojis, wordt iOS 13.2 ook een aanzienlijk aantal eerder beschikbare ontwerpen bijgewerkt.

In totaal zijn 265 ontwerpen gewijzigd, waarbij 255 van deze wijzigingen worden aangebracht in de naam van het presenteren van mensen op een meer genderneutrale mode. Deze veranderingen maken Apple’s ontwerpen die meer consistent zijn met hoe het Unicode-consortium persoonsgerichte emoji’s definieert die niet specifiek een geslacht citeren en na vergelijkbare updates komen door Google en JoyPixels in de afgelopen maanden.
Gecombineerd met de genderneutrale ontwerpen die in Emoji 12.0 en Emoji 12.1 worden geรฏntroduceerd, heeft iOS 13.2 een groot totaal van 457 nieuwe genderneutrale Emoji-ontwerpen.

๐Ÿ“ฒ iOS 13.2 is nu uit met deze 398 nieuwe emojis ๐Ÿ“™ 28 oktober 2019
๐Ÿ†• Nieuw
iOS 13.2 heeft een grote selectie van nieuwe emoji’s met mensen die handen vasthouden. Deze zijn geconstrueerd via verschillende ZWJ-sequentiecombinaties van ๐Ÿ‘ฉ vrouw, ๐Ÿ‘จ man en ๐Ÿค handdruk naast elke gewenste combinatie van de huidtoonmodifer.

Zoals opgemerkt in onze discussie van de IOS 13.2 Beta eerder deze maand, maakt het selectieproces voor deze nieuwe Emoji’s gebruik van een gloednieuw type interface waar de huidtonen รฉรฉn voor รฉรฉn voor de linker- en juiste mensen zijn geselecteerd.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ‘†Nieuwe Emoji-kiezer in iOS 13.2 voor het selecteren van meerdere huidtinten in een enkele emoji. Een schone implementatie die goed zal schalen naar ๐Ÿค๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘จโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฉ ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ฆ in toekomstige Jeremy Burge (@jeremyburge) 10 oktober 2019
Opties om twee vrouwen te mengen en te matchen, twee mannen, of een vrouw en een man zijn beschikbaar, elk die elke huidtinten kan hebben.
Een nieuwe combinatie die mensen toont die handen vasthouden zonder een specifiek geslacht wordt ondersteund, maar niet getoond op het Emoji-toetsenbord in deze release, om een โ€‹โ€‹of andere reden.
Het genderinclusieve Emoji wordt gemaakt door twee van de ๐Ÿง‘ persoon emoji’s te combineren (met beide mensen bekleed in lichtgrijs). Het is ook niet mogelijk om ๐Ÿง‘ persoon te combineren met ๐Ÿ‘ฉ vrouw of ๐Ÿ‘จ man, die consistent is met de Emoji 12.0 en Emoji 12.1-lijsten van Unicode.

IOS 13.2 breidt ook de neutrale weergave van het geslacht uit, met EMOIJ 12.1 De aanbevolen lijst van emoji’s uitzetten om genderneutrale sequenties voor haartypen (zoals roodharigen of krullend haar) en beroepen zoals de rechter of de kantoorarbeider op te omvatten.

De meeste van deze nieuwe genderneutrale emojis worden gemaakt door de ๐Ÿง‘ persoon emoji te combineren met een relevante andere emoji via een ZWJ-sequentie.
Er zijn ook 67 nieuwe toegankelijkheid-gerichte emojis in iOS 13.2, gebaseerd op een voorstel dat oorspronkelijk door Apple is gemaakt in maart 2018.

De opties tussen de gekleurde harten, vierkanten en cirkels zijn ook uitgebreid, wat betekent dat elk van deze vormen nu consistente opties heeft voor een rode, oranje, geel, groen, blauw, paars, witte, zwarte en bruine variant.

Er zijn acht nieuw eten Emojis toegevoegd in iOS 13.2, inclusief ๐Ÿง† falafel en ๐Ÿง‰ Matรฉ.

Er zijn ook acht nieuwe dierenemoji’s, waaronder een Meme-echoing ๐Ÿฆง orang-oetan.

Met name heeft de Apple ๐Ÿฆช Oyster geen parel. Dit is vergelijkbaar met het onlangs uitgebrachte ontwerp van Facebook, maar verschilt van die van alle andere belangrijke leveranciers.
Een extra 64 nieuwe emojis zijn geรฏntroduceerd in iOS 13.2 in alle andere Emoji-categorieรซn. Deze omvatten ๐Ÿฅฑ geeuwende gezicht, een ๐Ÿช” diya-lamp, een ๐Ÿฉธ-druppel bloed die oorspronkelijk is voorgesteld om discussie over de menstruatie mogelijk te maken, en de controversiรซle ๐Ÿค knijpende hand. De volledige lijst met nieuwe ontwerpen kan hier worden bekeken.

๐Ÿ†™ Wijzigingen
265 eerder uitgebrachte Emoji’s hebben bijgewerkte ontwerpen in iOS 13.2.
Veel van de herontwerp in iOS 13.2 omvatten bijgewerkte de ‘basis’ Emoji voor elke opgegeven optie (zoals vampier of politieagent) om een โ€‹โ€‹duidelijk gender-dubbelzinnig uiterlijk te hebben. Eerder hadden deze de neiging om eenvoudigweg te vertonen met een duplicaat van de vrouwen- of man variatie.
Naast het hebben van een nieuwe genderneutrale gezichtsstructuur, ๐Ÿ‘ฑ persoon: blond haar heeft nu realistisch blond haar, in tegenstelling tot een geel huidtoon.

๐Ÿ’‡ Persoon die kapsel krijgt, wordt niet langer getoond A ๐Ÿ’‡โ™€๏ธ vrouw die kapsel krijgt en heeft zijn schaar gepositioneerd.

๐Ÿ’† Persoon die massage krijgt, verschijnt nu verschillend van ๐Ÿ’†โ™€๏ธ vrouw die massage krijgt.

๐Ÿ‘ณ Persoon die tulband draagt โ€‹โ€‹heeft een nieuwe gezichtsstructuur, verschillende wenkbrauwvorm en heeft niet langer de gele baard van ๐Ÿ‘ณโ™‚๏ธ man die tulband draagt.

๐Ÿƒ Persoon die loopt draagt โ€‹โ€‹nu een grijze t-shirt en grijze shorts met korte mouwen, volgens het geslachte-neutrale kleurenpalet dat door Apple selecteert.

๐Ÿ‘ฎ Politieagent heeft een meer neutrale gelaatsstructuur en haar, inclusief het verwijderen van de snor van de politieagent.

๐Ÿ•ต๏ธ Detective heeft niet langer een snor en heeft hun rode stropdas verwisseld voor zwart. Je kunt ook de kraag van hun jas en schouder door hun vergrootglas zien.

De ๐Ÿ‘ฏ-mensen met bunny-oren hebben nu een meer neutraal lichaamstype, dunnere riemen op hun vesten en verschillende schoenen.

๐Ÿง Elf heeft veel kortere haar, evenals een duidelijke tuniek- en sierlijke hoofdband.

๐Ÿงš Fairy heeft nu groen haar, een vest en een minder billijke rok.

๐Ÿงž Genie is nu paars in plaats van blauw, draagt โ€‹โ€‹een vest, en heeft geen paardenstaart of baard.

๐Ÿงœ Merperson heeft langer haar en heeft nu hun torso bedekt.

๐Ÿง› Vampire heeft hun pony verloren en heeft enigszins slankere tanden en draagt โ€‹โ€‹niet langer lippenstift en het dragen van een grijze top onder hun jas in plaats van Fuchsia.

๐ŸงŸ Zombie heeft een voller hoofd van het haar, grotere ogen en een iets kleinere mond dan het vorige ๐ŸงŸโ™‚๏ธ man zombie-ontwerp.

๐Ÿฆธ Superheld heeft korter haar, iets bredere schouders en draagt โ€‹โ€‹niet langer lippenstift.

De ๐Ÿ’ Kiss Emoji heeft nu twee neutrale mensen met twee gender in plaats van een man en een vrouw.

Het ๐Ÿ’‘-paar met hart geeft nu twee genderneutrale mensen weer die grijs dragen in plaats van een vrouw in paars en een man in blauw.

De twee volwassenen en een kind van de ๐Ÿ‘ช Family Emoji dragen nu allemaal grijs en delen respectievelijk een genderneutraal gezichtsontwerp met ๐Ÿง‘ persoon en ๐Ÿง’ kind.

๐Ÿ‘‚ Oor is ontworpen om meer op het oor te verschijnen dat wordt weergegeven in het nieuwe ๐Ÿฆป oor met gehoorapparaat Emoji.

De ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Vlag van Maleisiรซ geeft nu correct een rode streep weer onder het blauwe kanton met de halve maan en 14-puntsster.

๐Ÿ“ถ RELEASE
Deze Emoji-updates zijn opgenomen als onderdeel van iOS 13.2 die nu beschikbaar is voor iOS-gebruikers als een gratis software-update.
Dezelfde EMOJI-ondersteuning is beschikbaar in iPad OS 13.2, MacOS Catalina 10.15.1, WatchOS 6.1 en TVOS 13.2.

Elke nieuwe emoji in iOS 13.2
Elke veranderde emoji in iOS 13.2
Elk ontwerp van Apple Emoji
iOS 13.1 Emoji Changelog

Search Emojis: