Facebook voltooit Emoji-update

Nieuwe Emoji-ontwerpen worden nu weergegeven voor alle gebruikers van de Facebook-website.
Dit omvat gebruikers van de bureaublad- en mobiele websites, maar exclusief Facebook mobiele apps.
Na een inspanning begon in september 2016 om de beperkte oudere-stijl emoji’s van Facebook te vervangen; Testen toont deze nieuwe Emoji-set bereikt nu alle gebruikers.

In deze update zien gebruikers niet langer de Facebook-thema blauwe handen, of de standaard witte huid getinte mensen.
De nieuwste set bevat volledige ondersteuning van de huidtoon en een volledig herontwerp.

Naast de herontwerp voegt deze nieuwste update alle nieuwe emoji’s toe van Unicode 9, met in totaal 2.089 afbeeldingen. Dit is een grote toename van de 469 Emojis ondersteund in de laatste release.
Dit betekent dat die emoji’s voor de mens in smoking, zwangere vrouw, prins en gezichtpalm nu voor de eerste keer op Facebook beschikbaar zijn.

Bij kleine maten werken de smiley-personages goed, in het bijzonder de witte “handschoenen” op smileys-met-handen maken deze duidelijk bij kleine maten.

Het lijkt erop dat de stijl is beรฏnvloed door het willen garanderen dat gebruikers op oudere computers zonder hoge resolutie schermen niet achterlaten.
Ik ben behoorlijk dol op het kwijlende gezicht:

En de nieuwe man in het zakelijke pak levitating:

Design-Wise, deze set zit ergens tussen de schaduw van de emoji’s in Messenger en de platterige stijl van Twemoji.
Het kleurenpalet is uitgebreid van basispastels in de oude set, tot een rijke, gedetailleerde look die zich onderscheidt van andere platforms.

Aangezien Emojis een van de gebieden wordt die platformbezitters steeds meer naar het merk kijken met hun eigen stijl, heeft Facebook duidelijk besloten dat het een consistente look wil van het systeem naar het systeem.
Bovendien, met veel Windows- en Android-gebruikers die DATE DATE-besturingssystemen hebben die geen toegang hebben tot nieuwere emoji’s, is het misschien niet verrassend om ontwikkelaars van derden dit in hun eigen handen te zien.

Wat is niet duidelijk, is de reden achter Facebook met behulp van volledig verschillende emoji-sets voor hun app, in vergelijking met het belangrijkste product van Facebook.
In 2016, Facebook bijgewerkte Messenger met een duidelijke emoji-stijl. Op dat moment bleek dat dit mogelijk de basis is voor de toekomstige Facebook-website emoji’s.
Dit is niet het geval.

Het antwoord op waarom Facebook verschillende emoji’s op elk platform gebruikt, kan zijn dat het een poging is om Facebook Messenger te versterken als alleen en dus een stand-alone product met zijn eigen identiteit.
Emojis zou dit doel kunnen helpen, gezien de beperkte ruimte op mobiele telefoonschermen voor andere soorten branding.
Maar zolang Messenger op Facebook op het bureaublad woont, kunnen we de huidige situatie blijven zien, waar hetzelfde venster twee compleet verschillende emoji-sets kan tonen.

Een verzoek aan Facebook om te verduidelijken dat de Multi-Emoji-situatie in dit stadium onbeantwoord is.
Omissies
Hoewel deze update alles bevat van Unicode 9.0; Veel van de toevoegingen van de late 2016 van EMOJI-beroepen en andere gesorteerde EMOJI-updates worden niet in dit stadium weergegeven.
Aangezien Emoji 4.0 in november 2016 is uitgebracht – nadat Facebook deze release begon te testen – lijkt het redelijk dat deze toevoegingen in de volgende release kunnen komen.
Uitgave
Alle gebruikers zullen deze update nu op Facebook.com zien. Elk Emoji ingevoegd dat buiten de ondersteunde set is, zal terugvallen naar een platform-native emoji.
Gebruikers van Facebook-apps voor iOS, Android, Windows en Andere platforms blijven platform-native emoji’s.
Verwant

Nieuwste Facebook Emojis
Vorige Facebook Emojis
Facebook Messenger Emojis

Mis het niet
We kunnen onze dagen hier niet allemaal doorbrengen. Meld u aan voor onze gratis, maandelijkse e-mail om het nieuwste Emoji-nieuws bij te houden:
๐Ÿ‘‡ Registreer hier ๐Ÿ‘‡

E-mail

Search Emojis: