๐Ÿ’ˆ Kapper Emoji

Meaning of ๐Ÿ’ˆ emoji

Barber Pole emoji is het beeld van een verticale cilindrische teken versierd met ๐Ÿ”ด Rood, ๐Ÿ”ต Blue en โšช witte strepen. Dit teken wordt traditioneel gebruikt door de kappers om hun werkplek te merken in sommige landen. In deze landen wordt het gebruikt in de directe betekenis in verband met het krijgen of het doen van kapsels – samen met, bijvoorbeeld, ๐Ÿ’‡ persoon die Kapsel krijgt emoji. Elders kan het af en toe worden gebruikt.

Lees verder

Search Emojis:

๐Ÿ’ˆ Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Ik moet naar de kapper ๐Ÿ’ˆ Vroeger wilde ik naar een kapper een keer ๐Ÿ’ˆ

Combinaties en Kaomojis van ๐Ÿ’ˆ

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: 8/////8! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿ’ˆโ€‹๐Ÿ โ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐Ÿ’ˆ Barber Pole Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

๐Ÿ’ˆ ๐Ÿ  - Barber Shop
๐Ÿ‘จ ๐Ÿ’† ๐Ÿ’ˆ - Barber
๐Ÿ’ˆ ๐Ÿ’‡ - Kapsel
๐Ÿ’ˆ ๐Ÿ’ƒ - Pole Dancing
๐Ÿ•บ ๐Ÿ’ˆ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป - Dancing de meiboom
 • 8/////8
 • Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ๐Ÿ’ˆ General information

  English name Barber Pole Emoji
  How to type shortcode :barber:
  Unicode (fully-qualified) U+1F488
  Unicode version Unicode 6.0 (2010)
  Hex Code Points 1F488
  URL Escape Code %F0%9F%92%88