๐Ÿ‘ Perzik Emoji: Ontdek de suggestieve betekenis van het weelderige en sappige fruit

Een van de meest suggestieve pictogrammen om onze smartphones te genieten is de ๐Ÿ‘ Peach Emoji. Vanwege de algehele blik werd het weelderige fruit beroemd als de kont emoji. Afgezien van de bekende ๐Ÿ† aubergine emoji, blijft de mollige perzik een van de meest gebruikte emoji’s op verschillende sociale media-platforms. Het werd op een of andere manier een symbool van de anti-troefbeweging in de VS. In 2021 steeg de vrucht ook snel tot roem nadat Justin Bieber zijn lied heeft uitgebracht, ‘Peaches’.
Met dat gezegd, begrijpen we waarom mensen online automatisch berichten met het fruit interpreteren als sensueel of flirterig. Je moet echter in gedachten houden dat sommige mensen de geanimeerde perzik gebruiken om alleen te praten over het weelderige fruit. Toen wordt gevraagd om perziken te beschrijven, kunnen mensen het niet helpen, maar bedenkend met schijnbaar provocerende bijvoeglijke naamwoorden. In werkelijkheid geven we ze niet de schuld. Perziken brengen woorden uit die tegelijkertijd gepast zijn.
Perziken presenteert een duidelijke gespleten functie in het echte leven. Hierdoor is het geanimeerde ontwerp logisch, ondanks zijn onfatsoenlijke alternatieve betekenis. Bovendien is de vrucht bekend om het aanbieden van sappige en weelderige smaak in verse of ingeblikte vorm. Dit maakt Perziken een van de meest geprefereerde fruit in desserts of hartige gerechten. Zijn verschillende toepassingen door de jaren heen maken het een van de meest populaire fruit over de hele wereld. Lees verder en leer wat de veelgebruikte emoji significant op alle platforms maakt.

Peach Emoji: betekenis en achtergrond

De ๐Ÿ‘ Peach Emoji maakte in 2015 zijn weg naar onze Emoji-toetsenborden. Zoals de meeste fruit emoji’s, werd het in 2010 opgenomen in Unicode 6.0. De meeste platforms koos voor de oranjint van de perzik in hun selectie. Het gebruikelijke ontwerp toont ook de iconische spleet die in bijna alle soorten perzik wordt gezien. De algehele geanimeerde look maakte ook het bekend als de kont emoji.
De bomen waar perziken groeien uit de rozenfamilie, rosaceae. Deze sappige vruchten ontwikkelen anders, afhankelijk van uw locatie ter wereld. Perziken uit Aziatische landen zoals China, Japan of Korea cultiveren zoete perziken met een lage zuurgraad. Elders groeien Europese en Noord-Amerikaanse landen perziken met geel of oranje vlees met meer zuur of zure smaken.
Zoals je kunt zien, vertegenwoordigt de beroemde emoji de weelderige perzik. We kopen het meestal vers of ingeblikt in boodschappen of lokale markten. De perziken die vaak in de VS worden verkocht, zijn echter meestal nectarines. Ze behoren beide tot dezelfde soorten fruit, vandaar hun vergelijkbare kenmerken. Het verschil tussen perziken en nectarines ligt echter in hun buitenste laag. Nectarines ontwikkelen geen perzikfuzz als normale perziken. Tot op de dag van vandaag kunnen deskundigen nog steeds niet wijzen op de exacte geschiedenis van nectarines. Ondertussen ontwikkelen perziken in native in de regio tussen Northwest China en Tarim Bassin.

Peach Emoji op verschillende platforms

De beroemde Peach Emoji verschijnt altijd met zijn iconische gespleten over platforms. Ontwikkelaars bleven aan de perzikint toen ze het pictogram ontwierpen. Gemeenschappelijke perziken ontwikkelen een fuzzy buitenlaag terwijl nectarines een vloeiende huid hebben. Hierdoor lijken alle geanimeerde perziken van dichtbij witte nectarines dan gewone perziken.
De meest beschikbare perzikpictogrammen zijn voorzien van een of twee bladeren bevestigd aan de bovenkant van het fruit. De afbeelding van Samsung en Google van de geanimeerde perzik hebben zowel hartvormige lichamen. Beide platforms tonen ook de iconische kloof dicht bij het midden. Twitter’s versie van het soepele fruit lijkt meer als een doodle in vergelijking met die van andere platforms.
Apple veranderde het ontwerp van de iconische perzik emoji. Echter, de ontwikkelaars van het bedrijf gaf uiteindelijk aan de eisen van het publiek. Hiermee keert het oorspronkelijke ontwerp van de Butt Emoji terug naar iPhones. Het oude perzikpictogram van Apple lijkt nu dicht op de weergave van de beroemde vruchten van Facebook.

Meer dan alleen maar een paar soorten perziken

Bijna alle soorten perziken hebben de kontvorm die we kennen. Het is alsof elk type perzik een type kont vertegenwoordigt. Ondanks dit, mensen die houden van eten en desserts alleen zorgen om de duidelijke smaak van perziken in gerechten. We komen meestal het hele jaar door perziken in boodschappen dankzij de heerlijke ingeblikte versies. We raden echter sterk aan dat u de unieke smaken van verschillende soorten perziken in de zomer uitprobeert.
Verschillende perziken en nectarines stapelen de fruitsecties van winkels in de zomer. Dit komt voort uit het feit dat ze zich ontwikkelen in de koude temperatuur van de winter. De meest verse perziken in de Amerikaanse boodschappen zijn de gele perziken. Het geel-oranje binnenvlees brengt een sappige zure smaak naar voren. Dit maakt deze variant de beste jam of jellies voor gebak of brood.
Witte perziken groeien van nature in verschillende landen in Aziรซ. Deze variant biedt een zoetere en minder zure smaak in vergelijking met gele perziken. Hun buitenste lagen vallen op met hun bleke roze toon. Vanwege het zachte vlees zijn witte perziken beter geraakt of gegrild.
Afgezien van de geliefde gele en witte varianten, stond Donut Peaches onlangs op naar populariteit in de VS. Trouw aan zijn naam De donutvariant van het beroemde fruit komt in een platte en ronde vorm die lijkt op het favoriete gebak. Desondanks heeft dit type perzik nog steeds de duidelijke kloof die in andere variaties wordt gevonden.

Kijk hoe de sappige perzik de kont emoji werd

Als iemand je vraagt โ€‹โ€‹naar de kont Emoji, denk je automatisch aan het pictogram Poll Peach. Zoals we eerder vermeldden, hebben de meeste soorten perziken de duidelijke kloven die we vinden op de peuken van mensen. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe het uiterlijk van deze weelderige vruchten kwam te zijn?
Deskundigen beweren dat perziken een uniek plantenweefsel ontwikkelden, de Meristem genaamd tijdens de groei. Zoals de perzik vordert, wikkelt de meristematische weefsel rond het zaad. Het fruit blijft dan water verzamelen en zijn vorm uitbreiden. Het meristematische weefsel van het zaad verlaat echter een soort naad rond de perzik. Hierdoor vormen de iconische kont vorm van de vruchten en blijft tot de laatste ontwikkelingsfase.

Waarom ziet de perzik eruit als iemands kont en tieten

Eerder bespraken we hoe de beroemde kloof op het lichaam van de perzik werd gevormd. Vanwege deze algemene kenmerken lijkt een claim van het perzikpictogram op de splitsing van een vrouw. Hierdoor geven geile netizens de voorkeur aan het pictogram Peach naar de ๐Ÿ’ Cherry Emoji om naar borsten te verwijzen.
Ondanks het lopende debat gebruiken mensen nog steeds op grote schaal de geanimeerde perzik om over Putts te praten. Soms helpt het gebruik van Emojis censers weg te houden in sociale media-platforms of forums. Dientengevolge gebruiken ondeugende of geile mensen op sociale media hun creativiteit bij het gebruik van Emoji’s om te praten over provocerende onderwerpen.

Perzik, aubergine en andere seksuele emojis

Het kleine perzikpictogram behoort tot het rooster van seksueel suggestieve emoji’s over platforms. Het is ver boven de bovenste lijst van geprefereerde pictogrammen voor sexting. Net als de aubergine Emoji symboliseert de geanimeerde perzik meer dan alleen het beroemde fruit. De kenmerken ervan in illustraties en het echte leven zien eruit als een plaagde bodem van een persoon. Afgezien van de perzik, hier zijn andere emoji’s geassocieerd met suggestieve of seksuele betekenissen:
๐Ÿ† aubergine – penis
๐Ÿฅ’ Komkommer – geribbeld of veiny penis
๐ŸŒ Banaan – besneden penis
๐ŸŒฎ TACO – VAGINA
๐Ÿฑ Cat Face – Vagina
๐Ÿ‘ Peach – Mollige kont
๐Ÿฅž Pannenkoeken – platte kont
๐Ÿฅœ pinda’s – de noten van een man
๐Ÿง  Brain – orale seks
๐Ÿ‘… tong – orale stimulatie
๐ŸŒฝ maรฏs – pornografie
๐Ÿ’ Kersen – pauzes of tepels
๐Ÿœ Stomende kom – naaktfoto’s

Sext met de perzik of de maan emoji?

Afgezien van de veelgebruikte perzik, kiezen mensen de ๐ŸŒ• Full Moon Emoji om over te praten over Putts. Het pictogram lijkt misschien niet op de achterkant van een persoon, maar mensen gebruiken het om te verwijzen naar de term ‘Mooning’. De definitie beschrijft een persoon die voorlopig zijn of haar naakte kont in het openbaar wordt blootgesteld.
In vergelijking met het iconische kontvormige fruit lijkt de geanimeerde volle maan niet op iemands werkelijke naakte bodem. Hierdoor gebruiken mensen die subtiel gebruiken, de maan in plaats van de perzik. U kunt Emoji gebruiken zolang u uw context duidelijk maakt.

Niet-sensueel gebruik van het sappige fruit

Ondanks het bekend staan โ€‹โ€‹als de kont Emoji, heeft de perzik andere toepassingen in de wereld. Zijn niet-sensuele betekenis valt gewoon op het feit dat het een vrucht is. U kunt het geanimeerde pictogram gebruiken om te praten over maaltijden of desserts met perziken.
Onbekend voor de meeste mensen, behoren perziken tot dezelfde fruitfamilie. Experts noemen ze ook stenen fruit als gevolg van de eetbare zaden die erin zijn gehuisvest. Andere plantenleden in het gezin zijn pruimen, abrikozen, kersen en amandelen. Sommige van deze zijn ook te vinden in Emoji-toetsenborden op verschillende platforms.
Bij het consumeren van perziken, hoef je je niet schuldig te voelen over hun zoete en weelderige smaak. Je bloedsuikerspiegel kan stijgen, maar elke hap zit vol met antioxidanten. Samen met andere gunstige vitaminen en mineralen bevordert de heerlijke fruit een gezonder hart in uw systeem. Bovendien ontwikkelen de zuurgraadniveaus van alle soorten perziken een betere spijsvertering voor uw maag.
Gebruik de Butt Emoji voor Oefening

Als de kont Emoji kan de perzik de drive aangeven om uit te werken en een stevige en mollige bodem te ontwikkelen. Ze zijn meestal bedoeld om provocerend te zijn, maar ze kunnen ook worden gebruikt om gymbuffers te motiveren. In de hoop de “Dream Bod” te ontwikkelen, moet u Butt-oefeningen in uw regime opnemen.
Als je het leuk vindt om in de sportschool te trainen, kun je eenvoudig verschillende kontoefeningen toevoegen aan je gebruikelijke routine. Gebruik verschillende soorten gewichten om oefeningen zoals de stap omhoog of de barbell heupstuwkracht. Eenvoudige vloeroefeningen omvatten de viervoetige hippextensie en de barre terugslagpuls.
Degenen die graag thuis willen trainen, hebben de optie om te springen of oefeningen voor stevige peuken. Je kunt kleine gewichten gebruiken voor de deadlift met รฉรฉn been en de wandellust. Je kunt ook weerstandsbandjes opnemen als je niet van gewichten houdt. Als u niet de apparatuur heeft, kunt u zich vasthouden aan klassieke of spring squats.
HOE DE FRUIT SYLICTORISEERDE AFWERKING ALS DE ANTI-TRUBT EMOJI

In 2019 sprongen verschillende Netizens in op de trend van het gebruik van het pictogram Peach om te bellen naar voormalige U.S-president Trump’s -vergoeding. De plotselinge trend van Peach Emoji overtrof het algemene gebruik van de geliefde aubergine emoji. Met behulp van de “Peach” in “Vergoeding”, gebruikten de protestoren de beroemde Emoji om het belang van het schoppen van de Amerikaanse leider uit het kantoor te benadrukken. Zelfs een Kolom in New York Times in 2019 genaamd het onderzoek “Impeching the Peach One.”
Verschillende sociale media-platforms waren gevuld met berichten die zijn gestart, eindigden of bevatten “๐Ÿ‘ de ๐ŸŠ.” De perzik symboliseerde afzetting terwijl de oranje de voormalige Republikeinse Amerikaanse president vertegenwoordigde. Om meer aandacht te trekken, hebben winkels en restaurants perziksap toegevoegd aan hun menu’s en rekken om ondersteuning aan de beweging te tonen. Illustrator Nick LACKE ontwierp een combinatie van de perzik en oranje emoji die leek op de 45e president van de Verenigde Staten. Hij gebruikte ook de aanstootgevende afbeelding om pinnen en stickers te verkopen aan mede-troef-supporters.
Een zwoele vibe toevoegen aan uw teksten of berichten

Terugkijkend, het is verbazingwekkend om te leren hoe een eenvoudige perzik zoveel meer kan zijn dan alleen een vrucht. Het uiterlijk, vorm en smaak brengen verschillende betekenissen uit, afhankelijk van het bericht van een persoon. Je kunt het gebruiken om te praten over het fruit of iemands kont. Bovendien kan het ook een inside-grap of een zeer krachtige weerstand symboliseren.
Aan het eind van de dag is het aan u om te beslissen hoe u de geanimeerde perzik in uw berichten gebruikt. Je kunt je teksten opspekken met je speciale persoon of praat gewoon over je favoriete dessert met vrienden. Met de overvloed aan Emoji’s over platforms, kunt u eenvoudig een reeks pictogrammen koppelen of componeren met het pictogram Peach. Hier zijn enkele combinaties die u kunt uitproberen bij uw volgende bericht of bericht:
๐Ÿ‘ ๐ŸŒ ๐Ÿฅ› ๐ŸงŠ – Perzik en bananen smoothie
๐Ÿ‘ ๐Ÿงƒ – perziksap
๐Ÿ‘ ๐Ÿฅซ – Ingeblikte perziken
๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘๐Ÿฅ› – Perziken en room
๐Ÿ‘…๐Ÿ‘๐Ÿคฏ – Mind-blazende orale stimulatie
๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ – kontkussen of zuig-up
๐Ÿ‘๐Ÿ“ž – Booty Call
๐Ÿ†๐Ÿ‘ – anale penetratie
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘ – hete kont
๐Ÿ‘๐Ÿ‹๏ธ – Butt Oefening

Search Emojis: