🌹 Roos Emoji: Maak je berichten romantisch 💖 met de amoureuze rode bloem

Inclusief de 🌹 Rose Emoji in berichten voegt een zoete en romantische vibe toe aan bijna elke tekst. Bijna alle soorten Emoji-toetsenborden bieden de geliefde bloem in zijn gemeenschappelijke kleur, rood. Het is een eenvoudige maar zinvolle vervanging voor het verzenden van rode rozen naar je geliefden die ver weg wonen. Waar je ook in de wereld bent, de schoonheid en elegantie van een rode roos betekenen zoveel voor degenen die het ontvangen. Het sadder-alternatief voor de roos is de 🥀 verwelkte bloem emoji. Het is de verdorde versie van de favoriete romantische bloem.
Rozen behoren tot de bloeiende plantenfamilie Rosaceae. Je kunt verschillende rozensoort vinden in Azië, terwijl andere cultivars zich ontwikkelen in Europa, Noord-Amerika en de noordwestelijke gebieden van Afrika. De bladeren groeien afzonderlijk van de stengels van de klimmen of trailing rozenstruiken. In verschillende culturen groeien mensen rozen voor hun schoonheid en geur. Sommigen laten de rozen volledig bloeien voordat ze ze in rozenwater of rozenolie maken.
Vlak voordat ze bloeien, oogsten boeren de amoureuze bloemen en leveren ze aan bloemisten aangezien de bloemblaadjes beginnen te openen. De geliefde bloem kenmerkt een verscheidenheid aan kleuren zoals roze, geel en wit. Maar de rode versie wordt meestal uitverkocht van bloemenwinkels tijdens vakanties die liefde vieren. Normaal gesproken zien we verschillende enkele stengels of boeketten van rode rozen tijdens Valentijnsdag en Moederdag.
Als alternatief voor de beroemde rode bloem sturen mensen de Rose Emoji naar hun geliefden die veraf wonen. Gemeenschappelijke rode rozen ontwikkelen zich met vijf bloemblaadjes verdeeld in twee te onderscheiden lobben. Bovendien groeien er vijf kelkblaadjes onder elk petal, en voegen een meer unieke uitstraling toe aan de amoureuze bloem. U kunt de meeste van deze kenmerken in de meeste rode emoji’s zien die beschikbaar zijn op verschillende platforms. De meeste bieden de eenvoudige single-stammed roos compleet met een of twee bladeren.

Rose Emoji: betekenis, symboliek en geschiedenis

Over het algemeen associëren mensen van over de hele wereld rozen aan liefde en romantiek. Deze amoureuze bloemen verschijnen in klassieke literaire stukken zoals Shakespeare’s Romeo en Juliet en Antoine de Saint-Exupéry’s de kleine prins. Tegenwoordig zien we verschillende realiteitshows zoals de bachelorfranchise die de romantische weergave van een steeg-roos weergeeft.
De roos’s roem en associatie met liefde of passie gebeurt al eeuwenlang. De oude Grieken en Romeinen vertellen de schoonheid en de schoonheid van rozen aan de godin Aphrodite of Venus. Tijdens het Victoriaanse tijdperk geven conservatieve Europese mannen rozen naar de vrouwen die ze leuk vonden. Het gebaar werd gepopulariseerd omdat openbare vertoningen van genegenheid tijdens die periode schandalig werden beschouwd.
Vóór de innovatie van Emoji-toetsenborden, gebruikten mensen getypt – <- <- @ of @ -> -> – om een ​​single-stammed rose in een sms-bericht te symboliseren. Het kan het aantal tellen van het bericht van het bericht verminderen, maar het maakte ook teksten meer zoet of romantisch. The Rose Emoji We weten allemaal en love in de meeste Emoji-toetsenborden in 2010. Ontwikkelaars voegden het toe aan hun Emoji-collectie om de bestvering bloem te vertegenwoordigen. Als alternatief gebruiken sommige Netizens de Rose Kaomoji getypt als @; ڿڰ-.

Het animeren van de enkele rode roos op andere platforms

Sinds het debuut in het Emoji-toetsenbord verschijnt de single-stammed roos anders op verschillende platforms. Bijna alle afbeeldingen beschikken over een enkele rode roos met een stengel en een of twee bladeren aan de zijkanten. Andere platforms hebben een volledig bloeide rode roos met delicate bloemblaadjes aan alle kanten uitgestrekt.
We komen gewoonlijk emoji-toetsenborden van Apple, Google, Samsung en Facebook tegen. Alle genoemde platforms hebben een single-stammed roos om de beroemde bloem van liefde te vertegenwoordigen. Ondanks het kleine formaat van Emoji’s, steekt de geanimeerde rose van Apple over zes rode bloembladen met 3 glanzende bladeren en een doornige stengel. Ondertussen heeft de rode roos van Google vijf dikke bloemblaadjes met verschillende tinten en drie teruggebrachte bladeren verbonden met een steel met één doorn. Facebook is roos, aan de andere kant, toont een zeer gedetailleerde semi-geopende rosebud die is verbonden met twee bladeren en een dikke neusachtige stengel.
Zoals de meest genoemde versies, toont Samsung’s Red Rose Emoji een semi-geopende rosebud verbonden met bladeren. Het verschil van andere vertolingen is zijn gekantelde hoek en doornloze stengel. In 2016 bood Samsung een roze roos in hun Emoji-toetsenbord. De eerdere versie toonde een volledig bloeide roze roos bevestigd aan vier bladeren en een neusloze stengel.

Differentiëren van de tulp en de roos emoji

Bijna alle platforms gebruiken een rosebud in het midden van bloeien om de roos te vertegenwoordigen. Hierdoor verwarren veel mensen de 🌷 Tulip Emoji voor de amoureuze bloem. Deze verwarring komt voort uit het feit dat de tint van een roos meer op roze lijkt vanwege de plaatsing in het kleurenwiel (# FF0080). Bovendien bieden tulpen een verscheidenheid aan kleuren en komen er anders uit op verschillende platforms.
Om je te voorkomen dat je verbaasd bent, kun je eenvoudig op je Emoji-toetsenbord zoeken. Houd er rekening mee dat rozen alleen rood lijken in de meest voorkomende platforms zoals Samsung en Apple. De meeste tulip emojis komen uit als roze of paars op platforms. Bovendien zijn de geanimeerde tulpen bijna altijd verbonden met doornloze stengels, terwijl rozen meestal gehecht zijn aan netelige stengels.
Het is begrijpelijk waarom sommige mensen tulpen verwarren voor rozen in Emoji-toetsenborden vanwege de iets soortgelijke betekenis van de twee bloemen. We weten allemaal dat rode rozen de liefde betekenen, maar niet alle rozen symboliseren romantische genegenheid. Als iemand je gele rozen geeft, betekent dit dat ze gewoon vrienden willen zijn. Bovendien, haal je hoop niet op als je witte rozen ontvangt omdat ze vooral respect of nieuw begin symboliseren. De gelijkenis van rozen en tulpen valt op hun rode versies. Rode rozen geven diepe liefde weer terwijl rode tulpen perfecte liefde betekenen. Hun exacte betekenissen verschillen, maar ze symboliseren allebei geweldige liefde.

Berichten maken romantisch met een single-stammed roos
Het maakt niet uit wat je probeert te bedoelen, het toevoegen van een roosemoji aan berichten maakt ze romantisch aan de ontvanger. Zelfs als je het gewoon hebt over de beroemde bloem, rozen in een bericht, bericht of commentaar uitstralen een liefdere of zoetere betekenis van de tekst ernaast.
Of het nu gaat om sms-boodschap of een echt boeket, iemand verzenden Een bepaald aantal rozen overstijgt een diepere betekenis dan alleen liefde. Er is een reden waarom je langdurige vriendin of vrouw ontevreden is met een single-stammed roos. Hier is een eenvoudige lijst met de verborgen betekenis achter het aantal rozen dat u naar uw geliefde verzendt.
Aantal rozen en zijn verborgen betekenis
Één roos
– Jij bent mijn eerste liefde.
– Ik werd op het eerste gezicht verliefd op je.
– Je bent nog steeds de enige.
Twee rozen
– Wederzijdse liefde
Drie rozen
– Laten we ons verjaardag van één maand vieren.
Zes rozen
– Ik ben verliefd met jou.
– Ik wil je geliefde zijn.
Tien rozen
– Onze liefde is perfect.
Elf rozen
– Jij bent mijn meest gekoesterde liefde.
Twaalf rozen
– Wees de mijne.
Vijftien rozen
– Ik hou van je en het spijt me voor al mijn fouten.
Vierentwintig rozen
– Ik ben van jou.
– Ik geef mijn alles aan jou.
Zesendertig rozen
– Ik ben met je verliefd op hielen.
Vijftigrozen
– Mijn liefde voor jou kent geen grenzen.
– Laten we 50 jaar van onze liefde vieren.

Hoe de Rose Emoji te gebruiken
Als u van plan bent om een ​​Emoji te gebruiken, raden wij u aan u aan minder dan tien rozen te houden. Stuur gewoon een boeket en spaar je minnaar om overgesneden te worden van het tellen van het aantal rozen in je sms-bericht. Afgezien van liefhebbende of zoete berichten, kunt u ook Rose Emoji’s toevoegen om eenvoudige codes te symboliseren. Hier zijn een paar voorbeelden om je vrienden of geliefden uit te dagen:
🥀 💦🌹 of 🥀 💧🌹 [wat het betekent: water de rozen of bloemen.]
✂️ 🌳💦 🌹 [wat het betekent: neig de tuin.]
👸 ❤️️ 🌹 🐻 [wat het betekent: schoonheid en het beest]
🌺💀🌹 [wat het betekent: dag van de doden]

Het verzenden van een roos op Valentijnsdag

Mensen gebruiken vaak de Rose Emoji tijdens romantische gelegenheden, vooral op Valentijnsdag. Ze gebruiken ook verschillende Heart Emoji’s om berichten zinvolle en zoete te maken. Afgezien van zijn symboliek van liefde, waarom worden rozen vaak gebruikt tijdens de feestdag van St. Valentine?
Tijdens de late 17e eeuw regeerde King Charles II in Zweden en begon de traditie van begeleidende bloemen om lief te hebben op Valentijnsdag. Na het reizen in Perzië, heeft King Charles II de taal en symboliek van verschillende bloemen geleerd. Hij paste vervolgens zijn kennis toe en moedigde zijn proefpersonen aan om met hun geliefde te communiceren met bloemen in plaats van woorden of letters. Hierdoor wist bijna iedereen dat het verzenden of geven van iemand een rode roos betekende dat je diep van de ontvanger houdt.
In de Griekse mythologie groeide een mooie struik van rode rozen als Aphrodite, de godin van de liefde, rouwde over de bloedige dood van haar knappe minnaar, Adonis. Vanwege dit, zowel vroege Grieken als Romeinen bijbehorende rode rozen met de godin van de diepe liefde van de liefde voor haar sterfelijke minnaar. Dit verhaal bewijst verder de betekenis van het gebruik van de rode versie van rozen in het Emoji-toetsenbord.

Groet moeders met rozen op Moederdag

Tijdens Moederdag ontvangen vrouwen meestal rode rozen van hun echtgenoten in plaats van andere familieleden. Als je niet bent de verloofde van de vrouw, raden we aan dat je roze rozen naar moeders stuurt. Roze rozen symboliseren bewondering of dankbaarheid terwijl het rood een romantisch bericht aan de ontvanger uitzendt. Dat stopt echter niet dat mensen rood en roze rozen verkopen tijdens de bekende vakantie.
Door de geschiedenis heen werden rozen geassocieerd met verschillende vrouwelijke en moederfiguren zoals de Maagd Moeder Maria. Als het gaat om de gezegende maagd, vertegenwoordigen rozen de passie, het lijden en het bloed van martelaren en haar zoon, Jezus Christus. Bovendien manifesteren de meeste heilige verschijningen de wonderbaarlijke groei van rozen in gebieden waar ze zich meestal niet ontwikkelen. Hierdoor worden rozen ook offers aan de moeder van God tijdens haar geboorte op 8 september.
Vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie kozen mensen ervoor om hun moeders bloememoji’s te sturen zoals de roos in plaats van echte boeketten of bloemstukken. Het lijkt misschien niet zo zinvol, maar het houdt beide partijen veilig in hun respectieve huizen. Ondanks de afstand stelt dit eenvoudige gebaar alle moeders gerust dat hun geliefden hun speciale dag niet vergeten.

Search Emojis: