✌️ Vredesteken Emoji: bevordering van een cultuur van 🕊 vrede en niet-geweld met de ☮️ vredesymbolen

We willen allemaal dat de wereld een rustige plek is. Het is geen verrassende mensheid heeft een overvloed aan symbolen bedacht om deze behoefte te weerspiegelen. Het concept van symboliek is sinds het begin van de tijd aanwezig in elke menselijke beschaving, sociale structuur en religieus systeem. Uit al die, het meest populaire symbool is het klassieke vredesteken. In de digitale wereld heeft het zelfs zijn eigen versie, het ✌️ vredesteken emoji.

Universeel teken van vrede

Waar je ook in de wereld bent, wanneer je je tweede en derde vingers vasthoudt om te verklaren, “vrede!” Je hoeft niets anders uit te leggen. De mensen met wie je bent, weet precies wat je bedoelt.

Vredesteken emoji

Als je op sociale media leeft, weet je wat een verschil is een eenvoudig ✌️ vredesign Emoji kan maken. Tegenwoordig lijkt het alsof iemand altijd drama op Facebook, Twitter, Instagram, Tiktok of al het bovenstaande wordt opgewekt. Wanneer deze zogenaamde “Online Warriors,” je pad kruisen, dient het ✌️ Vredesteken Emoji als een eenvoudige maar krachtige manier om elk argument, ruzie of vecht te beëindigen. Het moet echter op de juiste manier worden gebruikt en in de juiste context. Maak je geen zorgen, daar zullen we je helpen!

Maak kennis met het vredesteken Emoji

Het vredesteken, ook de ✌️ overwinning van de overwinning genoemd, toont twee vingers die aan de ene kant worden opgehouden, de “V” -actie maken. Vraagt ​​u zich af hoe het zo populair werd? Je hebt de hippies om dat te bedanken! Het was, en is nog steeds een iconisch symbool in de hippie-cultuur, een tegencultuurbeweging die reguliere Amerikaanse waarden Eschewws.

Huidtoonvarianten van het vredesteken Emoji

Teruggaan naar zijn digitale versie, wist u dat het ✌️ vredesteken Emoji in verschillende huidtinten komt? U kunt kiezen uit zes verschillende varianten die overeenkomen met uzelf, of het individu dat u de Emoji naartoe verzendt. Deze omvatten de standaard ✌️ geel huid toon overwinning hand emoji, ✌🏻 lichte huid toon overwinning hand emoji, ✌🏼 middellange huidtoon overwinning hand emoji, ✌🏽 gemiddelde huidtoon overwinning hand emoji, ✌🏾 middellange donkere huidtoon overwinning hand Emoji, en de ✌🏿 Dark Skin Tone overwinning hand emoji.

Betekenis van het vredesteken emoji

Het ✌️ vredesteken emoji betekent vreugde, solidariteit en liefde in zijn meest elementaire vorm. Het wordt meestal gebruikt als iemand wil uitdrukken dat ze cool zijn met iets of dat ze volledig achter een persoon of oorzaak zijn. Het kan ook worden gebruikt om te laten zien dat je een leuke tijd hebt om met iemand te praten.

Bovendien wordt het ✌️ vredesteken Emoji gebruikt wanneer mensen willen kussen en make-up. Wanneer twee vijanden vrede maken, is het ✌️ vredesteken emoji de band of knoop die hen bindt aan een vreedzame verzoening.

Vredesign emoji geschiedenis
Het ✌️ Vredesteken Emoji was een van de eerste Emoji’s die in Unicode 1.1 in juli 1995 werd geïntroduceerd. Het werd vervolgens toegevoegd aan Emoji 1.0 in augustus 2015 na enkele jaren van ontwikkeling. Versie 1.1, aangeboden beschrijvingen en eigenschappen voor een groot aantal nieuwe tekens die niet zijn opgenomen in de Core Unicode 1.0-specificatie.

Vredesteken emoji op verschillende platforms
Zoals verwacht, ziet het ✌️ vredesteken Emoji niet hetzelfde in elk apparaat. Hoewel alle emoji’s hun codes hebben, geven verschillende platforms ze op hun eigen unieke manier. Waarom is dit zo? Omdat apparaten en softwareleveranciers hun eigen grafiek gebruiken om elke emoji te vertegenwoordigen.
Bovendien variëren het uiterlijk en de kleur van Emojis met elk platform dat het verschijnt. Elke emoji heeft een toegewezen Unicode-code die de Emoji die is gecodeerd in het platform dat is gecodeerd.
Dit betekent, wanneer u een EMOJI verzendt, u daadwerkelijk een Unicode-teken verzendt, dat vervolgens wordt omgezet in een afbeelding door de software of app die u gebruikt, zoals op Facebook Messenger, bijvoorbeeld.

Als het gaat om hun individuele ontwerp, op Google, is het vredesteken Emoji een mengsel van geel en oranje, terwijl de versie van Joypixel wordt geleverd met een lichtbruine rand.
Ondertussen zijn de hand weergegeven op Facebook en op alle gadgets van Samsung zijn twee van de meest realistische uitziende ✌️ vredesteken emojis die er is vanwege de verschillende lijnen die op de handen van het symbool worden getekend.
Ten slotte verschijnt het ✌️ vredesteken Emoji dat wordt ondersteund door Windows-apparaten met een zware zwarte omtrek die eromheen is.
Snapchat betekenis
Als u een ✌️ vredesteken Emoji op Snapchat ziet, maakt u niet uit. In feite moet je jezelf waarschijnlijk een klopje op de achterkant geven! Wanneer een gebruiker een klik verzendt met twee filters die tegelijkertijd worden toegepast, dient de Victory Hand Emoji als een Snapchat-trofee en vervolgens toegevoegd aan de trofee-zaak van de gebruiker. Hoe cool is dat?

Hoe het vredesteken Emoji te vinden
Als u de ✌️ Peace Sign Emoji op uw e-mails, sociale media-accounts en chat-apps wilt gebruiken, hoeft u alleen maar naar de categorie People & Liche op Emojiguide, zoek het daar en klik vervolgens op het juiste symbool.
Je wordt meegenomen naar de ✌️ Peace Sign Emoji-pagina. Klik daar eenmaal op de knop Blue Copy en plak deze in de context waarnaar u het wilt gebruiken. Het is zo gemakkelijk!

Hoe en wanneer het vredesteken Emoji gebruiken
Wanneer Emoji’s worden gebruikt voor hun volledige potentieel, kunnen ze uw bericht naar het volgende niveau nemen en u kunt opvallen in een drukke inbox of sociale media-ruimte. Ze kunnen ook worden gebruikt om generieke en overbelaste voorwaarden in uw inhoud te vervangen, waardoor het een fris en boeiend gevoel heeft.
– Accepteer mijn aanbod van Peace✌️i wil onze verschillende politieke overtuigingen niet in de weg staan ​​van onze vriendschap!
– Veel plezier met het feest op vrijdag! ✌🏻 Probeer niet aan werk te denken terwijl je plezier hebt!
– Je hebt niets te verliezen als je ✌️ een kans geeft!
– Iedereen heeft het over 🗺️✌️, wanneer ✌️ in de wereld begint met onszelf. [Wat het betekent: World Peace]
– Elke keer dat de politie elke vorm van geweld ziet, zal de ✌️📣 🛑 zijn [wat het betekent: vredig protest wordt gestopt]
– ✌️🧠 kan niet worden gekocht. 😴 Op 🌃 Wetende dat je niemand pijn hebt gedaan is een absoluut onbetaalbaar gevoel. [Wat het betekent: gemoedsrust]

Andere online symbolen van vrede en harmonie
Moe van het gebruik van het ✌️ vredesteken emoji? Dat is goed, er zijn andere pictogrammen om uit te kiezen. Het vredesteken is niet het enige symbool dat u kunt gebruiken – om honderden jaren, diverse beschavingen en groepen hebben andere personages gecreëerd om vrede, harmonie en verzoening aan de mensheid te communiceren.

Dove Emoji

De 🕊️ Dove Emoji toont een duif, een gedrongen witte vogel met kleine benen en een kort hoofd. In dit symbool draagt ​​de duif een olijftak. In de westelijke en Judo-christelijke cultuur is een duif die een olijftak draagt ​​een teken van vrede. Vrede, liefde, hoop en verzoening zijn allemaal gebruikelijke gevoelens vertegenwoordigd door dit symbool.
Geschiedenis
De 🕊️ Dove Emoji werd geïntroduceerd als onderdeel van Unicode 7.0 in 2014 en werd later toegevoegd aan versie 7.0 van de Unicode-standaard.
Hier is een leuk stukje Trivia dat we net ontdekten – weet je dat het grootste deel van de nieuwe emoji’s in versie 7.0, (de 🕊️ Dove Emoji inbegrepen), werden geïnspireerd door personages in langdurig en wijdverspreid gebruik in wingdings- en webdials-lettertypen?

Vredesymbool emoji

Het ☮️ Peace-symbool Emoji toont een cirkel gedeeld door een verticale lijn met drie tanden naar beneden gericht. Het wordt gewoonlijk gebruikt als een weergave van vrede, en het heeft een behoorlijk een krachtige geschiedenis erachter!
Geschiedenis

Het symbool verscheen voor het eerst in de anti-nucleaire beweging die eind jaren vijftig in Groot-Brittannië ontstond. Het werd later geadopteerd door anti-oorlogsprotesten in Amerika, in reactie op de deelname van het land aan de oorlog in Vietnam. Tegenwoordig voegen Netizens het toe aan hun online gesprekken als ze spreken over het vinden van vrede of vrede.
Sommigen gebruiken het met het ✌️ vredesteken emoji om hun poging te tonen om vrede te vinden, of soms combineert het met de 👋 zwaaiende hand emoji om afscheid te nemen van een vriend of iemand die ze niet echt leuk vinden op een rustige, niet-agressieve manier.
In 1993 werd het ☮️ vredesymbool Emoji erkend, maakte deel uit van Unicode 1.1, en in 2015 werd het toegevoegd aan Emoji 1.0, de eerste release van documentatie in de Unicode.

Witte vlag emoji

Een witte vlag wordt vaak gebruikt in het leger om aan te geven dat de verliezende zijde bereid is om zich over te geven en een onderhandelaar heeft verzonden om een ​​gelukkig medium voor alle partijen te vinden. De 🏳 White Flag Emoji is in 2015 geïntroduceerd in Emoji 1.0 en werd goedgekeurd als onderdeel van Unicode 7.0 in 2014 onder de naam “Wave White Flag”.

Conclusie

Samenvattend, het beschermen van iemands vrede is niet moeilijk om te doen. Vergeet niet dat het net zo gemakkelijk is om leuk te zijn omdat het wreed is. Alleen omdat je iemand niet van aangezicht tot aangezicht kunt zien, en misschien niet weten wie ze zijn, betekent niet dat ze niet menselijk zijn. Of dat ze niet door jou gewond kunnen worden.

Met de druk op een knop, is het verzenden van wrede opmerkingen en onaangename foto’s zo eenvoudig als het verzenden van een sms-bericht. De repercussies kunnen echter emotioneel iemand voor het leven litteken. Het delen van een eenvoudig maar krachtig symbool of emoji over vrede zal veel helpen bij het maken van cyberspace een betere plek. Doe je ook een groter en beter persoon!

Search Emojis: