๐Ÿต thee emoji: ontspannen met een kopje thee

Onder alle Emoji’s gaat de titel The Tea Emoji naar het ๐Ÿต theekopje zonder handgreep Emoji vanwege het algemene ontwerp. Het pictogram was gemodelleerd naar de beroemde Japanse Matcha-thee. De klassieke manier om de thee te mengen, inclusief het in een theekopje zonder handvat. Echter, de afwezigheid van het handvat van de beker leidt de meeste mensen om het te vergissen voor een kom groene soep. Daarom gebruiken anderen de Emoji om te praten over soep en het combineren met een ander voedsel Emoji. We raden u aan het hoofdbestanddeel van de soep toe te voegen als u verwarring wilt vermijden.
Tussen 2018 en 2020 steeg de Japanse Matcha-smaak tot roem in de voedsel- en drankindustrie. Het maakte meer mensen de thee emoji voor zijn werkelijke gebruik. Ondanks de enorme variatie wordt thee meestal herinnerd in zijn groene vorm. Buitenkwaren tot velen, groene thee komt meestal niet in het licht op eenmaal doordrenkt in warm water. Na torens kijken de meeste groene thee meer geel dan groen. De gewenste groene kleur kan worden bereikt met verse theeรซn die nog steeds plantverbindingen bevatten zoals chlorofyl. Echter, de gemeenschappelijke groene theeรซn die we vaak zien verkocht in winkels gingen door processen die de versheid van de thee veranderden. De kleur hangt ook af van de plant waar de groene theebladeren vandaan komen.
Ondanks de opkomst van nieuwe rages blijven we de thee emoji gebruiken voor de beoogde vertegenwoordiging. De roem van de Matcha-smaak leeft op als een van de redenen waarom meer mensen thee waarderen. Er is echter meer te thee dan een ontspannend warm drankje te zijn. Ontdek de reden achter de verschillende ontwerpen van het pictogram over platforms. Lees verder en zie wat de ๐Ÿต thee emoji nog meer kan vertegenwoordigen in verschillende gesprekken.

Thee Emoji: een theekopje maken zonder handvat

Het ๐Ÿต theekopje zonder handgreep Emoji vertegenwoordigt de algemene thee emoji op alle platforms. Het verscheen in de release van de Unicode-standaard 6.0 in 2010. Dan maakte het theekoppictogram uiteindelijk zijn weg naar de selectie van Emoji-versie 1.0 in 2015. De meest voorkomende functie op alle platforms ligt op de groene vloeistof die in een wit theekopje wordt gezien.
De thee emoji verscheen in 2015 in de meeste Emoji-toetsenborden. Toen gebruikten mensen het pictogram om over thee of soep te praten. Ze deden dit vanwege de afwezigheid van het handvat in het algemene ontwerp. Bovendien gebruiken mensen gewoonlijk de โ˜• hete drankemoji om warme of warme dranken in online chats weer te geven.
Tegenwoordig leidt de Japanse Matcha-smaakstrend meer mensen om thee te waarderen. Ze leren ook de ontspannende eigenschappen die sommigen met elke warme slok thee. Ondanks het brede scala aan thee-opties, moedigde de Matcha-trend meer mensen aan om voornamelijk van groene thee te houden. Sommige mensen vinden meestal de aantrekkingskracht van het aardse aroma en de smaak van Japanse Matcha. De meeste mensen geven de voorkeur aan de zure of bittere smaak van fruit of zwarte theeรซn. Hiermee begrijpen we waarom Emoji-ontwikkelaars hun thee emoji hebben ontworpen met de beroemde Japanse thee in gedachten.

Thee emoji op verschillende platforms

Zoals vermeld, verschijnen de meeste versies van de Tea Emoji met een wit theekopje dat bovenop een achtbaan wordt geplaatst. Sommige gebruikers associรซren de Emoji met Japan in plaats van de vlag van de natie te gebruiken. Daarom stond de Tea Emoji toe om opnieuw te roem tijdens de promoties en evenementen van de Tokyo Olympische Spelen 2020. De meeste platforms voegden stoom toe aan het ontwerp van het pictogram terwijl sommige zich richt op de details van de groene vloeistof.
Als de meest populaire platforms, Apple, Samsung, Google en Facebook zijn elk kenmerkende thee emojis. Facebook’s versie valt niet alleen op voor zijn stoomdetails. Bovendien mist het ook de gebruikelijke coaster onder de beker. Als je goed kijkt, heeft hun weergave ook kleine trekstoften van stoom bovenop de groene vloeistof. In tegenstelling tot de meeste thee emoji’s, de beroemde social media-platform geanimeerde thee in een eenvoudig zwart theekopje.
De rest van de thee Emojis gebruiken allemaal een eenvoudig wit theekopje. Zoals de meeste van zijn emoji’s, ontwierp Apple’s ontwikkelaars zijn theekopje zonder omgaan met Emoji met 3D-details die schaduwen en rookachtige stoom. U kunt ook vergelijkbare kleuren en tonen zien op de respectievelijke vertolingen van Google en JoyPixel. Ze animeerden echter hun thee met twee lange trekjes stoom. Ondertussen verschijnt Samsung’s Tea Emoji eenvoudigweg met een wit theekopje met groene vloeistof en een donkerbruine coaster.
In tegenstelling tot alle beschikbare thee emoji’s, ging Skype’s versie voor een heel ander ontwerp. Beroemd om zijn bewegende emoji’s biedt Skype een glas stomende hete thee in zijn selectie pictogrammen. De ontwikkelaars modelleerden hun weergave na de beroemde Chai-thee. Hierdoor verschilt het algemene ontwerp van het platform en onderscheidt zich tussen alle Emoji-toetsenborden. In tegenstelling tot andere pictogrammen, heeft de Chai Tea Emoji het uiterlijk van het stomen van bruine vloeistof in een transparant drinkglas.

Anderen aanmoedigen om te ontspannen met de thee emoji

Veel mensen waarderen een leuke hete kop thee, vooral tijdens koude seizoenen. Dankzij onze Emoji-toetsenborden, is het een stuk leuker bij het uitnodigen van onze vrienden en geliefden voor thee. Met behulp van berichten of berichten voegt de Tea Emoji een meer ontspannende flair toe aan online gesprekken. Je kunt ook creatiever worden bij het toevoegen van extra emoji’s aan het theepictogram. We raden aan fruit of bloemen toe te voegen aan de thee die je wilt drinken. Bovendien kunt u ook andere voedsel- en drankemoji’s opnemen voor meer duidelijkheid. Hier zijn een paar voorbeelden van Emoji-sets die je kunt maken met de thee emoji.
๐Ÿต๐Ÿฌ๐Ÿช – Wil je thee hebben met snoep en koekjes?
๐Ÿฑ๐Ÿ™๐Ÿฃ๐Ÿต๐Ÿคค – Ik verlangen naar wat Japans eten en thee.
๐Ÿตโ˜•๐Ÿ˜‹ – Laten we koffie of thee hebben!
๐Ÿธ๐Ÿต – Maar dat is geen van mijn zaken.
๐Ÿธ๐Ÿ‘€๐Ÿต – Spol de thee (roddel).
๐Ÿต๐Ÿ’ค๐Ÿ˜ด – Ik heb thee nodig om te slapen.
๐Ÿต๐Ÿฅ›๐Ÿฏ – Thee met melk en honing
๐ŸงŠ๐Ÿต – ijsthee
๐Ÿฅ›๐Ÿต – melkthee
๐ŸŽ๐Ÿต – Apple-thee
๐Ÿ‘๐Ÿต – Perzik thee
๐Ÿ‹๐Ÿต – Lemon Tea
๐Ÿฆ๐Ÿต of ๐Ÿจ๐Ÿต – Matcha-ijs
๐Ÿ” ๐Ÿต – kippensoep
๐Ÿ… ๐Ÿต – tomatensoep

Kikker en thee emoji combinatie meme

De liefde van mensen voor memes blijft leven met dankzij verschillende Emoji-toetsenbordupdates. Een van de meest Meme-gerelateerde combinaties omvat de tandem van de thee en de ๐Ÿธ Frog Emoji. De twee emojis verwijzen naar de Kermit The Frog Meme waar hij thee sipt terwijl hij het raam staart.
Mensen die het ๐Ÿธ๐Ÿต of ๐Ÿธ๐Ÿ‘€๐Ÿต betekenen om de uitdrukking te zeggen “Maar dat is geen van mijn zaken.” Degenen die de ๐Ÿ‘€ Eyes Emoji opnemen benadrukken de uitdrukking “Mors the Thee.” De twee frases worden geassocieerd met reacties van mensen online bij het leren van onverwachte roddels of geruchten. De frase kan worden getraceerd naar de 18e en vroege 19e eeuw. In die tijd hielden de meeste vrouwen graag over geruchten en nieuws terwijl ze genoten van thee. Schriftelijk, de non-fiction-roman van 1994 omvat het “middernacht in de tuin van goed en kwaad” de uitdrukking in zijn inhoud. Auteur John Berendt schreef het voor de dialoog van een sleepkoningin in het boek.

Ontspannen met warme dranken

Heb je je ooit afgevraagd waarom we ons ontspannen voelen tijdens het zien van pictogrammen zoals de thee emoji? Wat maakt een hete kopje thee zo ontspannend, ongeacht het weer? Nou, het antwoord op beide vragen ligt in de warme temperatuur. We voelen ons op zijn gemak met elke SIP dankzij het aminozuur dat L-theanine wordt genoemd. Het helpt bij het verminderen van de mentale of fysieke spanning die we tegenkomen met onze dagelijkse activiteiten. Het geeft ons ook een moment van kalmte na een stressvolle dag.
Het drinken van thee speelt een belangrijke rol in Aziatische en Europese tradities. De gewoonte werd uiteindelijk verspreid over de hele wereld toen reizen en emigratie mogelijk werden. Tegenwoordig drinken sommige mensen thee zoals de meeste Aziaten, die tijdens de maaltijd hete drank drinken. Ondertussen genieten anderen als de Britten, zoet met melk en een kant van koekjes of gebak. In tegenstelling tot koffie, bevatten niet alle thee te veel cafeรฏne. Hierdoor slagen de theelliefhebbers erin wakker te blijven zonder te verslaafd te worden aan het medicijn. Ze krijgen energie dankzij de ontspannende eigenschappen van de thee. De geanimeerde versie van de thee in Emojis herinnert onmiddellijk de ontvangers van de kalmerende eigenschappen van het drankje aan. Je kunt de thee misschien niet proeven, maar het imago helpt je te herinneren wat het voelt.

Het debuut van de Boba-thee of bubble thee emoji

Met de continue populariteit van Japanse Matcha leerden meer mensen de smaken van melkthee met Boba-parels waarderen. Hierdoor begonnen sommige Netizens petitioning voor de release van de Boba-thee of bubble thee emoji. Verschillende nieuw geopende drankinrichtingen richten zich meestal op het dienen van deze drankjes. Ze volgen meestal de beroemde recepten op basis van het geliefde Taiwanese drankje.
Fans van de drank slaagden er uiteindelijk in op hun pleidooien en kregen de vrijgegeven Emoji-versie. De bubble-thee of de Boba-thee Emoji kwam uiteindelijk in vruchten af โ€‹โ€‹als onderdeel van de nieuwe Emojis die in 2020 werd vrijgegeven. Het pictogram debuteerde als onderdeel van Unicode 13.0 en Emoji 13.0. Desondanks bieden niet alle platforms het geanimeerde drankje op hun Emoji-toetsenborden. Gelukkig kunt u het gebruiken als u Apple of Samsung-apparaten bezit. Bovendien kunt u het naar uw geliefden sturen die accounts gebruiken in Google, WhatsApp, Twitter en JoyPixels. Alle platforms die voldoen aan de nieuwe drank Emoji bieden elk afzonderlijke ontwerpen. De details die ze gemeen hebben, zijn het stro, Boba Pearls en beige melk theekleuren.

Een pauze nemen met koffie en thee emojis

Zoals vermeld, bieden warme drankjes zoals koffie en thee een ontspannende sfeer aan bijna iedereen. Daarom besloten Emoji-ontwikkelaars om de โ˜• hete drankemoji naar hun selectie van pictogrammen te creรซren. Voor meer opties bevatte Emoji-toetsenborden uiteindelijk het ๐Ÿต theekopje zonder handgreep Emoji die we kennen en van vandaag houden. Mensen gebruiken nu de twee emoji’s om de betekenis tussen koffie en thee te onderscheiden. Sommige mensen houden zich echter nog steeds aan de oude manier om de stomende hete witte beker gevuld met donker uitziende vloeistof te symboliseren.
In sommige werkgerelateerde chats kunt u de โ˜• Coffee Emoji of de ๐Ÿต thee emoji tegenkomen om pauze tijd te symboliseren. De rustige en ontspannende aura geassocieerd met warme dranken past goed bij het praten over pauzes. Hiermee nodigt het theepictogram ons niet alleen uit om te ontspannen, maar ook tot enige tijd om onze zorgen te verzachten.

Search Emojis: