๐ŸŒป Fleur je leven op met de ๐Ÿ˜Š smile emoji-lijst: 10 emoji’s om je โœจ online-inhoud te verbeteren

Wanneer je online met mensen praat, is het altijd leuk om hier een emoji te gooien en daar om uit te drukken hoe je je voelt. Het is een geweldige manier om e-mails, teksten en sociale mediaposten op te vrolijken, en het is voor zowel de gever als de ontvanger. Als je een man bent of een vrouw van een paar woorden, en je haat het om mushy te krijgen, iemand vertellen dat je van ze houdt door een โค๏ธ rood hart emoji, of een ๐Ÿ’› geel hart emoji met een schattige glimlach emoji, is een zoete manier om te laten zien Iemand waar je van houdt en waarderen zonder dingen icky en ongemakkelijk te maken.

Emojis overal

Als je nog nooit een glimlach emoji of smileys hebt gebruikt, ben je absoluut een deel van de minderheid, en dat is echter goed of je ze leuk vindt, het verandert niet dat Emojis hier is om te blijven, en dat is veranderen hoe we communiceren. In feite heeft de hele ervaring van sociale netwerken zijn spel veranderd met gigantische stappen, sinds de glimlach Emoji en andere smileys van vergelijkbare aard de foto binnenkwamen.
Emojis maakt deel uit van elke communicatiemobiele teksten, chat-apps, e-mails, sociale media-platforms – of u nu liever communiceert via sociale media-berichten, chats of tekst, u zult daar een emoji vinden.
Zoveel, gebaseerd op een blog van Emojics, een real-time emoji-analyse-tool, meer dan 2 miljard smartphone-gebruikers over de hele wereld, stuurde elke dag zes miljard emoticons en emoji’s – en dat omvat de glimlach Emoji of ๐Ÿ˜€ grijnzend gezicht Emoji , ๐Ÿ˜  Angry Face Emoji en alle andere mooie emoji’s die er zijn. Bovendien, toen we onze 101 all-time populairste emojis uitbrachten, maakten ongeveer 17 Emoji’s deel uit van de Smile Emoji-categorie!

Emoji liefde gedecodeerd

Nadat je daar doorheen bent gegaan, denk je waarschijnlijk, wat is er zo speciaal aan Emojis dat mensen graag met hen bezighouden? Nou, we dachten aan hetzelfde, en hier is wat we voor je opduiken.
Emoji’s zijn gelijk aan het menselijke gezicht
Gebaseerd op een studie van Owen-kerken, van de School of Psychology in Flinders University, Australiรซ, toen mensen een smiley zien, gedragen hun hersen zich op dezelfde manier als wanneer ze naar een echt menselijk gezicht kijken. Dus Emoji-gebruikersbetrokkenheid is hoger dan de gebruikersbetrokkenheid van de tekstbericht, omdat wanneer je een smiley ziet, of een glimlach emoji, het bijna alsof je hersenen een echt gezicht zien!
Eenvoudiger en snellere verwerking

Hier is een beetje trivia dat we hebben opgehaald dat zal waarschijnlijk je geest blazen – wist je de menselijke hersenprocessen 60.000 sneller dan tekst? Emojis zijn ook afbeeldingen, dus als we deze logica zouden gebruiken, betekent dit dat een emoji 60.000 woorden waard is! Bovendien ontdekten neurowetenschappers van MIT of het Massachusetts Institute of Technology, dat het menselijk brein een beeld zo snel mogelijk kan verwerken als 13 milliseconden!
Geen wonder, op basis van vele studies, Emoji’s in een Facebook-post leiden tot 57% meer likes, 33% meer aandelen, en 33% meer opmerkingen in vergelijking met een Facebook-post met nul emojis. Denk nu aan advertenties met Emoji’s. Het kost slechts een persoon 13 milliseconden om uw bericht te verwerken. Is dat niet geweldig?
Emojis maakt mensen gelukkiger

Wanneer een persoon een emoji of emoticon gebruikt, voelt hij zich blij, nuttig en slimmer! Dit is gebaseerd op een studie aan de Universiteit van Missouri, St. Louis. De mensen die deel uitmaken van de studie ontdekte dat smileygezichten in werk en sociale e-mails de ontvanger als de afzender meer en gevoel hebben dat de afzender hem of haar meer leuk vindt.
Dus, als je jezelf gelukkig wilt maken, gebruik dan een emoji! Als je iemand anders gelukkig wilt maken, eindig je je zin met een emoji! En als u een product of dienst wilt verkopen, moet u ervoor zorgen dat uw berichten een glimlach Emoji of twee bevatten. Degenen die samenwerken met uw boodschap zullen zich gelukkiger voelen, en het zal meer klanten inbrengen.
Emoji evolutie
Hoewel we het doen dat de symbolen die u gebruikt een positieve en aangename ervaring opwekken voor iedereen. Dat kan echter lastig zijn vanwege de aard van Emoji’s. Emojis veranderen en ontwikkelen dezelfde manier van talen. Ze kunnen een betekenisverandering hebben, afhankelijk van hun gebruik. Culturele verschillen kunnen ook van invloed zijn op hoe mensen emoji’s interpreteren, zelfs de meest elementaire.
Dat gezegd hebbende, om je te helpen minder in de war te zijn, hebben we hier bij Emojiguide een speciale Smile Emoji-lijst voor jullie allemaal gecompileerd. We waren niet alle Emojis in de wereld, hier is hoe we onze lijst versmalden – we concentreerden ons op de meest populaire gelukkige smileys, of smileys met een glimlach op hun gezichten, omdat, als je de kracht van emojis wilt benutten, De snelste en gemakkelijkste manier om te beginnen is door te leren over de OG Emojis – de smileys.
Smiley de og emoji

Ja, onze favoriete gelukkige gele gezichten begonnen het allemaal! Scott E Fahlman, een onderzoekshoogleraar van Carnegie Mellon University, in Atlanta Georgia, uitvonden de gewone, zijwaarts Happy Emoji op 19 september 1982.
Dus, zonder verder ado, waarom komen we er niet in!

Glimlach Emoji-lijst
Glimlachend gezicht met glimlachende ogen emoji

Eerst op onze glimlach is Emoji-compilatie het eenvoudige en schattige, ๐Ÿ˜Š Glimlachend gezicht met lachende ogen emoji. Deze emoji toont een gezicht met lachende ogen, roze wangen en een grote gesloten glimlach. Het wordt meestal gebruikt om echt geluk, warmte, vriendelijkheid of milde opwinding te tonen.
Hoe het ๐Ÿ˜Š Glimlachend gezicht met lachende ogen Emoji te gebruiken:
– Ik ben zo opgewonden om mijn vrienden vandaag in het cafรฉ te zien ๐Ÿ˜Š, zelfs als ik ze niet kan knuffelen. Ik ben in maanden niet buiten het huis geweest!
– Ik dol op simpele vreugden ๐Ÿ˜Š vroeg slapen, een kus van je kinderen krijgen, soms wat we meestal over het hoofd zien zijn de dingen die ons de meeste vreugde brengen.

Grijnzend gezicht met zweet emoji

Het ๐Ÿ˜… grijnzende gezicht met zweet Emoji toont een gezicht met lachende ogen, een grote open grijns, en een enkele kraal van zweet langs de linkerkant van het voorhoofd op de meeste platforms. Het kan nervositeit, schaapachtig of ongemak tonen, maar het drukt gewoonlijk een gevoel van reliรซf uit na een nauwe oproep.
Hoe het ๐Ÿ˜… grijnzend gezicht met zweet emoji te gebruiken:
– Whew! Ik was vandaag bijna laat voor het werk ๐Ÿ˜… het is super gรชnant omdat ik vanuit huis werk!
– Jane kon zien hoe nerveus Dan tijdens zijn cliรซnt presentatie was voor een aankomende virtuele gebeurtenis ๐Ÿ˜…

Rolling op de vloer lachen emoji

De ๐Ÿคฃ rollen op de vloer lachen Emoji neemt de derde plaats op de LOOKE EMOJI-lijst. Deze emoji toont een gezicht met geknoeide ogen, een traan uit elk oog, en een grote open lach, gekanteld aan de rechterkant op de meeste platforms. Het wordt gebruikt om ROFL te tonen, (rollen op de vloer lacht), en het geeft hysterisch gelach en extreme hilariteit.
Hoe gebruik je het ๐ŸคฃRolling op de vloer LACHING EMOJI:
– Wanneer ik me verdrietig voel, kijk ik naar mijn favoriete stand-up komedians op YouTube. Ze maken me zo hard aan het lachen, ik begin te huilen ๐Ÿคฃ
– Tom Hiddleston’s indrukken zijn zo spot-on. Ik ben zo ๐Ÿคฃ als ik hem zie, doe een hilarische indruk van zijn co-sterren.

Gezicht met tranen van vreugde emoji

Vorig jaar, toen Adobe het jaarlijkse Emoji Trend-rapport heeft uitgebracht, onthulde de organisatie dat het ๐Ÿ˜‚ gezicht met tranen van vreugde Emoji de meest populaire Emoji in de VS is! Deze emoji toont een gezicht met lachende ogen, een traan afkomstig van elk oog, verheven wenkbrauwen en een grote open lachen. Het wordt meestal gebruikt om het lachen te hard te laten zien op iets zo grappig dat het tranen in de ogen brengt.
Hoe het ๐Ÿ˜‚ gezicht te gebruiken met tranen van vreugde emoji:
– Ik ben ๐Ÿค” ๐Ÿ’ญ ๐Ÿ˜‚ met vreugde voor de verjaardag van Adam sinds hij ons altijd graag gracht! Ik denk aan het schakelen van badkamerborden, zodat hij per ongeluk de badkamer van de heren binnengaat ๐Ÿ˜‚
– Sommige mensen denken dat Trump de laatste verkiezingen won, toen hij duidelijk verloor! ๐Ÿ˜‚

Gezicht blazen een kus emoji

Het nemen van de vijfde plek op de lijst is het ๐Ÿ˜˜ gezicht blaast een kus emoji. Deze emoji is van een knipogende gezicht met gebobbeld lippen die een rood hart blazen. Mensen gebruiken deze emoji veel omdat het een korte snelkoppeling biedt om een โ€‹โ€‹gemeenschappelijke emotie uit te drukken. Online flirten is lastig en kan heel snel ingewikkeld worden. Je wilt niet zien zonder te agressief of arrogant te klinken, maar als je het ๐Ÿ˜˜ gezicht zou gebruiken dat een kus emoji blaast, kun je iemand vertellen hoe je je voelt door slechts รฉรฉn emoji te gebruiken!
Hoe gebruik je het ๐Ÿ˜˜ gezicht blaast een kus emoji:
– u ๐Ÿค— โž• ๐Ÿ˜˜ van het andere einde van de wereld verzenden! Ik wou dat ik dit jaar met je kon zijn voor Kerstmis.
– โœŒ๐Ÿฝ ๐Ÿ’– ๐Ÿ˜˜ Hoe gaat het met u? Ik mis het praten met jou. Ik denk van je nacht en dag.

Bearend gezicht met lachende ogen emoji

Claimen van de zesde plek op onze glimlach Emoji-compilatie is een van onze faves, het ๐Ÿ˜ stralende gezicht met lachende ogen emoji. We vinden het zo leuk omdat het zo flexibel is, en het ziet er zo blij uit! De toon van deze Emoji varieert, het kan een stralende, bevredigende soort geluk of een dom, geamuseerd, enigszins trots gevoel overbrengen.
Hoe de ๐Ÿ˜ stralende gezicht te gebruiken met lachende ogen emoji:
– Mijn gezicht als ik klaar ben om uit te gaan in de sneeuw โ„๏ธ๏ธ ๐Ÿ˜
– Ik weet dat dit een moeilijke klant is om te behagen, maar soms zijn we net ๐Ÿ˜ ๐Ÿ”ซ, ons best doen en hoop dat alles werkt!

Glimlachend gezicht met zonnebril emoji

Dit is ooit een van de coolste emojis ooit! Het ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril Emoji toont een gezicht dat een paar zwarte zonnebril draagt. Het gezicht glimlacht maar zonder tanden. Een favoriet onder de online gemeenschap, het ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril Emoji is de beste manier om je vrienden en familie te tonen Je coole, zelfverzekerde, zorgeloze attitude. Je hebt dit, en je vertelt het iedereen erover!
Hoe het ๐Ÿ˜Ž Glimlachend gezicht met zonnebril emoji te gebruiken:
– ๐Ÿ‘๐Ÿป ๐Ÿ˜Ž ๐ŸŒป Vandaag, mijn planten water geven en het onkruid in mijn kleine tuin trekken. Het is absoluut mijn gelukkige plaats.
– Ik ben vandaag ๐Ÿ˜Ž โœจ, ik ben klaar met al mijn rapporten en presentaties en al mijn vereisten voor de week. Ik ben klaar voor het lange weekend!

Tonen gezicht met tong emoji

Luister al je brutale jongens en meisjes, omdat we denken dat deze emoji je het beste vertegenwoordigt! Het ๐Ÿ˜ leenvlak met tong emoji geeft een gevoel van plezier, brutaliteit, (we hebben het je verteld), en opwinding! Het is een schattig beeld van een geel gezicht met gescrunched ogen en een enorme, open grijns met zijn tong uitsteekt. Een positieve smiley die wordt gebruikt bij het grappen of lachen met iemand.
Hoe het ๐Ÿ˜ leenvlak met tong emoji te gebruiken:
– ๐Ÿช ๐Ÿซ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘… is wat ik graag thuis doe. Om te zeggen dat ik een zoetekauw heb, zou een understatement zijn. Nu weet je wat ik voor Kerstmis krijg!
– Kijk naar wat ik deed, ๐Ÿ˜ Ik heb een geroosterde groene bonen, appel en spek sandwich gemaakt en het smaakt zo goed!

Glimlachend gezicht met hart ogen emoji

Probeer niet te zeggen “Aww,” als je het ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hart-ogen emoji ziet! Meestal genoemd de: “Ik ben verliefd emoji,” is de Emoji perfect voor alles en iedereen die je leuk vindt en dol op. Simpel gezegd, het wordt gebruikt om gevoelens van liefde, verliefdheid en aanbidding voor iemand of iets te tonen.
Hoe het ๐Ÿ˜ Glimlachend gezicht met hartogen Emoji te gebruiken:
– Ik kan geen enkele dag leven zonder naar mijn favoriete liedjes te luisteren! Ik ๐Ÿ˜ ๐ŸŽผ zo veel!
– Shawn Mendes is ๐Ÿง‘๐ŸŽค ๐Ÿ˜. Punt uit! Het is niet nodig om nog meer woorden toe te voegen!

Ondersteboven gezicht emoji

Denk je niet dat dit Emoji het beste 2020 beschrijft? Dit jaar omgekeerd de wereld ondersteboven. Als u zich een beetje uit de soorten voelt, of als u een grapjes, goofiness, dwaasheid of verwarring wilt overbrengen, vertegenwoordigt de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji het best dat. De Emoji is een eenvoudige foto van een geel, ondersteboven gezicht met een kleine, gesloten glimlach.
Hoe de ๐Ÿ™ƒ ondersteboven gezicht Emoji te gebruiken:
– Wilt u ๐Ÿ™‚ ๐ŸŽข ๐Ÿ™ƒ bij mij wanneer we deze zaterdag naar Disneyland gaan?
– Ik heb gisteravond om 3 uur geslapen, maar ik voel me helemaal niet slaperig ๐Ÿ™ƒ Ik weet niet waarom. Ik denk dat ik gewend ben om slechts drie uur slaap per nacht te krijgen.

Conclusie

Dus daar heb je het, onze top 10 picks voor de beste glimlach emojis. Gebruik een van deze emoji’s en het zal zeker uw dag opfleuren, maar een woord van de waarschuwing – je moet ook zorgen voor wat je gebruikt, past ook op je eigen persoonlijke sociale media-stem en toon. Vergeet niet dat we authentiek willen blijven aan degenen die we spreken, zowel online als uit. Als het organisch aanvoelt voor je stem en toon, ga ervoor! Experimenteer en zie hoe uw vrienden, familie en collega’s zullen reageren.
Zodra je klaar bent, vergeet dan niet om ons er alles over te laten! We horen graag hoe je emoji’s hebt gebruikt in je gesprekken en bij het vermarkten van je producten en diensten. Vertel ons er alles aan in de opmerkingen, of deel uw gedachten met ons via ons contact met ons opnemen. Tot dan, doei voor nu!

Search Emojis: