😉 knipoog emoji: de vriendelijke en suggestieve tekenen van het knipperen één oog

Je hebt waarschijnlijk de 😉 Wink emoji gebruikt voordat het beschikbaar werd in zijn geanimeerde vorm. Het werd vaak gebruikt om een ​​goed te signaleren bij de 👌 OK hand emoji. Een ander gemeenschappelijk gebruik voor de knipogen valt echter op de flirterlijke categorie. We associëren immers meestal knipogen met ofwel voor de hand liggende of subtiele hints van een attractie.
De meeste mensen knipperen om een ​​signaal of verborgen informatie tussen individuen te relayen. De onfatsoenlijke of flirtende betekenis is echter de meest voorkomende weergave van de gelaatsuitdrukking. Bij sommige gelegenheden wordt het gebaar de handtekening pose van enkele beroemdheden of bekende persoonlijkheden in media.
Ondanks een van de meest voorkomende gezichtsuitdrukkingen, kan niet iedereen het gebaar doen. Afgezien van het hebben van hand dominantie, tonen mensen ook oogvoorkeur. Hiermee worstelen sommige mensen om met één of beide ogen te knipperen. Ze knipperen meestal hun ogen na elke poging. Plus, niet alle mensen die het knipogen, kunnen het uittrekken.
De Wink Emoji bewijst zijn bruikbaarheid aan degenen die moeite hebben om te knipperen. Je hoeft niet het gebaar in het echte leven te doen dankzij Emoji-toetsenborden. Niet iedereen is echter comfortabel bij het ontvangen van knipogen online of in het echte leven. Waarom? Welnu, kijk op wat we achter hebben gemaakt over het klassieke knipogende gezicht Emoji.

Wink emoji betekenis: vriendelijk, flirterig, of iets meer?

Het is begrijpelijk waarom het 😉 face emoji bijna hetzelfde lijkt op verschillende platforms. Zoals de meeste geanimeerde emoties behoort het knipogende gezicht Emoji met andere gele smileys. Omdat het vaak wordt gebruikt, kunnen de knipogende pictogrammen normaal worden gevonden in de eerste paar rijen in Emoji-toetsenborden.
Uit alle gebaren en signalen tussen individuen kan een knipoog zoveel dingen betekenen. Het kan flirt, verleiding, onfatsoenlijkheid en zoveel meer relayen. In werkelijkheid geeft de knipoog een mysterieuze vibe af die mensen nieuwsgierig laat. Hierdoor zijn mensen die getuige zijn van of ontvangen of ontvangen, afgestoten of achterblijven die meer willen weten.
Waarom zijn sommige vrouwen bedreigd door knipogen van mannen die ze tegenkomen? Nou, een meerderheid van de vrouwen ervaart de walgelijke betekenis van het ontvangen van knipogen. De schijnbaar onschadelijke emoji kan een traumatiserende ontmoeting veroorzaken met een man die bij haar knipoogde. Dit scenario is ook van toepassing op het wellustige knipogende gezicht Emojis op de sociale mediaposten van vrouwen.
Als een algehele mysterieuze gebaar hangt knipogen tussen individuen altijd afhankelijk van de context. Het kan aanstootgevend worden als het uit een groep vreemden op straat komt. Dit type knipoog volgt meestal de beweging met een catcall of een fluitje. Ondertussen komt knipogen uit als flirterig of verleidelijk indien uitgewisseld tussen twee partijen. Sommigen kunnen zeggen dat dit vaak gebeurt in een bar of intieme bijeenkomst. Twee mensen aangetrokken tot elkaar kunnen knipogen om een ​​geheime vergadering te signaleren. Anderen kunnen ook ogen vergrendelen en knipogen om te communiceren.

The Wink Emoji op verschillende platforms

Bijna alle platforms hebben de Wink Emoji met het rechter oog gesloten en het geopende linkeroog. Ze nemen ook gewoonlijk de knipoog met andere gele smileys en emoties op. Het is een van de emoji’s die we samen met de glimlach, lachen, of huilen emoji’s.
Apple, Twitter en Samsung illustreerde wenkbrauwen in de gele smiley van hun respectieve knipogende gezicht emojis. Dit definieert verder het knipooggebaar van het geliefde geanimeerde pictogram. Google toont een soortgelijk ontwerp met het verschil van slechts één wenkbrauw. Het rechteroog van de versie van het platform lijkt ook een combinatie van een knipoog en een squint te zijn.
De weergave van Facebook en Messenger van de Wink Emoji valt op met het gebrek aan wenkbrauwen. De mond lijkt veel dichter bij de gesloten ogen in vergelijking met andere platforms. Hierdoor vergissen sommige gebruikers het voor een grijns dan een knipoog.

Knipogen in geschiedenis en culturen

Met Germaanse afkomst komt het woord “knipoog” uit de vorming van drie woorden. In het oude Engels betekent de term “WINCIAN” “om de ogen te sluiten.” Ten tweede toont het Duitse woord “Winken” de betekenis “om te zwaaien”. Ten slotte wordt het Engelse woord “wince” vaak gebruikt om een ​​krimpende beweging veroorzaakt door pijn of nood te beschrijven. In combinatie maken deze drie termen “knipoog”, zelfs als ze niet precies hetzelfde betekenen.
Verschillende culturen hebben uiteindelijk de knipoog om verschillende redenen populair. In tegenstelling tot het populaire geloof, kwam de flirterige betekenis van knipogen uit het Latijns-Amerika. Het gebaar werd beschouwd als de eenvoudigste manier om het seksuele belang van de ontvanger te overbrengen. Voor westerse cultuur knippert mensen als signalen voor specifieke situaties.
Voor landen als India, Australië en sommige Aziatische naties nemen mensen voorzichtig in het uitwisselen van knipogen. Terwijl in die landen, beschouwen de meeste gemeenschappen deze gelaatsuitdrukking als vulgair, vooral voor ongehuwde koppels. Plus het knipogen bij vreemden resulteert soms in onverwachte gevechten of vechtpartijen.

Knipogen gezicht emoji door de jaren heen

Vóór de Emoji-toetsenbord gedomineerde platforms, zitten we vast met het gebruik van symbolen om knipogen in sms-berichten weer te geven. Zoals de meeste emoticons, vertrouwden we op de verschillende symbolen, letters en nummers die helpen om te knipperen. Sommigen gebruikten het simpel; ) om te railing in berichten. Sommige mensen kwamen echter op met meer creatieve manieren om te knipperen zonder emoji’s. Hier zijn enkele van de eenvoudige knipoogmoticons die mensen in de dag terug hebben gebruikt:
; )
;NS
; -)
(^ _ ~)
* -)
*)
Een ander alternatief voor een emoji is een kaomoji. Net als de klassieke symbool emoticons kwamen deze populaire emoticons uit Japan. U kunt verschillende soorten knipogen maken met behulp van Japanse tekens en grammatica-puncties. Hiermee kunt u de betekenis van knipoog in uw bericht aan de ontvanger benadrukken. Hier zijn een paar voorbeelden van Kaomoji Winks:
(͡ ° ͜ʖ ͡ °)
(゚ o⌒)
(- ° ͜ -)
(^ _-) ≡ ☆
(> ω ^)

Wink of Eye Twitch?

Normaal gesproken kunnen mensen hun knipogen controleren. We knipogen bewust een flirterige of mysterieuze opmerking voor vrienden of geliefden. Sommige mensen kunnen worstelen met knipogen en in plaats daarvan knipperen. Echter, onverwachte knipperen of knippers zijn zeer zeldzaam.
Anime of cartoons Display Eye Twitches op personages om woede of ergernis over te brengen. Animators of kunstenaars associëren het gebaar met ergernis vanwege zijn relatie tot stress. Wanneer het ondraaglijk wordt, hebben gestresste mensen de neiging oncontroleerbaar oogwitsen te krijgen. Gemeenschappelijke oorzaken hiervan omvatten slapeloosheid, prikkelbaarheid en overmatige inname van cafeïne.
Als u lijdt aan Eye Twitching, kunt u eenvoudig natuurlijke remedies en suggesties online vinden. Je kunt ook oncontroleerbare oogwitsen verminderen door meditatie, yoga en lichte oefening te oefenen. Plus, het kiezen om thee te drinken in plaats van koffie lichten de stress die je voelt voordat de dag begint. We raden echter nog steeds sterk aan om hulp te zoeken bij uw lokale arts of oogarts voor de juiste diagnose en behandeling.

Tourette-syndroom knipogen

Mensen gediagnosticeerd met het syndroom van Tourette-syndroom of het syndroom van Tourette of knipperen vaak als onderdeel van hun tics. De plotselinge oogbewegingen gebeuren samen met andere gewone tics en ten minste één vocale tic. Ondanks het bestaan ​​van andere tische stoornissen, zijn de meeste mensen meer vertrouwd met het Syndroom van Tourette.
Dankzij de overvloed aan Emoji’s gebruiken sommige mensen die zijn opgegroeid met een TICS-aandoening de geanimeerde pictogrammen ten volle. Hiermee kunnen ze op de een of andere manier de oncontroleerbare bewegingen beschrijven die ze zich ontwikkelen als ze worstelen om ze aan anderen te laten zien. Helaas kan het bruikbaarheid van de smileys niet allemaal positief zijn. Sommige mensen gebruiken de pictogrammen als een weg om die met tics online te pesten.
Je kunt voorkomen dat mensen met het Tourette-syndroom beledigen door niet om hen te praten met Emoji’s. Uit respect, we raden u aan om te onthouden van het gebruik van emoji’s die op tics kunnen lijken. Blijf gewoon aan eenvoudige smileys en schattige emoji’s bij het praten met hen of met mensen die hen dierbaar zijn.

Waarom katten en honden knipperen

We hebben misschien geen Wink Emojis voor katten en honden op platforms, maar dat stopt niet dat onze huisdieren het doen. Wij mensen knipogen normaal gesproken als een vorm van korte communicatie. We kunnen echter niet helpen, maar over de schattigheid van onze huisdieren wanneer ze maar te knipperen.
Honden worden een schattiger wanneer ze opeens hun eigenaren knipogen. De meeste hondenliefhebbers geloven dat hun pups het gedrag van mensen aangenomen. Honden knipogen echter op je bedoelt dat ze je respecteren. Lang oogpunt voor honden leidt vaak tot agressie of uitdaging om te vechten. Wanneer uw hond knipoogt, betekent dit dat uw canine aan u onderwerpt.
Cat-eigenaren kunnen niet anders dan verheugen wanneer hun Felines knipoogt. De meeste katten maken die gezichtsuitdrukking om een ​​kus te relayeren. Hierdoor bellen dierenliefhebbers ook de kat naar de kat als een “kattenkus”. Je kunt ook naar hen knipperen om de gunst terug te geven.

Hoe het knipogende gezicht onderdeel werd van seksuele emoji’s

Wanneer je iemand vraagt ​​over seksuele emoji’s, reageren ze meestal met aubergine, perzik of bananenpictogrammen. Sommigen kunnen echter ook het knipogende gezicht emoji toevoegen vanwege de suggestieve en flirterige betekenis. Ondanks niet eruit ziet als de meest sensuele emoji’s, gebruiken mensen de verschillende knipoog emoji’s om berichten met verleidelijke intentie over te brengen. Bovendien benadrukken mensen hun intenties verder door het knipogende gezicht te veranderen met het 😘 gezicht blaast een kus emoji of het 😜 knipogende gezicht met tong emoji.
Winking speelt een grote rol in verschillende flirtende of verleidelijke personages in films, shows en andere vormen van media. Hierdoor werd de gezichtsuitdrukking voornamelijk geassocieerd met romantische intentie. Het speelde een groot deel in de gebruikelijke reactie om uit je geheime verliefdheid of een willekeurige vreemdeling te knipperen. Als je het ontvangende einde van een knipoog bent, voel je je gevleid of afgestoten.
Met de “NIEUWE NORMAL ‘van vandaag” zijn de meeste mensen toevlucht tot sms’en op pick-uplijnen. Deze methode werd een veiliger alternatief in plaats van samen met Crushes of potentiële partners. Met de tijd aan uw zijde kunt u verschillende sets van Emoji’s samenstellen die uw flirtenvaardigheden kunnen verbeteren.

Gebruik de knipogende emoji op dating-apps

Wanneer impliceren Winks onschuld of verleiding? We gebruiken meestal het knipogende gezicht emoji bij het uitwisselen van berichten tussen vrienden. Het geeft een meer sensuele of verleidelijke sfeer wanneer u flirterige lijnen of andere seksuele emoji’s opneemt. Met de CoviT-19-pandemie bij grote, die deed-app-ontwikkelaars moesten snel aanpassen om hun klanten geïnteresseerd te houden.
Vanwege sociale afstandelijke protocollen worden mensen die bijeenkwamen of afgestemd op dating-apps gedwongen worden om online te communiceren. In het boek met de titel “The CoviD-19 Crisis: Social Perspectives,” compileerden deskundigen de effecten van de recente crisis op dating-apps en sociale media-platforms. Ondanks de beperkingen, vonden mensen online nog steeds manieren tot datum zonder enige fysieke interactie.
Tijdens de piek van de lockdowns, beroemde dating-apps zoals Grindr, Bumble en Coffee Meets Bagel hield online evenementen aan die dating advies en snelheidsgegevens promoten. Hierdoor vonden Hopeloze Romantics een nuttig online alternatief voor interactie met potentiële liefdesbelangen. Dit alles bewijst dat je nieuwe mensen kunt ontmoeten en liefde vindt zonder het comfort van je huis te verlaten. Hier zijn een paar voorbeelden van Emoji-sets die u kunt gebruiken om een ​​ontluikende romantiek of een stomende relatie te starten:
😉💖 – ik vind je leuk.
💑😉💞 of 👨❤️👨😉💞 of 👩❤️👩😉💞 – laten we een paar zijn.
❤️🍑😉 – ik vind je kont leuk.
😜🍑😉 – Uw kont ziet er heerlijk uit.
📹📞😉 – Laten we een videogesprek voeren.
📞👄👂💞😉 – Ik wil je stem bellen en horen.

Wink emoji: meer dan alleen flirten of plagen

Het sluiten van het gebruik van het knipogende gezicht Emoji richt zich op de veelzijdigheid op meer platformen. De gezichtsuitdrukking houdt zo’n grote impact op het punt dat we het vandaag nog steeds gebruiken. We associëren gewoonlijk knipogen met flirtingen of eenvoudige signalen tussen vrienden. Echter, zijn meervoudige betekenissen door de jaren heen bewijzen dat het meer is dan alleen een reactie op oogcontact.
De constante opkomst van feminisme en gelijkheid stimuleert iedereen om te stoppen en te denken voordat ze meningen uiten. Mensen beginnen dan te beseffen dat knipogen niet altijd het plagen of flirten betekenen. Het snelle gebaar toont een mysterieuze betekenis die de meeste vrouwen bedreigt of gekruipen. Het kan ook van toepassing zijn op knipogende gezichten die zijn gezien op reacties van de sociale media-opmerkingen van een vrouw. De knipogen vertonen meer welnemen, vooral wanneer de post de figuur of uiterlijk van een vrouw viert.
De onschuld of sensualiteit van het delen van delen met mensen is een lange weg afgelegd. Sommige mensen gebruiken de uitdrukking of emoji om het karakter van een persoon te definiëren. Met zo’n rijke achtergrond is het begrijpelijk waarom we het knipogende gezichtspictogram zoveel gebruiken als andere nieuwe beroemde emoji’s.

Search Emojis: