๐ŸŒ™ Maan Emoji: Toon uw liefde aan oneindig en verder met dit populaire hemelse symbool ๐ŸŒ

Een van de eerste dingen die bij de geest komen als ze denken aan de nachtelijke hemel is waarschijnlijk de maan in al zijn schoonheid, eeuwig gloeiend in de duisternis. Inderdaad, het dichtstbijzijnde hemellichaam van de aarde heeft altijd een speciale plaats in onze harten en geesten gehad. In feite is het zo belangrijk voor ons, het heeft een slot gekregen in ’s werelds eerste werkelijk universele vorm van communicatie – de taal van Emoji. We hebben het over de ๐ŸŒ™ Moon Emoji, natuurlijk!

Crescent Moon Emoji

Van alle Moon Emoji-varianten is de ๐ŸŒ™ Crescent Moon een onmiskenbare favoriet. Het wordt gebruikt in gesprekken over de maan, of over alles wat ’s nachts gebeurt. Maar soms wordt het gezien als een teken van romantiek en intriges. Bovendien is de Crescent Moon en Star een blijkbaar symbool van de islam over de hele wereld.
In de ๐ŸŒ™ Crescent Moon Emoji wordt de maan afgebeeld als een slank, gouden halve maan, naar rechts krult. Het is vrijwel hoe we de maansikkel in het echte leven zien.

Boeiende halve maan

Van alle fasen van de maan is de eerste kwartale maan, gesymboliseerd door de crescent-vorm, de meest boeiende. Crescent Moons zijn symbolisch voor nieuw begin, een nieuwe start en wedergeboorte. De fascinatie die mensen voor dit symbool hebben, kan zijn waarom de verschillende toepassingen ervan even populair zijn – van Crescent Moon-sieraden en tatoeages, naar de populaire ๐ŸŒ™ Crescent Moon Emoji.

Crescent Moon Emoji op verschillende platforms

Wil je de maan emoji naar iemand sturen? De eenvoudigste aanpak is om het uit onze uitgebreide Emoji-collectie te plukken en vervolgens te kopiรซren en te plakken. Maar het ziet er niet hetzelfde uit op alle apparaten. Onthoud, platformverkopers zoals Apple, Samsung, Google, gebruiken hun eigen emoji-afbeeldingen en ontwerpen op hun producten. Dus, voordat je begint met het plaatsen van die emoji, kijk dan eerst vanuit je apparaat!
Het goede nieuws is, de ๐ŸŒ™ Crescent Moon Emoji ziet er vergelijkbaar op de meeste platforms. Dus je hoeft hier geen zorgen over te maken, althans!

Hoe de Crescent Moon Emoji te gebruiken
Emoji’s zijn een van de meest bruikbare instrumenten voor stende-eeuwse storthand-communicatie. Tenzij je onder een rots hebt gewoond, kun je gewoon niet ruzie maken met die verklaring! Ze zijn zo populair, Emojis verschijnt in meer dan de helft van alle Instagram-opmerkingen en bijschriften, en het gebruik van een op Twitter kan zoveel resulteren in een toename van 25,4 procent in interactie.
Bovendien kan een goed geplaatste pictogram of emoticon uw publiek laten lachen en zich goed voelen. Leer hoe je de gewenste reacties kunt opwekken, met het gebruik van de ๐ŸŒ™ Crescent Moon Emoji, door de voorbeelden te bestuderen die we hieronder hebben gemaakt.
– Ik kan niet stoppen met staren naar je mooie gezicht. Je bent zo mooi als de ๐ŸŒ™ uit vanavond!
– Jenny koos de tekening van ๐ŸŒ™ voor haar nieuwe tatoeage als herinnering om altijd de wetten van de islam te volgen.
– Voor sommigen symboliseert de ๐ŸŒ™ iemands verbinding met hun voorouders.
– Hoe was je ๐Ÿฏ ๐ŸŒ™ in Las Vegas? Kun je daar een van je shows bekijken? [Wat het betekent: huwelijksreis]
– Wanneer ik de nummers van Pitbull in de club hoor, heb ik het gevoel dat ik ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ”„ ๐ŸŒ™ [wat het betekent: Dance All Night]
– Haal me een fles Red Bull in de winkel alstublieft. ๐Ÿšซ ๐Ÿ’ค 2๏ธโƒฃ ๐ŸŒ™ Vanwege het grote rapport moet ik morgen indienen [wat het betekent: geen slaap vanavond]

Volle maan emoji

Het bestaan โ€‹โ€‹van een ๐ŸŒ• Full Moon Emoji zou niemand moeten verrassen. Bekend als de schaduw van de zon, is de maan altijd een populair mystiek symbool geweest in onze geschiedenis, dankzij zijn verschijnselen met een directe impact op onze planeet. Yup, of je het beseft of niet, de maan beรฏnvloedt al ons leven. Als die openbaring je verraste, blijf je afgestemd, daar zullen we daar later meer over praten!
Om het beste gebruik van een symbool te maken, moeten we weten wat het is en waar het voor staat, toch?
De ๐ŸŒ• Full Moon Emoji toont de vijfde fase van de maan. Een volle maan is de achtergrond van vele spookachtige verhalen, waarbij wezens zijn betrokken zoals weerwolven of heksen. Mensen worden gezegd om raar te handelen tijdens een volle maan en er wordt ook beweerd dat ze arbeid opwekken bij zwangere vrouwen.
Je zult dit symbool zien in gesprekken met betrekking tot nachtelijke activiteiten, hemellichamen, of als een simpele bijzaak voor een goede nachtwens. Sommigen gebruiken het omdat ze een smiley zouden hebben. In sommige gevallen, zoals in Turkije, bijvoorbeeld, is de maan een symbool van hun nationaliteit. De nationale vlag van Turkije heeft een rode achtergrond, en bovenop is een blanke maan.

Moon Emoji Geschiedenis

In oktober 2010 werden de eerste maan Emojis toegevoegd aan smartphones. Deze emoji’s waren onderdeel van Unicode 6.0, de eerste grote versie van de Unicode-standaard die uitsluitend in het online formaat moet worden gepubliceerd.
Vijf jaar later werd de ๐ŸŒ• Full Moon Emoji toegevoegd aan Emoji 1.0, de allereerste release van Emoji-documentatie van Unicode. Dit was een zeer grote batch- alle Emojis die tussen 2010-2015 is goedgekeurd, waren hier een deel van.
Sindsdien is een voortdurende stroom van nieuwe maanvarianten verschenen. Er is de ๐ŸŒ” waxende gibbous moon emoji, ๐ŸŒ– waning gibbous moon emoji, ๐ŸŒ—last kwart maan emoji, ๐ŸŒ˜ waning crescent maan emoji, ๐ŸŒ‘ nieuwe maan emoji, ๐ŸŒ› eerste kwart maan gezicht emoji, ๐ŸŒœ laatste kwart maan gezicht emoji, ๐ŸŒš nieuwe maan met gezicht emoji, en de ๐ŸŒ volle maan met gezicht emoji, etc.
Uit al deze is de ๐ŸŒ™ Crescent Moon Emoji een van de meest populaire.

Volle maan emoji op verschillende platforms

Eรฉn voor de hand liggend verschil is Facebook’s versie, het is de enige ๐ŸŒ• Full Moon Emoji die grijs is! Al de rest is geel of lichtgeel. Als je goed kijkt, zie je, Google, Windows en Twitter’s versie wordt geleverd met een grappig van vlekken. Aan de andere kant heeft het pictogram van Apple en Samsung kleine patches in plaats van rond. Ook, Windows ‘๐ŸŒ• Full Moon Emoji is de enige met een zwarte omtrek. Alle Emoji’s van Windows verschijnen met een zwarte rand en hun maanpictogram is niet anders.

Hoe de Full Moon Emoji te gebruiken
– Vergeet niet om de ๐ŸŒ• vanavond uit te vangen! Wees op zoek naar Weerwolven die huilend met alles wat ze hebben!
– Goede nacht! ๐ŸŒ• Laat de bedbugs niet bijten!
– Tijdens de jaren vijftig vond de VS die een nucleaire bom op de ๐ŸŒ• duwden, dit was tijdens de Koude Oorlog, om Rusland te laten zien dat ze niet achterblijven in de space-race. Ik ben blij dat dat niet gebeurde!
– ๐ŸŒ•๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ’ป ๐Ÿ“ผ ๐Ÿ‘ˆ โณ ๐ŸŒš voor onze filmnacht op zaterdag? Iets niet te Scary, alsjeblieft! [Wat het betekent: wat heb je gekozen]
– Ik besloot mijn werk op de veranda af te maken omdat er een ๐Ÿบ ๐ŸŒ• is en ik wilde er het beste uithaken [wat het betekent: volle maan]
– Wetenschappers zeggen een grote asteroรฏde douche op ๐ŸŒ en op de ๐ŸŒ• geactiveerde de planeet ๐ŸŒ• โ„๏ธ๏ธ ๐ŸŒฐ ๐Ÿฟ ๐Ÿ˜ [wat het betekent: ijstijd]

De Moon Emoji op uw apparaten gebruiken
Hier is een snelle tutorial over het gebruik van het Moon-pictogram op enkele van de meest populaire apparaten van vandaag:
Voordien, een woord van voorzichtigheid – de ๐ŸŒ™ Moon Emoji verschijnt mogelijk niet als de toepassing of site die u toegang hebt, niet volledig ondersteunt Unicode. Zorg er dus voor dat je gadget Unicode-compliant is voor iets anders!

Windows- en Android-apparaten

U kunt het Windows-toetsenbordmodel op zo’n manier instellen dat u snel en eenvoudig kunt bevestigen welk pictogram dat u wenst. U kunt de volledige Windows-toetsenbordindeling wijzigen of apps van derden gebruiken. Deze aanpak kan worden gebruikt om het maanteken toe te voegen, evenals elk ander Emoji-karakter, op uw toetsenbord.
Een andere effectieve en snelle manier om emoticons te verzenden, gebruikt de Windows-tekenkaart. Op Windows moet u naar de tekenkaart gaan met behulp van de zoekbalk. Daarna kunt u het type pictogram kiezen dat u wilt e-mailen of gebruiken.

Messaging-applicaties

Directe Emoji-ingang is een fantastische doorbraak waarmee je al je favoriete emoji’s naar een verscheidenheid aan enorme websites kunt verzenden. Kortom, het is een menu dat beschikbaar is op berichten-apps zoals Facebook Messenger en WhatsApp. Het menu is meestal vertegenwoordigd met een smiley emoticon die als een knop dient.

Apple-apparaten
iPhone of iPad
Elke iPhone of iPad als een Emoji-toetsenbord bevat een groot aantal emoji’s en symbolen om uit te kiezen. Net als het Direct Emoji-ingangsmenu wordt het vertegenwoordigd door een smiley emoji. Dit toetsenbord is beschikbaar op elk Apple-product, zodat u uw favoriet Emoji op elk gewensteld kunt plaatsen!
Mac-computer
Heb je een Mac? Je kunt je favoriete emoji op een extra manier ophalen. Apple biedt een karakterviewer, (voorheen genaamd karakterpalet), waarmee gebruikers individuele tekens kunnen invoegen. Nadat het is geรฏnstalleerd, kunnen gebruikers symbolen invoeren voor wiskunde, Oost-Aziatische talen en andere scripts.
Instructies

Ga naar Instellingen en ga dan naar toetsenbordvoorkeur.
Controleer het optie “Toontoetsenbord en emoji-kijkers in menubalk. Zodra u dat hebt gedaan, zoek dan naar de menubalk en klik op het palet met de opdrachttoets.
Dit is hoe het eruit ziet (โŒ˜) als je klaar bent, kies ‘Toon emoji en symbolen’ vanaf hier, kun je kopiรซren en plakken, of slepen en neerzetten, de emojis die je wilt!

Hoe beรฏnvloedt de maan de aarde?

Wanneer we naar de maan kijken, lijkt het niet veel te doen. Het beweegt gewoon daarboven, kijkend naar hetzelfde. De waarheid is, wanneer twee grote lichamen zoals de maan en de aarde dicht bij elkaar zijn, ze kunnen niet anders dan communiceren.
Getijden zijn de meest zichtbare invloed van de maan op aarde. Zwaartekrachtseffecten van de maan trekken aan de oceanen, waardoor een bobbel. Deze bobbel is wat bekend staat als hoog water, aan zowel de zijde tegenover de maan en de zijde wegkijken. Tussen de twee hoge getijden zijn de gebieden die bekend staan โ€‹โ€‹als lage getijden.
Meer dan 100 jaar heeft de maan ook de aarde vertraagd met ongeveer 1,4 milliseconden. Het is een minuscule hoeveelheid, en het wordt veroorzaakt door de wrijving gecreรซerd door de zwaartekrachtige aantrekkingskracht tussen de planeten. Als gevolg van de vertraging is de maan licht weggedreven. Het zal niet voor onbepaalde tijd weg afdrijven; Uiteindelijk zal het stabiliseren en vestigen zich in een meer verre baan vanaf de aarde.

Hou van de maan en terug

Ten slotte beschermt de maan de aarde van ruimterotsen zoals meteorieten, ook. We weten allemaal wat er gebeurt wanneer gigantische meteorieten of asteroรฏden de aarde raken, toch? Iets om na te denken over de volgende keer dat u de Moon Emoji opneemt, in uw e-mail, chat- of sociale media-post. Zonder de maan zou er geen leven op aarde zijn geweest. Er zouden geen wij zijn.

Conclusie

Gezien de grote dingen die de maan voor ons doet, moeten we de hele tijd met respect behandelen. En dat omvat het gebruik van zijn online symbolen en digitale weergave op de juiste manier, net zoals we u hebben laten zien.
Geloof ons wanneer we zeggen, er is geen betere tijd om het allemaal in de praktijk te brengen. Met de jaren gaande, en Emojis langzaam een โ€‹โ€‹dagelijkse nietje in communicatie wordt, heeft de maan een stijging van de populariteit gezien in online chatter over nachtelijke dingen, een prachtig uitzicht op de ruimte of om gewoon toe te voegen aan een goede nachtwens.
Dus, de volgende keer dat je over de maan praat op sociale media, of in een e-mail of een chat-app, we weten dat je weet wat je moet doen!

Search Emojis: