๐Ÿ” Eten Emoji Keuken Hacks: Hoe voedsel Emojis kan ๐Ÿญ opfleuren en ๐Ÿฅ  level je kookspel op

Met Lockdown and Stay-at-Home Advisory nog steeds op zijn plaats, blijven veel mensen liever binnenshuis om te voorkomen dat het Coronavirus vangen. In de afwezigheid van restaurant Dine-in-opties, koken meer mensen thuis, en steeds delen meer mensen hun recepten online. Of je nu een keuken Newbie of een lange tijd thuiskok bent die op zoek is naar iets nieuws, waarom maak je je recepten niet spannender met een eten Emoji, of twee?

Emoji evolutie

Waar je ook woont of waar je vandaan komt, we weten zeker dat je weet over Emojis. Emojis heeft de manier veranderd waarop mensen communiceren, en mensen gebruiken ze in een veelheid aan manieren – zelfs in het koken!
Vanaf 2017 heeft Emojis zich ontwikkeld tot hun eigen taal. Jaren geleden werden ze gebruikt om emoties alleen te zien, maar nu zijn ze uitgegroeid tot een meer complex communicatiesysteem door woorden en zinsdelen te vervangen.

Voedsel emojis
Als je nog nooit een eten emoji hebt gebruikt in een recept of social media-bericht, is dat goed. We zijn er voor jou, en we zijn hier om wat spice toe te voegen aan je culinaire reis door je een paar smakelijke recepten te brengen om op te oefenen!
Maar voordat we op onze vrolijke manier gaan, hebben we enkele dingen die we moeten doen, zoals het gaan over hulpmiddelen om ons te helpen met onze taak. Als we van plan zijn onze online recepten met Emoji’s op te spannen, moeten we weten waar we mee samenwerken, toch? Hier is een lijst met voedsel Emoji’s onder onze Emoji-groep voor eten en drinken.

Voedsel Emoji-lijst
Tot op heden heeft Emojiguide meer dan 100 voedsel Emoji’s, die elk behoren tot zijn eigen categorie.
Fruit emojis
De eerste food emoji-categorie is de fruitcategorie. Hier zijn de emojis onder deze categorie: ๐Ÿ‹ Lemon, ๐ŸŠ Tangerine, ๐Ÿ‰ Watermeloen, ๐Ÿˆ Meloen, ๐Ÿ‡ Druiven, ๐Ÿฅ Kiwi Fruit. Andere fruit emojis zijn ๐Ÿ“ Aardbei, ๐Ÿ‘ perzik, ๐Ÿ’ kersen, ๐Ÿ peer, ๐Ÿ groene appel. Onze laatste lijst van Fruit Emojis omvat de ๐ŸŽ Red Apple Emoji, ๐Ÿฅญ Mango, ๐Ÿ Pineapple, ๐ŸŒ Banana, ๐Ÿฅฅ Coconut en ๐Ÿฅ‘ Avocado Emojis.
Plantaardige emojis
Laten we verder gaan met onze tweede Food Emoji-groep, de plantaardige categorie. Hier zijn de emojis in deze categorie: de ๐Ÿฅฆ broccoli, ๐Ÿฅฌ bladgroen, ๐Ÿฅ’ komkommer, ๐ŸŒถ๏ธ hete peper, ๐ŸŒฝ oor van maรฏs, ๐Ÿฅ• wortel, ๐Ÿฅ” aardappel, ๐Ÿ† aubergine, ๐Ÿ… tomaat, ๐Ÿ„mushroom, ๐Ÿง…onion, ๐Ÿง„ knoflook, ๐Ÿฅ— Groene salade, en ๐Ÿ  geroosterde zoete aardappel.
Vlees emojis
Onze derde Food Emoji-groep is het vleesgedeelte. Voor de meeste mensen smaakt vlees goed, zo goed dat voor hen een maaltijd zonder vlees gewoon geen maaltijd is. Nu is hier de lijst van de emoji’s onder het gehele gedeelte. In willekeurige volgorde zijn ze het ๐Ÿ– vlees op bot, ๐Ÿ— pluimveebeen, ๐Ÿฅฉ gesneden vlees, en ๐Ÿฅ“ spek.
Dairy Emojis
Voor onze vierde groep voedsel Emojis, laten we het hebben over zuivelmoji’s. Hier zijn de zuivel- of zuivelgebaseerde Emojis: er is de ๐Ÿฅฏ bagel, ๐Ÿฅจ-pretzel, ๐Ÿฅ– baguette, ๐Ÿฅ croissant, ๐Ÿฅ› glas melk en ๐Ÿž brood emoji. Om toe te voegen zijn de ๐Ÿฅช sandwich, ๐Ÿง€ kaaswig, ๐Ÿง‡ Wafel, ๐Ÿฅž pannenkoeken, ๐Ÿฅš ei, ๐Ÿง† falafel, ๐Ÿฅ™ gevulde flatbread en ๐Ÿฅฎ mooncake emojis. Andere zuivel- of zuivel-gebaseerde Emojis omvatten de ๐Ÿฅ fishcake met swirl, ๐Ÿฆ zacht ijs, ๐Ÿฅ  Fortune Cookie, ๐ŸฅŸ Dumpling, ๐Ÿฅง taart en ๐Ÿฎ custard.
We gokken Netizens met zoete tanden gebruiken vaak de ๐Ÿซ chocoladebar, ๐Ÿง cupcake, ๐Ÿฐ shortcake, ๐ŸŽ‚birthday cake, ๐Ÿช cookie, ๐Ÿฉ donut, ๐Ÿจ ijs, en ๐Ÿง geschoren ijs emojis!
Zeevruchten emojis
Terwijl we verder gaan naar de vijfde food Emoji-categorie, kun je beter diep ademhalen omdat we onder de zee zullen gaan! Laten we duiken in de kleurrijke wereld van zeevruchten emojis: eerst is de ๐Ÿค gebakken garnalen, gevolgd door de ๐Ÿฃ sushi emoji, ๐Ÿฆ‘ inktvis, ๐Ÿฆshrimp, ๐Ÿฆž kreeft en ๐Ÿฆ€ krab emojis.
Fast food emojis
Fastfood is een aanwezigheid in bijna iedereen het leven. In feite eet meer dan een kwart van Amerikanen dagelijks fastfood! Dat gezegd hebbende, de Emoji-wereld zou niet compleet zijn zonder een paar fastfood emoji’s om de intense hunkerende mensen te vertegenwoordigen voor fast food. Dus hier zijn ze: we hebben de ๐ŸŒญ hotdog, ๐Ÿ• pizza, ๐ŸŸ frites, en ๐Ÿ” hamburger emojis.
๐ŸŒฎ Taco’s en ๐ŸŒฏ Burrito’s worden mogelijk niet als fastfood beschouwd, hoewel fast-food-gewrichten zoals Taco Bell ze dienen, dus we gleed de ๐ŸŒฎtaco emoji en ๐ŸŒฏ Burrito Emoji in deze categorie ook in deze categorie.
Rijst emojis
Rijstliefhebbers, luisteren, omdat onze zevende foodgroep alles gaat over je favoriete bron van koolhydraten! Om mee te beginnen, heeft Emojiguide vier soorten rijstemojis, ze zijn de algemeen gebruikte ๐Ÿš gekookte rijst emoji, gevolgd door de ๐Ÿ™ rijstbal Emoji, de snackalicious ๐Ÿ˜ rijstcracker emoji, en de ๐Ÿ› curry rijst emoji.
Snack emojis
Wil je met je vriend praten over de snack die je die dag had gehad? Waarom voegt u geen leuke emoji toe aan uw tekst, e-mail of sociale media-bericht? Je kunt dat doen als je ๐Ÿฟ popcorn at, een ๐Ÿญ lollipop had, een stukje ๐Ÿฌcandy, een ๐ŸŒฐ kastanje, ๐Ÿฅœ pinda’s, een ๐Ÿก dango of ๐Ÿขden, of alsof we winnie de poeh zijn en een hele ๐Ÿฏ honingpot afgewerkt!
Traditionele keuken Emojis
Twee vormen van traditionele keuken behoren tot de maaltijdcategorie van ons voedsel Emoji-afronding. Ze zijn de ๐Ÿ Spaghetti Emoji en de ๐Ÿฑ Bento Box Emoji. Spaghetti is een van de favoriete traditionele pastagerechten van Italiรซ, terwijl de Bento-box een enkelvoudig gedeelte is, eenmaal uithaalt of in de huisvaste maaltijd gebruikelijk in de Japanse keukens. Een traditionele Bento, of Bento Box, houdt noedels of rijst, vis of vlees, met ingelegde en gekookte groenten, allemaal netjes verpakt in een doos.

Eten Emoji-recepten
Na het doorgaan van het eten Emojis, nu is het tijd om aan het werk te gaan! We beginnen met het voorgerecht, gaan dan naar het hoofdgerecht en uiteindelijk dessert.
Om dingen uit te schoppen, laten we iets lekker en gezond koken als een ๐ŸŒฎ! (Zie wat we daar deden?)
Gezonde taco-schotel
Ingrediรซnten:
(Goed voor 4)
2 Heirloom ๐Ÿ…
4 zachte of harde tortilla-schalen
ยฝ kopje ๐ŸŒฝ
1 kan zwart
1 kop ongekookte quinoa
2 kopjes plantaardige bouillon
2 ๐ŸŒถ๏ธ (u kunt dit bedrag toevoegen of aftrekken om overeen te komen met uw specerijniveau)
De ene hand van Cilantro
๐Ÿง‚, peper en limoensap, volgens smaak
๐Ÿฅ‘, salsa en hete saus
Instructies:
Chap ๐Ÿ… en gekookt ๐Ÿ† in stukjes ยฝ inch. Kook de plantaardige bouillon van Quinoa. Zet de ๐ŸŒฎ -schalen in de oven en monteer de ๐ŸŒฎ met behulp van alle bovenstaande ingrediรซnten. Zet de koriander, een kneep van limoen, peper en zout erop. Ten slotte top met hete saus, ๐Ÿฅ‘ of je favoriete salsa.
Op dieet? Geen probleem! Deze ๐ŸŒฎ zijn glutenvrij! Als u op uw gewicht kijkt, vermijd vullingen met tonnen olie zoals gefrituurd ๐ŸŸ, of gemalen rundvlees. Substitueren van bepaalde ingrediรซnten zal alle smaak uitlenen die u wilt, minus de ongezonde hoeveelheid natrium en vet.

Voor ons hoofdgerecht, zullen we varkenskoteletten hebben! Varkenskoteletten zijn een uitstekende bron van eiwitten. Ze zijn smaakvol, bevredigend en goedkoop. Waar kan je nog meer om vragen?
Pork Chop met Cherry Glaze
Ingrediรซnten:
(Goed voor 4)
4 botten varkensvlees loin chops
1 eetlepel olijfolie
1 kopje ontpit donker zoet ๐Ÿ’
2 eetlepels gedroogd ๐Ÿ’
1 eetlepel gehakte chipotle peper
ยผ kopje droge rode azijn sap
ยฝ eetlepel oranje
๐Ÿง‚, peper, kaneel en ๐Ÿง„
Instructies:
Seizoen je varkenskotelet met kaneel, ๐Ÿง‚ en peper. Kookkarbonades in olijfolie gedurende 6-8 minuten per kant. Gebruik hiervoor een grote koekenpan en mediumwarmte. Verplaats de varkenskoteletten ooit naar een bord om warm te blijven. Haal de koekenpan die je hebt gekookt in de varkenskarbonades in en combineer azijn, ๐Ÿง‚, chipotle pepers, sinaasappelsap en ๐Ÿง„. Kook gedurende ongeveer 3 minuten of totdat de saus dik is. Giet de saus over de karbonades. Eet smakelijk!

Sla het saaie kippendiner over, koop wat * garnalen en kook een heerlijke maaltijd! ๐Ÿฆ is veelzijdig en kookt ook snel. Na het schoonmaken van het huis en het homeschooling van uw kinderen, wilt u uw gezin voeden met iets heerlijks en gemakkelijk te doen, zoals dit recept voor ๐Ÿง„๐Ÿงˆ๐Ÿฆcoming voor de redding voor u! Het duurt minder dan 20 minuten om te koken, en elke succulente, sappige hap is het waard, (we beloven).
Knoflook boter garnalen
Ingrediรซnten:
(Goed voor 4)
1ยฝ pond medium ๐Ÿฆ, gepeld en gedijnd
1 stok ongezouten ๐Ÿงˆ
๐Ÿง‚ en vers gemalen zwarte peper, aangepast aan smaak
5 teentjes ๐Ÿง„, gehakt
ยผ kopje ๐Ÿ” voorraad
Sap van 1 ๐Ÿ‹
2 eetlepels gehakte verse peterseliebladeren
Instructies:
Melten 2 eetlepels * boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg ๐Ÿฆ, ๐Ÿง‚ en peper toe op basis van individuele smaak. Roer in de ๐Ÿฆ. Blijf roeren tot geurige. Dit duurt meestal 2 tot 3 minuten. Voeg ๐Ÿง„ toe aan de koekenpan, roer dan ongeveer een minuut voordat u toevoegt in ๐Ÿ” voorraad en ๐Ÿ‹ sap. Wacht tot het kookt. Zodra het al kookt, vermindert u de warmte en laat het 1-2 minuten sudderen. Voeg geleidelijk de ๐Ÿงˆ toe. Roer in ๐Ÿฆ en gooi de ๐Ÿฆ voorzichtig rond. Serveer met gegarneerde peterseliebladeren. Gelukkig eten!

Als je de kok van het huis bent, en je voorraadkast bijna leeg is, en je bent te bang om uit te gaan, maar je moet dessert maken, hier is een zoete, emoji-geรฏnfuseerde traktatie die gemakkelijk te maken is.
Pindakaas kussen
Ingrediรซnten:
ร‰รฉn kop ๐Ÿฅœ๐Ÿงˆ
1 kopje suiker
Een groot ๐Ÿฅš
1 theelepel vanille-extract
30 melk chocoladekussen
Instructies:
Verwarm uw oven tot 350 graden. Crรจme suiker en ๐Ÿฅœ๐Ÿงˆ totdat ze pluizig en licht zijn. Klop in ๐Ÿฅš en vanille. Eenmaal dat is gedaan, verslaan in vanille en ๐Ÿฅš. De volgende stap is om in het mengsel in 1 en 1/4 inch grote ballen te rollen. Zorg ervoor dat ze twee centimeter apart zijn op ontgrote bakplaten. Bak gedurende 10-12 minuten of totdat tops enigszins zijn gebarsten. Druk op ๐Ÿซ Kiss in het midden van elke cookie. Laat ze afkoelen voordat ze ze van de pannen naar draad racks verplaatsen.

Heb je plezier in deze Emoji-geรฏnfundeerde recepten gehad? We hopen dat je het gedaan hebt, want ons hadden we veel plezier met het schrijven van hen! Als je thuis kinderen hebt, is het toevoegen van emoji’s aan je recepten een schitterende manier om je kleintjes in de keuken te krijgen en weg van hun laptops of ๐Ÿ“ฑ. Hoezo? Je kunt ze het woord achter elke emoji raden, vraag ze dan om het ingrediรซnt te vinden dat ze geraden hebben!

Breng voedsel emoji’s tot leven
Een andere manier om kinderen gelukkig en actief te krijgen in de keuken is om hun favoriete emoji’s tot leven te brengen in de vorm van lekkere gerechten, drankjes, of leuke en heerlijke desserts.
Hier zijn enkele coole voorbeelden:
Maak het ๐Ÿ˜‹ echt met dit cheesy yum gezicht recept! De ๐Ÿ˜‹ Face Savory Food Emoji is echt een van de schattigste emojis in de buurt. Deze emoji toont een gezicht met lachende ogen en een grote, gesloten glimlach met zijn tong uit รฉรฉn hoek. Het imiteert het likken van je lippen en suggereert een goede eetlust of heerlijk eten.
Bekijk de instructies voor het Cheesy Yum Face-recept:
Cheesy yum gezicht
Ingrediรซnten:
Cheddar ๐Ÿง€
salami
barbecuesaus
Instructies:
Krijg een basisblok van ๐Ÿง€. Vorm de ๐Ÿง€ in een cirkel en voeg vervolgens een paar knijpen van de barbecuesaus toe om de ogen opnieuw te maken en de glimlach van het ๐Ÿ˜‹ gezicht geniet van voedsel Emoji. Als je daarmee klaar bent, snijd je een plakje salami in een lange, ovale vorm. Verwijder voorzichtig een klein stuk vlees uit het midden en plaats het op het meest rechtse einde van de glimlach. Gelukkig cheesing!

Sunny Jell-O behandel
De zomer is hier … en je weet wat dat betekent, we moeten leven in dit ongemakkelijk verschroeiende warmweer … Ugh! Godzijdank voor smakelijke en verfrissende zomer behandelt als ijs en Jell-O! Hete zomerdagen bellen voor heerlijk cool, Jell-O, zijn we goed of zijn we toch? Oh, en voor nog leuker, kun je dit jiggly dessert zelfs koeler maken door het te gebruiken om je favoriete โ˜€๏ธ opnieuw te maken.
Ingrediรซnten:
๐Ÿ‹ JELL-O
rode voedselkleuring
fruitstroken
Instructies:
Maak je op voor deze gelei! Open een pakket ๐Ÿ‹ Jell-O en voeg een paar druppels rode voedselkleuring toe om de gewenste licht oranje tint te bereiken. Vul voor de volgende stap een taartpan met de Jell-O en giet vervolgens de rest in een bakplaat van 9 x 11. Zet de PIE-pan en de bakplaat in de koelkast om in te stellen.
In afwachting van de Jell-O om uit te harden, snijdt u de fruitstroken in de lengte in de lengte. Zodra de Jell-O is gehard, draait u de PIE-pan om. Gebruik de Jell-O in het bakplaat om acht, even gevormde, driehoekige stralen te snijden. Als je daarmee klaar bent, gebruik dan de fruitstroken om een โ€‹โ€‹schets rond het lichaam van de zon te maken, waardoor het roodachtige omtrek wordt gemaakt. Dat is het! Dat is alles wat je moet doen! Easy-Peasy ๐Ÿ‹ Squeezy!

Tropical Drink Paradise
Als je de ๐Ÿน Tropical Drink Emoji hebt gezien, weet je hoe verfrissend het eruit ziet. Het schattige ogende symbool is een illustratie van een cocktail of ๐Ÿท Wijnglas versierd met citrusvruchten, โ˜‚๏ธ paraplu en stro. Het is zo schattig, we denken niet dat we helemaal zouden overdrijven als we zouden zeggen dat het ieders favoriete drankje emoji is!
Maar hier is het beste deel … Je kunt je eigen echte leven maken ๐Ÿน Tropical Drink Emoji! Het enige dat nodig is, is vier, gemakkelijke stappen …
Ingrediรซnten:
sinaasappelsap
grenadine
limoen
drinkglazen
Instructies:
Vul je drinkglas met ijs, gevolgd door sinaasappelsap. Voeg langzaam de Grenadine toe. Neem de tijd, wacht tot het aan de onderkant kan genoegen nemen. Voeg voor de laatste stap een limoenversiering toe en een blauw stro … Dan ben je klaar!
Sinds de autoriteiten en medische experts raden we aan het huis niet te verlaten vanwege de angst om het Coronavirus aan te sluiten, waarom dan geen enkele inkeping innemen door een Hawaiiaans-thema-feest te organiseren, precies waar u bent? Begroet je “gasten” met gemakkelijk te maken ๐Ÿ’ฎWhite Flower Leis die ze meteen naar een eilandvakantie vervoert! Je kunt ook een paar kleurrijke strand opslaan ๐Ÿง, of de grill oprijden met een aantal lekkere Hawaiiaanse ham en ๐Ÿ ananas kebabs!

Koken met kinderen

In tegenstelling tot populaire mening hoeven culinaire activiteiten met kinderen niet gewoon werkelijke koken of bakken te betrekken. Er zijn veel taken en activiteiten die aan de gang zijn in een keuken die uw kind meer dan in staat zal zijn om te verwerken zoals het meten van ingrediรซnten, het mixen van het beslag, het roeren van voedsel in een pan, enz.
Uiteindelijk is het koken met kinderen meer dan alleen een manier om ze te laten gaan zonder ze te vervelen. Wanneer kinderen actief zijn in de keuken, ontwikkelen ze culinaire vaardigheden en positieve voedingsgewoonten. Kinderen leren gezonde gewoonten van een vroege leeftijd, dus het is logisch om kinderen vroeg in de keuken te krijgen om gezonde, gelukkige eters te verhogen.

Voedsel emoji trivia
Voordat we verpakken, is hier een leuk stukje voedsel trivia voor jou. We weten dat voedsel een van de meest krachtige dingen in de wereld is; Het brengt mensen samen, en het overbrugt de culturele deelden die we onder ogen zien in onze interacties met anderen.
Meest getweet eten emoji
Als je twijfelt over de kracht van eten, en het eten emoji, misschien zal dit beetje info je angsten doen om te rusten: wist je dat het meest getweet eten emoji ter wereld, zoals geopenbaard door Twitter, de ๐ŸŽ‚ Verjaardagstaart Emoji? Waar je ook vandaan komt, je zult altijd je verjaardag vieren … met een glorieuze plak van suikerachtig gebak aan de zijkant, natuurlijk!
Pizza emoji
Twitter onthulde dit leuke beetje informatie over de World Emoji-dag vorig jaar. Geรฏnteresseerd om de tweede meest getweet eten emoji te vinden? Domino’s, Shakes, Pizza Hut, en alle andere populaire pizzaketens zijn waarschijnlijk gesprongen voor vreugde toen ze erachter kwamen omdat het op een na meest getweet eten Emoji een deel van ๐Ÿ• pizza is! De ๐Ÿ“ Strawberry Emoji, ๐Ÿป klinkt biermokken emoji, en โ˜•๏ธ warme drank emoji afgerond de top vijf.
Voel goed eten emojis
Het tonen gewoon niets slaat de simpele aflaten van het leven, alhandel alleen of gedeeld met een geliefde. Ze zijn een universele remedie voor een slechte dag of een blauwe stemming en dragen bij aan ons algehele gevoel van welzijn, of het nu een lekker stuk ๐Ÿ• pizza is, een kopje โ˜•๏ธ-koffie zo vers, u kunt de aroma een mijl weg ruiken, of Een ijskoude koude fles ๐Ÿบ bier op een hete zomerdag.

Conclusie

Een kwart van de wereldbevolking is nu thuis. Als je dit leest, is de kans groot dat je een van hen bent! Hoewel het belangrijk is om binnen te blijven, hoef je er geen doem en somberheid over te zijn. Er zijn tal van activiteiten voor u, uw partner en uw kinderen om van te genieten, en … verrassing, verrassing! Ze hebben Netflix niet altijd.
Dus waar wacht je op! Ga en profiteer van de frisse en nieuwe kansen voor jou! Bond met je familie en huisdieren zo veel als je kunt, haal het meeste uit de tijd dat je samen hebt. We zijn er zeker van dat je al je prachtige bindmomenten mist wanneer dingen uiteindelijk weer normaal zijn.

Search Emojis: