๐Ÿ›Ž Bellhop Bell Emoticon

Meaning of ๐Ÿ›Ž emoji

Piccolo Bell emoji is het beeld van een bepaald type van een ๐Ÿ”” Bell, die doorgaans wordt gebruikt in restaurants om de aandacht van een ober te trekken – evenals in andere instellingen, waar het kan nodig zijn om het personeel, zoals recepties in hotels noemen (vertegenwoordigd door ๐Ÿจ Hotel emoji op hun beurt). Het wordt gebruikt in de directe betekenis en ook als een symbool van een behoefte om iemands aandacht te krijgen.

Lees verder

Search Emojis:

๐Ÿ›Ž Examples of using

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

Ik heb uw aandacht op dit moment ๐Ÿ›Ž๏ธ Je kunt me anytI'me bellen ๐Ÿ›Ž๏ธ

Combinaties en Kaomojis van ๐Ÿ›Ž

Kaomojis zijn populair in Japan om emoties en situaties te delen met behulp van Japanse grammatica leestekens en karakters. Zoals dit: /แต”! U kunt deze creatieve stijl te gebruiken in boodschappers en web om indruk op je vrienden. Combinaties zijn gewoon een stelletje emojis elkaar geplaatst, zoals deze: โ€‹๐Ÿ›Ž๏ธโ€‹๐Ÿฌโ€‹. U kunt combo's gebruiken om raadsels of messaging te maken zonder woorden. Hier zijn een aantal relevante Kaomojis en Combinaties met betrekking tot ๐Ÿ›Ž Bellhop Bell Emoji:

Tik / klik om te kopiรซren en plakken

 • /แต”
 • ]"

  Uiterlijk op verschillende platforms

  Emoji op verschillende platforms, besturingssystemen en apparaten zien er anders uit. Elke fabrikant van webservices, OS of gadgets kan een emoji-ontwerp maken in overeenstemming met hun huisstijl en visie:

  Gerelateerde collecties

  ๐Ÿ›Ž General information

  English name Bellhop Bell Emoji
  How to type shortcode :bellhop:
  Unicode (fully-qualified) U+1F6CE
  Unicode version Unicode 7.0 (2014)
  Hex Code Points 1F6CE
  URL Escape Code %F0%9F%9B%8E