๐Ÿจ IJsemoji: Deel het Joy Ice Cream brengt online

Ik schreeuw, je gilt, we schreeuwen allemaal voor ijs! Op een warme zomermiddag, die niet geniet van een bolletje ijs? Hoewel er niets mis is met het genieten van de eenvoudige, smakelijke bevroren delicatesse allemaal alleen, soms wil je je liefde op ijs naar het volgende niveau nemen door er online over te praten, waar mensen het grootste deel van de tijd rondhangen, toch. Als het posten van je favoriete ijsmomenten je gelukkig maakt, waarom dan niet, waarom niet, toch? Als u een ๐Ÿจ-ijsemoji of twee laat vallen, zullen ook de belichting en aangrijping van uw digitale inhoud stimuleren, ook.

Echter, als je echt een impact wilt maken, kan Emojis sterke hulpmiddelen zijn om je boodschap te helpen bijhouden met je publiek. Op basis van studies presteerden mensen die berichten met Emojis hebben ontvangen beter op geheugentests dan degenen die berichten hebben ontvangen zonder emoji’s, die aantonen dat emoji’s uw bericht meer herinnerd kunnen maken.

Emoji power
Emojis is zeker nuttig in de marketingwereld. Voeg ze toe in een tweet, ze kunnen de betrokkenheid met 25,4 procent stimuleren, terwijl emoji’s in een Facebook-post kan boost met 57 procent, en opmerkingen en aandelen met 33 procent. Als emoji’s de kans op engagement aanzienlijk kunnen verbeteren, is er geen reden om ze niet te gebruiken.
Op dit moment zijn er 2.666 emoji’s om uit te kiezen. Dus waar moet je beginnen? Allereerst moet de Emoji die u kiest, verbonden zijn met het onderwerp van uw bericht. Dus, als je het hebt over ijs en andere zoete, bevroren traktaties, zou het beste symbool om te gebruiken, natuurlijk, het ijs emoji.

IJs emoji betekenis

Het ๐Ÿจ-ijs Emoji is een behoorlijk zelfverklarend type symbool. Toch kan het in veel situaties worden gebruikt. Het symbool is in principe een gekleurde illustratie van een kom gevuld met bolletjes ijs van variรซrende smaken. Het ziet er behoorlijk uit als de ๐Ÿง geschoren ijs emoji, maar het is een ander type dessert omdat het is gemaakt van melk en room.
Je ziet ijs emoji in berichten met betrekking tot ijs, desserts en de zomer. Sommige mensen gebruiken het om de actie van “afkoelen” en “afkoelen,” te beschrijven, zoals wanneer je van je lichaam afkoelt door een duik in het zwembad te nemen, of wanneer je afkoelt na een argument met een geliefde.

Andere namen van het ijs Emoji
Meestal hebben verschillende sites verschillende namen voor dezelfde emoji. Sommige sites gebruiken “kom ijs” of “dessert”. Yup, de Emoji is zo populair, het wordt gebruikt om alle soorten en vormen van desserts te beschrijven!

Ice cream emoji oorsprong

Het ijs Emoji werd in oktober 2010 in het publiek geรฏntroduceerd als lid van Unicode 6.0, terug in oktober 2010. Unicode 6.0 was de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji-functionaliteit op te nemen. Deze batch was de eerste die aanvullende tekens bevat, uitsluitend met het doel van compatibiliteit met Emojis in Japan. Sommige van de andere populaire emojis inbegrepen in Unicode 6.0 waren de Sassy ๐Ÿ’… Nagellak Emoji, de hilarische ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji, en de geweldige ๐Ÿ’ฏ honderd punten emoji.

IJs emoji op verschillende platforms

Kan het ijs Emoji-cross-platform worden gebruikt? Kortom, ja. Emoji’s zijn echter zowel apparaatafhankelijke en app-specifieke. Ze worden weergegeven volgens de instellingen van het huidige besturingssysteem, app of platform waarvan ze worden getoond.
Als u nu wilt praten over een specifieke smaak van ijs op uw chat-apps of sociale media-accounts, moet u zien hoe het symbool op uw apparaat verschijnt of de app die u ervan gebruikt. Je zult meteen hoe de kleur en het ontwerp van de Emoji verandert volgens het platform.
Apple en Google
Bijvoorbeeld, Apple’s Ice Cream Emoji is bruin, met twee wafels aan de achterkant, waardoor het eruit ziet als een kom met chocoladijs. Omgekeerd bevat de versie van Google รฉรฉn bolletje chocolade en รฉรฉn bolletje aardbei in een helder blauw. Veel kleurrijker dan de Emoji van Apple, heeft de versie van Google zelfs regenbooggekleurde hagelslag bovenop.
Facebook en Samsung
Vooruit gaan, de smaak van het ijs op de versie van Facebook is aardbei. En in plaats van hagelslag, heeft het een mooie, heldere, rode kers er bovenop. Verrassend genoeg is de versie van Samsung behoorlijk vergelijkbaar, behalve de kom die het ijs vasthoudt, en er is een cirkel van slagroom rond het ijs. Aan de andere kant overtreft Twitter’s model de rest door niet รฉรฉn weer te geven, niet twee, drie, drie bolletjes ijs. Een roze schep, een bruine primeur en een lichtbruine primeur!
JoyPixel
Laatste, maar niet het minst, is de Joypixel-versie, die veruit de Yummiest-looking Ice Cream Award wint! Elke primeur is gecoat in chocolade, en het heeft hagelslag en siroop bovenop. Yum, yum!

Hoe het ijs emoji te gebruiken

Vanwege hun casual en leuke aard kan Emoji’s op verschillende creatieve manieren worden gebruikt, solo of samen met andere symbolen. Bekijk enkele van de monsters die we hebben gemaakt.
– Mijn favoriete ๐Ÿจ Smaak is aardbei. Het is de enige smaak die ik zoek als ik in de supermarkt ben!
– Ik ontdekte net 50 procent van het volume in ๐Ÿจ is lucht! Geen wonder dat het zo’n lichte textuur heeft!
– Lees dat er ๐Ÿจ op smaak gebracht is met garnalen, octopus en koe tong! Op de tweede gedachte, denk ik dat ik met chocolade zit.
– Elke ochtend maak ik een leuke ๐ŸŒ ๐Ÿจ ๐Ÿ“ om de dag te beginnen. [Wat het betekent: smoothie]
– Heb zo’n zoetekauw, ik eet ๐Ÿฐ ๐Ÿจ ๐ŸŽ‚ voor de hoofdmaaltijd! [Wat het betekent: dessert]
– had vandaag vijf vergaderingen. Ik ben zo moe. ๐Ÿจ โžก๏ธ๏ธ ๐Ÿ˜‹ nu! [Wat het betekent: een kom ijs nodig]

Zacht ijs emoji

Het ๐Ÿฆ zacht ijs Emoji is een beeld van zachte-serveerijs met een melkbasis geserveerd in een knapperige wafer-kegel. Je zult deze emoji zien in gesprekken met betrekking tot ijs, bevroren yoghurt en bevroren desserts. Wat de betekenis ervan betreft, zoals u kunt zien, zijn de betekenis en het gebruik van de Emoji nogal vergelijkbaar met het ๐Ÿจ-ijsemoji, dus daar zullen we daar niet mee naartoe gaan.
Wat dit symbool anders maakt, is het ontwerp en de kleur, vooral op verschillende platforms.
Zacht ijs Emoji op verschillende platforms

Net als het vorige ๐Ÿจ Ice Cream Emoji, het grootste verschil per platform ligt in het product zelf. Voor het ๐Ÿฆ zacht ijs Emoji is het de kleur van de werveling bovenop de wafer. Apple’s Swirl is bruin, terwijl Twitter, Google en Joypixels allemaal naar Orange leunen. Echter, van allemaal vallen Facebook en Windows het meest op.
Wat maakt Facebook zo anders? Ten eerste, het is het enige ๐Ÿฆ zacht ijs Emoji met een roze werveling. Windows is ook anders omdat het het symbool is onder de categorie die wordt weergegeven met een zwarte omtrek.
Zacht ijs Emoji en Poop emoji: zijn ze hetzelfde?

Als je nu iets eet, wil je even stoppen – tenzij je niet het Squeamish-type bent.
Bekijk de ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji en ๐Ÿฆ zacht ijs emoji nauwer. Zie je hoe vergelijkbaar ze zijn? We zien het ook! De Poo Swirl en de ijswerveling hebben dezelfde vorm.
In 2015 maakten Los Angeles-gebaseerde redacteur en schrijver Peter Miller eerst de vergelijking toen hij photoshopping de POO in de ๐Ÿ’ฉ stapel Poo Emoji op de kegel van het ๐Ÿฆ zacht ijs emoji als een grap naar zijn vriendin.
Uiteindelijk was deze “enorme ontdekking” zelfs op de Huffington Post en andere media-outlets! Echter, de verrassende openbaring stopte niet dat mensen van het ๐Ÿฆ zacht ijs emoji houden. Zoveel, het is momenteel de 326e gerangschikte Emoji ter wereld.

Conclusie

We hopen dat we je kunnen helpen je liefde te delen voor alle dingen ijs! Wanneer je geen dag, een week of een maand kunt gaan zonder je favoriete ijssmaken – weten we hoe dat voelt. Op een aparte opmerking weten we ook dat wanneer je van iets houdt waar je er meer over wilt leren. En terwijl we door ons onderzoek gingen, vonden we een paar coole, willekeurige stukjes Trivia over ijs die je kunt gebruiken voor je online inhoud. Geen dank. Vergeet niet het ijs Emoji ook voor meer bereik te nemen!

Hier is onze eerste trivia-tidbit, weet u dat ijsvrachtwagens in het Verenigd Koninkrijk alleen maar mogen spelen of een handbell van 12.00 tot 19.00 uur rinkelen? Laten we een diepe duik nemen in ijshistorie voor deze.

Had je enig idee dat Catherine de Grote, Rusland’s langst-heersende vrouwelijke leider, hield van ijs zo veel van een speciale ijsservice van Sevres porselein had? Ten slotte, heb je je ooit afgevraagd wat de populairste ijssmaak is? Chocoladeliefhebbers, ga een stapje terug voor deze! Het is vanille, gevolgd door chocolade, aardbeien en koekjes en room.
Dat is het voor nu, mensen! Blijf Emojiguide controleren voor meer functies en nieuws over je favoriete emojis!

Search Emojis: