🍺 Hef een pint mee naar dit: alles wat u moet weten over de 🍺 bieremoji

Loop een bar in, in elke stad over de hele wereld. Het maakt niet uit waar je bent, je zult altijd bier vinden. Bier is de meest populaire alcoholische drank in de wereld. Het is ook de derde populairste drank, na water en thee. Zelfs de Emoji-wereld heeft betrapt – we hebben nu bier Emojis, de biermok Emoji, en vele andere biergerelateerde emoji’s.
Bier brengt mensen samen

Meer dan alleen een brouwsel dat veel mensen fancy, brengt bier mensen samen en heeft invloed op de manier waarop mensen zich verenigen en communiceren met hun gemeenschappen. Er is bijvoorbeeld de Beeradvocate, een online verzamelplaats voor bierliefhebbers en Untappd, een app die de nabijgelegen populaire bars, brouwerijen en bierbeden in de buurt verkent.
Oktoberfest

Bier heeft ook mensen in het echte leven dichter bij elkaar gebracht. Oktoberfest, ’s werelds grootste bierviering, is een geweldig voorbeeld. Elk jaar wonen ongeveer zes miljoen bezoekers dit grote evenement bij. Als Duitsland te ver voor je is, is het niet nodig om te mokken of een 😢 huilend gezicht emoji over je 🍺 bier emoji te plaatsen en alles over je sociale media-accounts te plaatsen, omdat andere landen ook hun eigen Oktoberfest-feest hebben.
Elk viering kan van de ander verschillen, maar ze rooten altijd uit hun Duitse oorsprong. Sommige van de grootste feesten zijn in Ierland, Bluemenau Brazilië, Kitchener-Waterloo, Canada, La Crosse, Wisconsin en Hong Kong. Is het niet geweldig hoe een drankje mensen samen kan brengen?
Maar voordat we verder gaan, laten we een wandeling maken op de geheugenstrook en ontdekken hoe bier zo populair werd:
Geschiedenis van bier

Niemand weet het exacte tijdbier. Maar als er één ding is waarvan we zeker zijn, vond de oude man het net zo leuk als wij. Egyptische farao’s werden begraven in vaten van bier, Babyloniërs hadden recepten voor bier, enz. Een grote reden voor hun populariteit zou kunnen zijn omdat water niet altijd drinkbaar was voor sommige culturen. Voor bepaalde beschavingen was bier een veiliger alternatief. Kan het dan mogelijk zijn, dat sommige van de grootste Babylonische bezienswaardigheden zijn gemaakt door enkele aangeschoten individuen?
Amerikanen smaken voor bier

In het begin van de jaren 1900 waren er duizenden brouwerijen in de Verenigde Staten. Deze brouwerijen vervaardigden zware, Europese bieren. Toen 1920 kwam, zijn de meeste van deze brouwerijen omgebouwd tot frisdranken of gingen in andere vormen van zaken. Ze werden beïnvloed door de handhaving van verbod van de regering, een landelijk constitutioneel verbod op de productie en verkoop van alcoholische dranken. Maar je weet wat ze zeggen, wanneer er een wil is, is er een manier.
Bootleging

Alcohol bleek ondanks de beste inspanningen van de wet een niet te stoppen vice. Mensen begonnen de drank illegaal te vervoeren en te verkopen, een term die bekend is als Bootleging. Bootlegged bier werd gedrenkt om de winst te vergroten. Mensen verkochten bier gemengd met water, zodat ze meer bier konden verkopen. Naarmate de tijd ging, begonnen Amerikanen het leuk te vinden, en de voorkeur voor lichtere smakende bieren vervolgden. Neem een ​​skig van een Duits bier en een Amerikaans bier en je zult het verschil in smaak onmiddellijk zien!

Bier emoji
Tegenwoordig hoeft u de wet niet te breken of zelfs naar een bar te gaan om bier te kopen. Je kunt bier online bestellen via sites zoals The Beer Connect, Craftshack, Drizly, etc. De populariteit van bier online heeft ook geleid tot het creëren van biergerelateerde koopwaar zoals bieroverhemden en bier emojis.
Wat is het bier emoji

Bier Emojis is een van de meer populaire emoji’s in het digitale rijk. Het zou kunnen komen als geen verrassing sinds bijna elk land in de hele wereld geniet van het drinken van bier. Sommige sites noemen hun bieremoji, de 🍺 biermok emoji. Welke naam ervan kan het bekend zijn, het ontwerp en de uiterlijke uitstraling zien er bijna hetzelfde uit.
Over het algemeen is de 🍺 bier Emoji een beeld van een mok bier schuimen en morsen over de top. Unicode 6.0, de eerste versie van de Unicode Standard ter ondersteuning van Emoji, introduceerde het in oktober 2010. Wist u dat het bier Emoji momenteel de 246ste Emoji op sociale media-platforms is? Van 3.304 Emoji’s in het Emoji-universum, dat is niet slecht!
Hoe het bier Emoji te gebruiken
Het bier Emoji vertegenwoordigt drinken, viering of een jongensavond uit. Wil je een vriend vragen of ze uit willen gaan en een biertje krijgen of om naar hun huis te komen met een flesje bier? Je weet wat je moet doen!
Voorbeeld: wat een dag had ik op het werk. Wil je uitgaan voor een 🍺?
Voorbeeld: ik heb het team al een tijdje niet gezien! Tijd voor de nacht van een jongen in de pub in de buurt van de hoek 🍺 We kunnen de nieuwste NBA-game daar bekijken!
Hoe het bier Emoji te typen
U kunt het bier Emoji gebruiken op computers, tabletten en smartphones. Uw apparaat moet deze emoji echter ondersteunen om het te gebruiken. Als het het niet ondersteunt, kunt u de Emoji niet gebruiken, zo eenvoudig als dat. Om de Emoji in uw sociale mediaposten op te nemen, ga dan naar de pagina met het bier Emoji en kopieer het Emoji-personage aan de linkerkant. U kunt ook de Shortcode toevoegen: Beer: om de Emoji aan uw berichten en berichten toe te voegen. Is dat niet cool?
Bier emoji op andere platforms
Apple’s versie

Verschillende platforms tonen het bier Emoji op verschillende manieren. Op Apple en iOS-apparaten heeft het een scherpere tint. De kleur van de vloeistof ligt het dichtst bij hoe bier eruitziet, in feite een combinatie van geel, barnsteen, bruin en zwart. Je kunt ook een klein beetje van het bierediment zien aan de onderkant van de mok.
Het bier sediment is wat er gebeurt wanneer het op een plank zit en eiwitdeeltjes uit de oplossing vallen en uiteindelijk op de bodem komen, waardoor een dunne laag witte deeltjes ontstaat. Hoe ouder het bier, hoe meer sediment het zal hebben. Dat gezegd hebbende, het zou veilig zijn om te zeggen dat Apple’s bier Emoji waarschijnlijk werd gevormd na een ouder type bier.
Samsung’s versie

Het bier Emoji-ontwerp van Samsung is vergelijkbaar met Apple’s bier Emoji in termen van kleur en schaduw. Maar de mok in Samsung’s bier Emoji is kleiner en meer vierkant-vormig. Ook valt de schuim aan de linkerkant van het glas. Je ziet de nieuwste versie van het Beer Emoji van Samsung op apparaten zoals de Samsung Galaxy en Galaxy Note Series.
Facebook’s versie

Wat een reis is het geweest voor Facebook’s bier Emoji. Het bier Emoji dat op Facebook verschijnt, heeft veel versies doorgemaakt, acht om precies te zijn. De eerste versie is vrijgegeven op 1 februari 2015, ongeveer vijf jaar geleden. De allereerste bier Emoji had een witte grens, blauwe rand en wazig uiterlijk.
Geschiedenis van de versie van Facebook

In een span van vijf jaar heeft Facebook’s bier Emoji in totaal acht updates gegaan. Facebook’s nieuwste update, bekend als Facebook 4.0, de vierde versie van Facebook, bevat de nieuwste versie van het Beer Emoji van Facebook. Dit werd vrijgegeven op 14 augustus 2019.
Er is een subtiel verschil in het uiterlijk van het bier Emoji van Facebook 4.0 en het bier Emoji van Facebook 3.0, de kleur van de vloeistof in de Mok Facebook 3.1 is iets donkerder dan de kleur van de vloeistof in de mok van het bier Emoji van Facebook 4.0.
Dat gezegd hebbende, je vraagt ​​jezelf waarschijnlijk, als de verschillen zo subtiel zijn, waarom veranderen de emojis helemaal hun uiterlijk? In sommige gevallen zien sommige pictogrammen er anders uit op andere platforms. Bijvoorbeeld, Apple’s versie kan zo ver weg zijn van de versie van Samsung. Wanneer dit gebeurt, veranderen sommige sociale media-apps of besturingssystemen de maten of kleur van hun emoji om overeen te komen met het uiterlijk van de Emoji op andere sociale media-apps of besturingssystemen.
Google’s versie

Er is een interessant verhaal achter Google’s Beer Emoji. Het begon allemaal toen Google Android 8.0 Oreo, de 15e versie van het Android Mobile-besturingssysteem heeft uitgebracht. Het bier Emoji in deze versie bevatte een mok die half vol met schuimschuim bovenaan was. Dit stoorde veel mensen en kreeg zelfs een reactie van Google CEO Sundar Pichai. Pichai zwoer om alles te laten vallen om het te repareren!
Google’s controverse

Dus waar waren mensen zo boos op? Op basis van de sociale media-opmerkingen van gebruikers leek de Emoji onrealistisch. Volgens hen verschijnt schuim op de top van een mok alleen wanneer de mok vol is. Het verschijnt nooit aan de bovenkant wanneer de mok halfvol is. Google heeft het probleem opgelost door een vastgestelde versie van de Emoji in Android Oreo 8.1, een Souled-up-versie van Android 8.0 op te nemen.
De Android 8.1-versie is wat momenteel op Google wordt gezien, de mok van het bier Emoji is gevuld naar de rand met bier en een witte, cloud-achtige schuim verschijnt bovenaan. Bubbels verschijnen aan de linkerkant van de mok en twee witte strips die ijs symboliseren verschijnen aan de rechterkant.
WhatsApp’s versie

WhatsApp’s bier Emoji is anders dan alle andere emoji’s omdat het de enige bieremoji is met zijn handvat aan de linkerkant, met schuim druipen van de rechterkant. WhatsApp’s bier Emoji verscheen voor het eerst op WhatsApp 2.17, vrijgegeven op 23 oktober 2017.
WhatsApp 2.17 is de eerste niet-bèta-versie van WhatsApp om nieuwe Emoji’s op te nemen voor Android-gebruikers. WhatsApp’s nieuwste versie van The Beer Emoji verschijnt op WhatsApp 2.19.352, WhatsApp’s belangrijkste update van 2019. 230 Nieuwe Emoji’s in deze update, samen met een paar tweaks aan bestaande ontwerpen (zoals bij het bier Emoji).
Twitter’s versie

Twitter’s bier Emoji is een beetje cartoonachtig dan de rest. Zowel de mok en de schuim die eruit komen, lijkt erop dat het uit de pagina van een stripstrook is getrokken! De mok is fel geel-oranje, met drie verticale lijnen aan de voorkant. Het schuim dat uit de mok komt, lijkt op katoenen snoep.
Geschiedenis van de versie van Twitter
Twitter-statistieken tonen consequent de ondersteuning die het de bier Emoji geeft, van zover terug als 6 november 2014, de dag Twitter bracht Twitter Twemoji 1.0, Twitter’s eerste versie van zijn open-source emoji-set uit. In een span van zes jaar ging het bier Emoji op Twitter door een record 23 updates, de laatste die het bier Emoji is dat je nu op Twitter ziet. Het bier Emoji dat momenteel verschijnt op Twitter behoort tot Twemoji 12.1.5, de eerste tweemoji-release om ondersteuning te bieden voor Emoji 12.1, de eerste set van Emojis die in 2019 is uitgebracht.
Microsoft’s versie

Microsoft is een van de eerste verkopers om het bier emoji te ondersteunen. De Emoji heeft zijn oorspronkelijke verschijning op Windows 8.0, een besturingssysteem gemaakt, ontworpen door Microsoft. Windows 8.0 introduceerde een geheel nieuwe gebruikersinterface voor Windows met functies zoals het startscherm, de levende tegels en hete hoeken. Windows 8.0 werd uitgebracht op 26 oktober 2012.
Geschiedenis van de versie van Microsoft

In termen van uiterlijk bracht het bier Emoji voor het eerst vrij door Windows 8.0, leek meer op een zwarte tuimelaar dan een mok. Het ontwerp van de Emoji groeide in de tijd, maar als er één ding is dat niet veranderde, is het de zwarte rand rond het symbool, een identificerend symbool zichtbaar in alle emoji’s van Microsoft.
Na de eerste release rolde Microsoft negen meer versies van het bier Emoji over een periode van acht jaar, culminerend in de nieuwste versie die in mei 2019 is uitgebracht. Microsoft’s huidige bier Emoji werd samen met Microsoft’s Windows 10 mei 2019-update verpakt.
In termen van verschijning lijkt Microsoft’s bier Emoji lijkt op een cartoon of karikatuur. Het heeft een transparante basis, transparante handgreep en schuim die uit de linkerkant komt.

Druk je liefde voor bier uit met biergerelateerde emojis
Bier is een topfeestelijke drankje. Je kunt het woord bier niet naar voren brengen en niet denken aan verjaardagen, bruiloften, sportevenementen, begrafenissen en andere speciale gelegenheden. Als je denkt aan bier, gevoelens van geluk, liefde en passie, stijgen meestal naar het oppervlak. Deze concepten zijn wat meest waarschijnlijk geïnspireerd op goede vibes-inducerende, biergerelateerde emoji’s zoals de 🍻 rammelende biermokken emoji en de 🥂 rammelende bril emoji.

Clinking Beer Mugs Emoji

De 🍻 klinkt biermokken Emoji is een afbeelding van twee biermokken die in elkaar botsen zoals ze een toast maakten. De klinkerende biermokken Emoji werd vrijgegeven als onderdeel van Unicode 6.0 in 2010. Unicode 6.0 is de eerste versie van de Unicode-standaard om Emojis te ondersteunen.

Bijna alle belangrijke besturingssystemen en sociale mediaplatforms ondersteunen de rammelende biermokken Emoji. Apple, Google, Samsung, Windows en Twitter hebben allemaal hun eigen versies van dit leuke en feestelijke emoji. Om aan te dragen, van alle eerder genoemde platforms, hebben de versies van Google en Twitter drie stralen bovenop de afbeelding om de klikkende beweging te vertegenwoordigen.
Hoe de Clinking Beer Mokken Emoji te gebruiken
De rammelende biermokken Emoji vertegenwoordigt onderwerpen die gerelateerd zijn aan bar, bier, een toast, of onderwerpen met betrekking tot een drankje of een mok.
Voorbeeld: ik zal later niet op je overwinningspartij zijn, sorry daarvoor. Ik hoop dat je me nog steeds zult toestaan ​​om je online te begroeten … Gefeliciteerd met je promotie 🍻
Voorbeeld: Cheers tot 10 jaar vriendschap 🍻 Mogen wij veel, nog veel meer jaren van geweldige herinneringen samen hebben!

Clinking Bril Emoji

Niveau je uitnodigingen met de 🥂 rammelende bril emoji. Een meer geavanceerde versie van het rammelende biermokken Emoji, de klinkglazen Emoji is een afbeelding van twee champagneglazen die aan elkaar worden gerinkel, zoals bij een feesttast. In termen van uiterlijk hebben champagnefluiten een meer geavanceerde uitstraling dan biermokken en worden gebruikt in meer formele type bijeenkomsten.
Geschiedenis van de Clinking Bril Emoji

In termen van zijn plaats in de geschiedenis, werd de Clinking-bril Emoji formeel geïntroduceerd in het publiek als onderdeel van Unicode 9.0 terug in 2016. Unicode 9.0 is de 9e versie van de Unicode-standaard die op 21 juni 2016 is uitgebracht. Momenteel, de Clinking Bril Emoji wordt ondersteund op bijna alle besturingssystemen en sociale media-platforms, Apple, Google, Microsoft, Samsung, WhatsApp, Twitter en Facebook, om er een paar te noemen. Uit al deze versies zien de rammelende bril Emoji op Google, Twitter en Joypixels anders dan de rest omdat ze drie stralen bovenop één of beide glazen hebben, om het klinkt te markeren.
Gebruik van de Clinking Bril Emoji
De klinkglazen Emoji vertegenwoordigt viering. Mensen gebruiken deze emoji op verjaardagen, bruiloften of verjaardag. Wanneer twee champagneglazen aan elkaar klinken, vertel je de andere persoon die het glas vasthoudt, “Gefeliciteerd” of “Gelukkig Nieuwjaar” of “Happy Anniversary”
Voorbeeld: Gefeliciteerd, Anna, op uw engagement! 🥂We zullen er zeker op je speciale dag zijn!
Voorbeeld: het laatste seizoen van geld Heist is première op Netflix morgen 🥂 Ik heb al mijn weekendplannen voor dit geannuleerd!

Conclusie

Dus, daar heb je het, het verhaal achter een van de meest geliefde drankjes in de wereld van zijn dagen als een gewone drankje in het oude Egyptisch en mesportamie aan zijn digitale aanwezigheid als een populair bier Emoji. Hoe dan ook, de brouwindustrie is ongelooflijk succesvol, financieel gesproken een miljard-dollar wereldwijd bedrijf dat is samengesteld uit enorme multinationale bedrijven en vele duizenden kleinere producenten, van regionale brouwerijen om de straat af te kussen.
De geschiedenis van het bier is nogal een fascinerend verhaal, zeker, maar heb je je ooit afgevraagd waarom het zo populair is? Misschien is het antwoord net zo eenvoudig als dit – Mensen houden van bier omdat het mensen bij elkaar brengt, het biedt hen met hoop, het herinnert hen eraan, ongeacht welk land je vandaan komt, ongeacht hoe hard leven kan krijgen, er is altijd een reden feest vieren.

Search Emojis: