๐Ÿ Ananas Emoji: voeg een frisse, tropische sfeer toe aan uw online inhoud

De ananas, in de vorm van een enorme dennenappel met een enorme kroon, trekt meteen de aandacht. Ze zijn absoluut een van de meest ongewone ogende tropische vruchten. Het klinkt vreemd om het te horen in de maaltijden anders dan de fruitschaal, maar als je eenmaal hebt geprobeerd het gekookt, ga je nooit meer terug! In de online wereld is het fruit zo populair, er is zelfs een ๐Ÿ ananas emoji die behoorlijk kan worden om eruit te zien als het echte ding! Je zult ook veel leuke ananasemes en gifs online vinden!

Pineapple: King of the Fruit
Wist je dat de ananas aan het begin van de 16e eeuw wereldwijd wordt geworden? De koninklijke huizen van Europa betaalden groot geld voor slechts รฉรฉn fruit om als het middelpunt aan hun diners te presenteren. In die tijd heette het, “koning of fruit” omdat het op dat moment het grootste embleem van welvaart was.
Laten we daar later meer over praten. Op dit moment, waarom richten we ons niet op de online (en verborgen) betekenis van de vruchten? Immers, digitale ontwikkelingen hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we werken, ervaren en socialiseren met de wereld.

Eten en fruit emoji’s

In het rijk van emoji’s zijn voedsel en fruitsymbolen een overheerlijke manier om iets heerlijks te suggereren om te eten. Bovendien is er een overvloed aan hen om uit te kiezen! Een van de meest populaire is natuurlijk de ๐Ÿ ananas emoji. Foodies en kookt van overal gebruik van dit symbool om te praten over hun passie voor ananas.

Pineapple Emoji 101

Als je tot die groep behoort, profiteer je van wat we hier hebben! In deze gids is alles wat je moet weten over de ๐Ÿ ananas emoji, leer hoe het tot stand kwam, wat het betekent, waarin contexten ze worden gebruikt, enz.

Wat is de ananas emoji?

De ๐Ÿ Pineapple Emoji toont een gekleurde illustratie van een ananas, een tropisch fruit met stekelige, gouden bruine huid en een puntige, groene kroon. Verticaal of in een hoek van 45 graden geplaatst.

Pineapple emoji betekenis

Dit exotische fruit wordt vertegenwoordigd door een briljante groene groene bovenkant en een geel en goudbruin schaal-beladen lichaam. Je zult het zien in gesprekken over fruit en eten, reizen en gastvrijheid, en in sommige cirkels, iemands relatiestatus.
Op snapchat
Wanneer een gebruiker een ๐Ÿ Pineapple Emoji op Snapchat berichten, zegt hij of zij dat hij geen relatie heeft, maar hij wil ook niet alleen zijn. Dit is een tijdje een trend onder tieners.
Fruitspel
Volgens rapporten is een Snapchat Fruit “Game” voor het eerst ontstaan โ€‹โ€‹in 2016. Het is ontworpen om een โ€‹โ€‹meestal mannelijk publiek te verwarren over wat gebruikers op zoek waren of of ze al dan niet daten. De regels waren eenvoudig: “Gebruik een specifieke ‘smaak’ om de situatie van je liefdesleven te beschrijven.”
Een ๐Ÿ’ Cherry Emoji bedoelde dat je in een relatie hebt, terwijl een ananas betekende: “Het is gecompliceerd.” Blijkbaar stak de definitie lang voordat mensen het spel moe waren.
Waarom, ananas?
Wat is de deal met ananas? Het antwoord is een beetje wazig. Omdat de huidige emoji een paar weergeeft, lijken kersen in verwijzing naar een paar natuurlijker, maar niemand weet het zeker waarom de ๐Ÿ ananas emoji dat betekent.

Ananas emoji geschiedenis

De ๐Ÿ Pineapple Emoji heeft een lange geschiedenis. Dit symbool verscheen in eerste instantie in Unicode 6.0 in oktober 2010, en werd later opgenomen in Emoji 1.0 in augustus 2015. Naast de ๐Ÿ ananas emoji, waren andere populaire emoji’s gelanceerd als onderdeel van Unicode 6.0 ๐Ÿ˜‚ Gezicht met tranen van vreugde, ๐Ÿ’ฉ Stapel poep, ๐Ÿ’ฏ honderd punten, enz.
Unicode 6.0
EDITION 6.0 van de Unicode-standaard is de eerste belangrijke versie van de Unicode-standaard die uitsluitend in online-indeling wordt gepubliceerd. Sommige tekens in eerdere Unicode-versies werden achteraf geรผpgraded om Emoji-ondersteuning te hebben. Dit was de eerste update om alleen nieuwe tekens op te nemen voor het doel van Emoji-compatibiliteit in Japan.

Op andere platforms

Als je nu al geruime tijd online symbolen gebruikt, weet je dat als het gaat om emoji’s, je niet kunt verwachten dat ze er precies hetzelfde uitzien vanaf je bureaublad, laptop en mobiele telefoon.
Emojis verschijnt anders op alle platforms. Maar zelfs als hun uiterlijk varieert, blijft de algemene betekenis van de Emoji hetzelfde.
Van platform naar platform, behouden ze allemaal dezelfde basisvorm van een ananas. Maar de kleur en de richting van het symbool varieert. Op sommigen wordt de ananas naar links geconfronteerd, op anderen, naar rechts gericht. De uitzondering hierop is de versie van Google – het is de enige die het symbool in een verticale positie toont.
Bovendien is de stijl van Apple buigender in kleur, terwijl Google naar geel en oranje leunt. Ten slotte bevat de Windows’-versie van de ๐Ÿ Pineapple Emoji een zwarte omtrek. Dit komt overeen met alle emojis op Windows-pc’s, mobiele apparaten en tablets.

Hoe de Pineapple Emoji te gebruiken
– Ik behoor tot de groep die van ‘op hun ๐Ÿ• houdt. En jij?
– Toen Sally de every van haar boodschappentas nam en het aan mij overhandigde, prikte ik mijn vinger op zijn dikke, spike-beladen huid.
– Wees eerst de๐Ÿslice in zout water, dus het zal je tong niet verbranden als je het in je mond legt.
– Wanneer het warm is, houd ik om een โ€‹โ€‹๐ŸŒ ๐Ÿ“ ๐Ÿ ๐ŸงŠ in de keuken te maken [wat het betekent: Pineapple Smoothie]
– Vergeet niet om ๐Ÿ ๐Ÿฅซ te kopen om te koken met onze gegrilde varkenskotelet voor het avondeten vanavond! [Wat het betekent: ananassap]
– Na het werk, ik ๐Ÿ โžก๏ธ๏ธ ๐Ÿ˜‹ voor dessert tijdens het kijken naar mijn favoriete televisieprogramma’s [wat het betekent: ik heb een ananas nodig]

Ananas-symboliek
Als je denkt dat een ananas slechts een vrucht is, heb je een fout gemaakt. Nou, soms is het. Maar het is ook een symbool van gastvrijheid, vriendschap en diplomatie, ook. Aan het begin van het artikel raakten we daar een klein beetje aan. Waarom gaan we niet dieper?
In het westen
Oorsprong

Het vreemde fruit was eerder prominent als een architecturaal element op gebouwen en in beeldhouwwerken, en zijn associatie met reizen, gastvrijheid en luxe is hoogstwaarschijnlijk gekoppeld aan Christopher Columbus. De Italiaanse ontdekkingsreiziger bracht ananas terug van de nieuwe wereld en iedereen hield van hen! In die tijd schreeuwde niets “Ik heb verreis ‘als een ananas als een tabelrichting.
Gastvrijheid

Waarom was de vrucht zo belangrijk voor hen? In die tijd was het moeilijk om te reizen tussen de vroege Amerikaanse wereld en het Caribisch gebied. In staat zijn om terug te komen van de gevaarlijke reis in รฉรฉn stuk en het terugbrengen van ananas met jou, was een echte prestatie. Als je in iemands huis bent begroet met een gepureerde ananas, betekende het dat de gastheer naar grote lengtes was gegaan en gaf je alles wat ze hadden.
Vruchtbaarheid
De ananas is ook een teken van viriliteit. Een boom beklimmen en een ananas krijgen, evenals het door de dikke huid komen om het verrukkelijke fruit te proeven, werd beschouwd als een symbool van macht door de Azteekse goden. Een ananas kan ook een man helpen om natuurlijke redenen meer te vullen. Mannen worden gedacht dat ze krachtiger zijn als ze ananas consumeren, omdat het mangaan, thiamine en vitamine C. Deze symboliek is hier om te blijven.
Schoonheid

Schoonheid, het wordt gezegd, is in het oog van de toeschouwer. Sinds de tijd van Aristoteles en de oude Grieken, wat is symmetrisch altijd geweest wat als mooi wordt geacht. Helemaal naar de top van de kroon, wint de ananas voor symmetrie. Een ananasfruit is eveneens behoorlijk symmetrisch in zijn regeling. De roosjes zijn perfect uitgelijnd en de ananas is aan alle kanten symmetrisch.
Royalty

De ananas is al lang beschouwd als een rega-symbool vanwege de kroonvorm. Ook, in die tijd was het buiten bereik voor gewone mensen. Ananassen waren alleen beschikbaar voor mensen met de financiรซle middelen om ze te kopen en te genieten. In de jaren 1600 gaf King Charles II de ananas de Moniker King-Pine, en werd het meteen populair.
In Aziรซ

Ananas-spikes worden gedacht om op de ogen te lijken die in sommige Chinese tradities vooruitzien. Chinees geloven dat ze veel geluk bieden aan de keeper. Dit komt omdat de Chinese term voor ananas klinkt vergelijkbaar met “veel geluk aan de komst,”, daarom is het een favoriet traditioneel Feng Shui-teken, fortuin en welvaart geworden.

Conclusie
Tegenwoordig is de ananas ongetwijfeld een van de meest populaire tropische fruit in de wereld. Afgezien van heerlijk, zijn ananas ook erg voedzaam! Ze zijn hoog in vitamine C, waardoor je immuune sterke (de bescherming van het lichaam tegen infecties). Andere oxidatiemiddelen die aanwezig zijn in een ananashulp bij collageensynthese. Ananassen helpen ook het tandvlees te versterken en de tanden gezond en sterk te houden.
Ananas populariteit
De online versies van de ananas zijn net zo populair! Tegenwoordig is de ananas op vrijwel alles te vinden en wordt geconsumeerd op manieren onvoorstelbaar in de jaren 1600. Als je het nog niet hebt gezien, heeft de #pineapple Hashtag op Instagram meer dan 5,5 miljoen afbeeldingen! Natuurlijk is samen met de hashtag de populaire ๐Ÿ ananas emoji.
Als je nog steeds perplex bent waarom ananas zo populair is, onthoud dan dat het geen rage noch een trend is. Geschiedenis en op maat houd de ananas op de voorgrond van onze samenleving vandaag. De populariteit wordt geholpen door het idee van zomer en tropisch avontuur. Als je een ananas ziet, denk je automatisch aan die dingen, toch? En ergens is het altijd zomer!
Deel je ontdekking

Nu dat je op de hoogte bent van het gebruik van de ๐Ÿ Pineapple Emoji, ga je gang en post het op je e-mails, chat-apps en sociale media-apps. Ook, als je een andere betekenis voor het rond het web hebt tegengekomen, laat je ons een briefje vallen, zodat we het kunnen leren en het ook delen!
Naarmate nieuwe platforms en trends naar ons vandaan komen, zijn er verplicht aanvullende definities voor Emojis – vooral de populaire. Maken die dubbele beschrijvingen de Emoji-wereld nog dynamischer en interessant? Wees je bewust van de context, situatie, en wie je ze stuurde, en het komt goed!

Search Emojis: