๐Ÿ‰ De ultieme ๐Ÿฅต Hot Emoji-lijst voor de zomer โ˜€๏ธ

Je kunt het in je vingers voelen, je kunt het in je tenen voelen … De zonnige luchten, uitstapjes naar het strand, de stijgende temperatuur … Zomer is hier! Na een schijnbaar eindeloze winter toont de zomer eindelijk op veel leuke en gave manieren. Er is de verandering in temperatuur, een verandering in vrijetijdsactiviteiten, en om het allemaal te vergezellen, een verandering in online gesprekken. Het is tijd om de hete emoji uit te spelen!

Hete emoji

Al snel zal het zijn waar de meeste mensen het over hebben – de zon, het zand, de zee en het warme weer! In feite gebruiken veel mensen in verband daarmee dat veel mensen de ๐Ÿฅต hete emoji of de ๐Ÿฅต hete gezicht emoji gebruiken om over de zomer te praten. In het geval dat je je afvraagt, is de hete emoji een symbool van iemand die de hitte voelt. De Emoji toont een roodachtig-oranje gezicht met ingewikkelde wenkbrauwen, de tong opknoping, en een of meer zweetparels die zijn gezicht oplopen.

Hete emoji op platforms

Om aan te voegen, variรซren het aantal en de positie van de zweetdruppel van de ๐Ÿฅต hete Emoji over platforms. De Twitter-versie van de ๐Ÿฅต Hot Emoji is meer roze, terwijl een vierkant, een zwarte omtrek omringt de ๐Ÿฅต hete emoji van de Windows-versie.
Een van de geweldige dingen over de ๐Ÿฅต hete emoji is hoe flexibel het is. Het kan een veelvoud aan verschillende situaties passen, al het tijdperk overdekt een eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen idee.
Ben je moe van rennen op het strand? Of is je gezicht rood omdat je de hele dag op een boot vist? Wat de reden ook is, de ๐Ÿฅต hete Emoji zal van het begin tot het einde van de zomer uw beste vriend zijn.
Je wedt dat de ๐Ÿฅต hete emoji populair is, maar het is niet de enige zomer-waardige emoji die er is. In feite zijn er veel, en we zijn meer dan blij om ze allemaal met jou te delen!
In deze lijst duiken we in de 16 beste emoji’s voor plezier in de zon. Kijk of je Emojis de lijst heeft gemaakt!

Lijst van zomer emojis
Zonnebril emoji

De ๐Ÿ•ถ๏ธ Sunglasses Emoji toont een paar zwarte zonnebril, gedragen om de ogen te beschermen tegen de stralen van de zon. Geen zomerlook is compleet zonder een paar coole zonnebril!

De ๐Ÿ•ถ๏ธ Sunglasses Emoji is de Emoji-uitvoeringsvorm van Cool. Als je iemand of iets wilt beschrijven als cool, chill of easygo, is dit de beste emoji om te gebruiken. De Emoji werkt ook als een symbool van waardering en goedkeuring. De ๐Ÿ•ถ๏ธ Sunglasses Emoji fungeert als een stand-in voor de gevoelens van “OK” of “Geweldig”.
Hoe de ๐Ÿ•ถ๏ธ zonnebril Emoji te gebruiken:
๐Ÿ•ถ๏ธ Mijn nieuwe ๐Ÿ’‡โ™€๏ธ-kapsel en ๐Ÿ‘™ Bikini op het strand vandaag pronken!
Het maakt niet uit hoe stressvol het op het werk krijgt, John houdt zijn coole ๐Ÿ•ถ๏ธ

Sun Emoji

De โ˜€๏ธ Sun Emoji toont de zon als oranje schijf met stralende stralen. De โ˜€๏ธ Sun Emoji vertegenwoordigt zonnig of warm weer en positieve en gelukkige gevoelens.

Hoe de โ˜€๏ธ Sun Emoji te gebruiken:
De zon is nu uit! โ˜€๏ธ Dit is de perfecte tijd voor een duik! ๐ŸŠโ™‚๏ธ
Het is gewoon ๐Ÿ•™ 10 uur, maar ik ben al zweten ๐Ÿฅตโ˜€๏ธ
Cherry is altijd in een gelukkige humeur. Ze heeft een zonnige persoonlijkheid โ˜€๏ธ Ik vraag me af of ze ooit verdrietig wordt.

Bikini emoji

De ๐Ÿ‘™ bikini emoji is een afbeelding van een tweedelige polka dot bikini gedragen door vrouwen op het strand of tijdens het doen van watersport. Het is echter belangrijk op te merken dat de kleur van de bikini varieert op sommige platforms, Google en Apple’s ๐Ÿ‘™ Bikini Emoji is roze, terwijl de facebook’s versie oranje is met een klein lint.

Mensen gebruiken de ๐Ÿ‘™ bikini emoji in onderwerpen over stranden, vakanties en zwemmen in de zee.
Hoe de ๐Ÿ‘™ bikini emoji te gebruiken:
Al mijn tassen zijn verpakt, ik ben klaar om naar de Bahama’s te gaan ๐Ÿ‘™
Heb alles wat ik nodig heb om in de zee te zwemmen ๐Ÿ‘™

Tropical Drink Emoji

De ๐Ÿน Tropical Drink Emoji is een illustratie van een cocktailglas met een citrusvruchten, kleine paraplu en stro bovenop.

Je hebt alle films gezien … een man of een meisje liggend op het strand of in de buurt van een zwembad, tropisch drankje in een hand, draagt โ€‹โ€‹een wijd-gebraden hoed. De zomer is nooit compleet zonder een scenario vergelijkbaar met dit. Dat gezegd hebbende, de ๐Ÿน Tropical Drink Emoji betekent het hebben van plezier, ontspannen en genieten van iemands vakantie.
Op een andere opmerking ziet de ๐Ÿน Tropical Drink Emoji verschillende platforms uit. Google en LG’s bril zijn kleiner dan de anderen, terwijl de versie van Facebook ijsblokjes bevat.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿน Tropical Drink Emoji:
Wat een manier om de week te beรซindigen, met mijn favoriete cocktail aan het strand ๐Ÿน
Ik zag Just Mary’s Instagram Post, ze is nu op het strand in Mexico die een koud drankje terugkopen ๐ŸนI’ve kreeg grote vakantie engy!

Spiraalschelp emoji

De ๐Ÿš spiraalvormige schaal emoji is een beeld van een grijze zeeschelp, in de vorm van een spiraalvormig. Opgemerkt moet worden dat op andere platforms de schaal een andere kleur is, zoals op Facebook, de schaal is crรจmekleurig en op Twitter, de schaal is van een grijze kleur.

Mensen gebruiken gewoonlijk de ๐Ÿš spiraalvormige schaal emoji in gesprekken over stranden en het oceaanleven.
Hoe de ๐Ÿš spiraalvormige schaal emoji te gebruiken:
Er gaat niets boven het wandelen langs het strand, kijkend naar de zonsopgang tijdens het zoeken naar zeeschelpen ๐Ÿš
Mijn ultieme droom is om bij het strand te wonen en zeeschelpen te verzamelen ๐Ÿš op een dag, ik weet dat het zal uitkomen.

Vuur emoji

De ๐Ÿ”ฅ Fire Emoji is een foto van een brandende vlam met roodachtig oranje randen en een witachtige kern, flikkerend over een kampvuur of brandende open haard. Emoji-gebruikers moeten opmerken dat de kleur en het ontwerp van de Fire Emoji varieert per platform, bijvoorbeeld, Microsoft’s versie heeft een roodachtig oranje tint, terwijl de iOS-versie helderder, scherper, rode vlammen en een lichtere gele binnenvlam heeft.

De ๐Ÿ”ฅ Fire Emoji symboliseert seksuele aantrekkingskracht. Zie iemand op het strand en je wilt zeggen dat ze er uitzien, in feite, ze zijn zo heet als een vlam? Kies de ๐Ÿ”ฅ Fire Emoji!
Hoe de ๐Ÿ”ฅ Fire Emoji te gebruiken:
Daniel toonde vandaag van zijn strandbodem! Mijn ogen bijna verbrand! ๐Ÿ”ฅ
Aileen zat de hitte op het strand toen ze opdook in een ๐Ÿ‘™ damn! ๐Ÿ”ฅ

Radio emoji

De ๐Ÿ“ป Radio Emoji is een afbeelding van een analoge radio met een antenne, wijzerplaat en knoppen. Vele jaren geleden luisterden mensen naar muziek en het nieuws met dit apparaat. De ๐Ÿ“ป Radio Emoji-ontwerpen variรซren op platforms, Google’s versie is helder geel en blauw, Twitter’s is grijs en zwart, terwijl de versie van Samsung in verschillende tinten bruin is met grote, witte knoppen bovenop.

Wat je plannen ook voor de zomer zijn, of je nu op een roadtrip gaat of opknoping in het park, je hebt een soundtrack van de beste zomernummers nodig om je bedrijf te houden. Dit is waar de ๐Ÿ“ป Radio Emoji binnenkomt, de Emoji wordt gebruikt in gesprekken met betrekking tot muziek, liedjes, notities of nieuws.
Hoe de ๐Ÿ“ป Radio Emoji te gebruiken:
Ik heb mijn road trip playlist set, kan niet wachten om al deze mooie deuntjes te horen tijdens het rijden naar het strand ๐Ÿ“ป
Alle beste nummers worden vrijgegeven in de zomer ๐Ÿ“ป Vecht me hierop!

Palmboom emoji

De ๐ŸŒด Palm Tree Emoji toont een palmboom met een lange, bruine en lange romp. Sommige platforms tonen de Emoji op een enigszins andere manier, Windows omhulde hun ๐ŸŒด Palmboom Emoji in een zwarte omtrek, Twitter’s Trunk is horizontale ringen, Facebook’s ๐ŸŒด palmboom emoji is slanker dan de anderen.

Als er een plant is die u altijd aan de zomer zal herinneren, is het de ๐ŸŒด palmbomen. Dit komt omdat een palmboom een โ€‹โ€‹symbool is van het eilandleven. Island Life of Island Living, zoals soms wordt genoemd, is een ontspannen manier van leven. Een persoon die het eiland-leven ervaart, verblijft op een eiland vol natuurlijke wonderen, van exotische planten en bloemen tot grotten tot prachtige warmwaterbronnen.
Het is nauwelijks verrassend om te leren dat de ๐ŸŒด Palm Tree Emoji wordt gebruikt om stranden, tropisch weer te vertegenwoordigen en plezier te hebben in de zon.
Hoe de ๐ŸŒด Palm Tree Emoji te gebruiken:
Ik ben zo enthousiast over mijn vakantie in de tropen ๐ŸŒด
Toen het stadsleven het beste van mij krijgt zoals het vaak doet, denk ik aan het loslaten van mijn huidige leven en het leven op een woestijneiland ๐ŸŒด

Persoon zwemmen

De ๐ŸŠ persoon zwemmen Emoji is een afbeelding van een persoon die in de oceaan zwemt, in een zwembad of een ander waterlichaam. Internetplatforms Apple, Google, Facebook, Windows, Twitter, Samsung en Gmail ondersteunen deze emoji. In al die platforms staat de zwemmer naar links van het scherm.
De ๐ŸŠ-persoon die Emoji zwemt, bevat verschillende huidtinten en varianten om de etniciteit van de gebruiker of degene die de gebruiker met betrekking tot past. Er zijn vijf varianten, ๐ŸŠ๐Ÿป lichte huidtoon persoon zwemmen, ๐ŸŠ๐Ÿผ middellange lichte huidtoon persoon zwemmen, ๐ŸŠ๐Ÿฝ gemiddelde huidtoon persoon zwemmen, ๐ŸŠ๐Ÿพ middelhoog-donkere huidtoon persoon zwemmen, en ๐ŸŠ๐Ÿฟ Donkere huid toon persoon zwemmen.

Zwemmen is een geweldige manier om af te koelen op hete zomerdagen en tegelijkertijd calorieรซn te verbranden. Dus het is geen wonder dat het is gegroeid om een โ€‹โ€‹populaire zomeractiviteit te zijn! De Emoji vertegenwoordigt de werking van zwemmen, de intentie om te gaan zwemmen, en de locatie waar deze activiteit kan worden gedaan.
Hoe de ๐ŸŠ persoon zwemmen Emoji te gebruiken:
Ik kan de hitte niet meer nemen, ik ga voor een zwem ๐ŸŠ
Bent u op zoek naar Neil? Hij is in het zwembad, zwemmen ๐ŸŠ

Desert Island Emoji

Het ๐Ÿ๏ธ Desert Island Emoji is een afbeelding van een klein, verlaten tropisch eiland. Een palmboom bevindt zich in het midden van het eiland, en het wordt omringd door water.

Mensen gebruiken het ๐Ÿ๏ธ Desert Island Emoji om verschillende redenen. De eerste is wanneer het praat over vakanties in exotische plaatsen. Als je je eenzaam of geรฏsoleerd voelt, is het ๐Ÿ๏ธ Desert Island Emoji een goede emoji om dat te gebruiken om dat te uiten.
Hoe het ๐Ÿ๏ธ Desert Island Emoji te gebruiken:
Heb je je ooit zo gestrest voelen, je wilt gewoon alles en iedereen om je heen achterlaten? ๐Ÿ๏ธ Leven lijkt nu een goede optie voor mij.
Huurde een heel eiland voor mijn jaarlijkse vakantie ๐Ÿ๏ธDit is mijn soort vakantie!

Persoon surfen emoji

De ๐Ÿ„ persoon die Emoji surfen is een illustratie van een persoon in blauwe shorts, met een golf op een oranje surfplank. Het ontwerp van de Emoji varieert van platform naar platform: Apple’s surfboard heeft een witte, verticale streep, Twitter’s versie is lichtgroen en de persoon die in hun versie surfen, draagt โ€‹โ€‹een zwarte wetsuit.
Een andere populaire functie van de ๐Ÿ„ Persoonssurfen Emoji is zijn gendervarianten, een ๐Ÿ„โ™‚๏ธ man surfen emoji en een ๐Ÿ„โ™€๏ธ vrouw surfen emoji.

De Emoji wordt gebruikt in onderwerpen die verband houden met surfen, vrijheid en het leven op het strand.
Hoe gebruik ik de ๐Ÿ„ persoon surfen emoji:
Klaar voor mijn eerste surfles ๐Ÿ„ Ik heb mezelf mijn surfplank, lang, breed en bokmiddel gekregen, wat is wat mijn instructeur aanbevolen.
Mijn dochter wil surfen ๐Ÿ„Ik kan ook haar een uitslagbeschermer en board shorts ook krijgen.

Sandaal Emoji van de vrouw

De sandaalemoji van de ๐Ÿ‘ก vrouw is een foto van een bruin sandaal. De sandaal wordt geconfronteerd met rechts. Kleuren variรซren per platform en sommige emojis omvatten een enkelband. Apple’s ๐Ÿ‘ก Woman’s Sandal Emoji is helemaal in Bruin, de bovenste riem van Samsung is Fuchsia, terwijl Joypixels van een lichtere roze is.

Zomer dressing is niet compleet totdat je een geweldig paar sandalen hebt gevonden om met je mee te nemen naar al je zomeravonturen, of je nu op het strand of in het park bent. Dat gezegd hebbende, reken op deze emoji om deze zomer op veel online platforms op te komen.
De Sandal Emoji van de ๐Ÿ‘ก Woman verschijnt in onderwerpen over mode en stijl, en aangezien sandalen schoeisel zijn die het meest gedragen zijn in de zomer, wordt de Sandaal Emoji van de vrouw ook gebruikt in onderwerpen met betrekking tot weer, zomervakantie en vakanties.
Hoe de sandaalemoji van de ๐Ÿ‘ก vrouw te gebruiken:
Het paar sandalen dat ik bij Macy’s kocht heeft een leuk patroon van bijen en bloemen, perfect voor zomerdagen ๐Ÿ‘ก
De sandalen die ik heb gekocht bij Sanuk zijn duurzaam, comfortabel en stijlvol, uitstekend voor een trektocht langs het strand ๐Ÿ‘ก

Strand met paraplu emoji

Het ๐Ÿ–๏ธ-strand met paraplu emoji is een illustratie van een rode en witte gestreepte paraplu in het zand. Naast het zand zijn oceaangolven. Het kunstwerk voor het ๐Ÿ–๏ธ-strand met paraplu varieert per platform, de versie van Apple leunt naar links, terwijl alle anderen naar rechts leunen. Om toe te voegen, heeft de Google’s versie van de Emoji een ster op het strand terwijl de anderen dat niet doen.

Er is geen vakantiebestemming zoals het strand. Je kunt je voorstellen hoe populair deze emoji in de zomer is! Dat gezegd hebbende, het ๐Ÿ–๏ธ-strand met paraplu emoji wordt gebruikt om een โ€‹โ€‹vakantie te nemen, op een strandpauze te gaan of aan de kust te hangen. De Emoji wordt ook gebruikt om goed en zonnig weer aan te geven.
Hoe het ๐Ÿ–๏ธ strand met paraplu emoji te gebruiken:
Moet dit jaar op mijn tan werken. Weet je waar ik me kan vinden als we naar het strand gaan ๐Ÿ–๏ธ
Vergeet niet om jezelf te beschermen wanneer je naar het strand gaat ๐Ÿ–๏ธ Niemand wil huidkanker hebben.

Geschoren ijs emoji

Het ๐Ÿง Geschoren ijs Emoji is een foto van geschoren ijs met rode siroop geserveerd in een zilveren container. Het is beschikbaar op verschillende platforms, en het ontwerp van de Emoji varieert per platform. De versie van Facebook bevat drie soorten siroop, Google’s Design heeft een kers bovenop, terwijl de Windows’-versie een dikke, zwarte omtrek rondom heeft.

Mensen moeten voor de zomer afkoelen, en een van de meest populaire manieren om af te koelen is door het eten van verfrissende desserts zoals geschoren ijs. Over die nota, verwacht het ๐Ÿง geschoren ijs emoji om dit seizoen in veel gesprekken te verschijnen.
Hoe de ๐Ÿง geschoren ijs emoji te gebruiken:
Geschoren ijs koelt me โ€‹โ€‹altijd af ๐Ÿง
Ik zal op elk moment geschoren ijs over ijs kiezen ๐Ÿง

Tropische vis emoji

De ๐Ÿ  Tropical Fish Emoji is een gekleurde illustratie van een gele, oranje en witte vis. Major platformverkopers Apple, Google, Facebook, Windows en Twitter ondersteunen deze emoji. Maar, moet worden opgemerkt dat het ontwerp van de vissen varieert van platform naar platform, de tropische vis Emoji van Apple is lichtgroen en helder blauw in kleur, terwijl de versie van Google geel is met zwarte strepen. De tropische vis Emoji ondersteund door Twitter is lichtgeel met drie oranje strepen op zijn rug.

Emoji-liefhebbers gebruiken de ๐Ÿ  Tropical Fish Emoji om te praten over vissen, aquarium, de oceaan en op vakantie te gaan.
Hoe de ๐Ÿ  Tropical Fish Emoji te gebruiken:
Ik ben zo enthousiast om alle tropische vissen te zien wanneer ik dit weekend ga duiken ๐Ÿ 
Afgelopen weekend heb ik een aquarium gekocht voor al mijn dierenvissen ๐Ÿ 

Watermeloen emoji

De ๐Ÿ‰ Watermelon Emoji is een foto van een plakje watermeloen. Een watermeloen is een grote, rondachtige vruchten van een achterwandige wijnstok genaamd Citrullus Lanata. Het heeft een harde groene schil, zoete, sappige, rode pulp en een gladde groene huid.

Watermelon is zo’n geweldig zomerfruit omdat het veel water heeft tussen 90-92 procent! Veel mensen eten watermeloen in de zomer omdat het high-watergehalte je koel en gehydrateerd houdt, wat belangrijk is wanneer je de tijd buiten doorbrengt in de hitte.
De ๐Ÿ‰ Watermelon Emoji is zichtbaar in gesprekken met betrekking tot gezond eten, zomer, vakantie en zonneschijn.
Hoe de ๐Ÿ‰ Watermelon Emoji te gebruiken:
Watermelon is mijn favoriete fruit om te eten in de zomer ๐Ÿ‰
Moet mijn immuniteit verhogen, moet meer fruit ๐Ÿ‰ en groenten eten.

Conclusie

Dus daar heb je het … alle must-have emoji’s voor de zomer! Nu kunt u uw zomervakantie nog leuker maken!
Of je nu in de stemming bent om naar het strand te gaan, of je krijgt liever wat zon in een park, vergeet niet om alle voorzorgsmaatregelen te plannen en te nemen. Versier je berichten met al die leuke, Fab Summer Emojis die we noemden, maar onthullen nooit te veel persoonlijke informatie via sociale media. Denk na voordat je post! Hoewel een prachtig gefilterde momentopname van uw paspoort lijkt op een cool ding om te delen, is het waarschijnlijk beter om het zelf te houden. Houd gevoelige documenten uit uw sociale media en u zou in orde moeten zijn. Maar vergeet niet om ook plezier te hebben! De zomer 2020 gebeurt slechts รฉรฉn keer in een leven, dus haal het maximale uit.

Search Emojis: