๐ŸŽ‚ Verjaardagstaart Emoji: Vier verjaardag op een leuke en creatieve manier

Wanneer een dierbare vriend of familielid hun verjaardag heeft, gooien we partijen voor hen en verrassen we ze met geschenken. Maar als je daar niet voor hen bent, laat je een zoet en oprecht verjaardagsbericht zien dat je wat extra gedacht hebt om ze op hun speciale dag te begroeten. Hoe groter, de Grander de boodschap, hoe beter! Tenslotte gebeuren verjaardagen slechts eenmaal per jaar. En wat een betere manier om uw bericht op te spannen dan door ook een ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji op uw sociale media-post, tekst of e-mail?

Iedereen krijgt op zijn minst een cake op hun verjaardag. Het zal niet een verjaardag zijn zonder een goede OL ‘Cake! Als je de celebrant een cake niet op hun verjaardag kunt geven, het sturen van een leuke boodschap met een ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji is het volgende beste ding. De verjaardagstaart Emoji is perfect om een โ€‹โ€‹gelukkige verjaardag te zeggen en anderen te laten weten dat je om hen geeft op hun speciale dag.
Het is ook compatibel met de meeste platforms en besturingssystemen! Hoewel de EMOJI-afbeeldingen op elk platform verschillen. Daar zullen we later meer over praten. Laten we nu voor zaken gaan met een deel van de basis, zoals de definitie en het gebruik van het symbool.

Verjaardagstaart emoji betekenis

Een matte cake met aangestoken kaarsen, zoals te zien op een verjaardagsfeestje. De ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji is een erkend symbool van iemands verjaardag. Het wordt gebruikt om iemand op hun verjaardag te begroeten, of een persoon op de hoogte te stellen van de verjaardag van iemand anders.
Je ziet het symbool in gesprekken met betrekking tot verjaardagen, feesten, het leven, enz. Sommigen gebruiken het wanneer ze praten over het wensen van iets, met betrekking tot een gemeenschappelijke overtuiging van het maken van een stille wens voordat je de kaarsen op een verjaardagstaart uit te blazen . Dankzij de karakteristieke kaarsen wordt het zelden gebruikt in onderwerpen die niet gerelateerd zijn aan desserts, verjaardagen of vieringen of partijen.

Verjaardagscake Emoji achtergrond

De ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji werd in het publiek geรฏntroduceerd als onderdeel van Unicode 6.0. Dit was een pioniergroep omdat het de eerste grote versie van de Unicode-standaard was die volledig in een online formaat moest worden gepubliceerd. De codering van honderden symbolen voor mobiele telefoons is een langverwachte kenmerk van Unicode 6.0.
Deze Emoji-personages zijn populair, nog meer in Japan. In feite zijn ze een integraal kenmerk geworden van sms-berichten in dat land en het buitenland. Bovendien verscheen het symbool voor het eerst op iOS-apparaten in 2011. Het was opgenomen in iOS5, de vijfde grote release van het IOS Mobile-besturingssysteem ontwikkeld door Apple Inc, en de opvolger van IOS4.
Op Android-apparaten werd het symbool eerst beschikbaar voor gebruikers als onderdeel van Android 4.3, populairder bekend als “Android Jelly Bean”. Android Jelly Bean is de codenaam die wordt gegeven aan de 10e versie van het Android Mobile-besturingssysteem, ontwikkeld door Google. Het werd voor het eerst onthuld bij Google’s I / O-ontwikkelaarconferentie, terug in juni 2012.

Verjaardagstaart Emoji op verschillende platforms

In de bovenstaande afbeeldingen ziet u hoe de ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji op verschillende apparaten verschijnt. Al met al varieert de stijl van de cake sterk, afhankelijk van het platform. Het aantal kaarsen op de taart verandert ook. Als u een apparaat gebruikt dat de ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji niet ondersteunt, verwacht u een lege doos of x-symbool te zien in plaats van de Emoji.
Apple, Samsung en Google
Laten we over de verschillen gaan – Apple’s versie heeft witte frosting en aardbeien, zoals een traditionele Japanse kerstcake. Samsung en Google’s model heeft ook aardbeien op de top van de taart.
Windows en Joypixels
Als degene die je begroet dol is op chocoladetaart, heb je maar twee keuzes, die van Windows en die van Joypixels. Windows ‘Artwork voor deze Emoji toont een chocoladetaart met kleurrijke hagelslag, en een groene kaars bovenop. Zoals alle andere Windows-emoji’s, wordt de verjaardagscake van Windows gezien met een zwarte omtrek. Je moet toegeven, ongeacht hoe de cake verschijnt of hoeveel kaarsen het heeft, elke versie ziet er echt heerlijk uit!
Snapchat
Bij sluiting, op Snapchat, als je een ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji naast de naam van een vriend ziet, wenst ze een fijne verjaardag! Het symbool verschijnt op de datum die is ingevoerd als de verjaardag van een gebruiker bij het aanmelden voor het platform.

Andere namen van de verjaardagstaart Emoji
Zoals we allemaal weten, verschillen Emoji-namen van platform naar platform, ook. Wees niet in de war als dit gebeurt! Zoek de alternatieve namen van de Emoji op voordat u naar Panic begint. Als voorbeeld zijn de andere namen van de ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji verjaardag, cake en cake met kaarsen.

Hoe de verjaardagstaart Emoji te gebruiken

Stuur de emoji samen met verjaardagsgroeten voor die speciale iemand die hun verjaardag fysiek van je viert.
Voorbeeld: we kunnen mijlen uit elkaar zijn, maar die speciale plaats voor u in mijn hart zal nooit onvervangbaar zijn. Ik wens je al het geluk dat de wereld kan geven. Gefeliciteerd! ๐ŸŽ‚
In de context van rechtvaardig, “cake.” Om over cake te praten. Als je iemand over een taart hebt gemerkt, heb je een taart gebakken, je bestelt een taart, of het verlangen naar een taart.
Voorbeeld: ik ben zo thuis verveeld, ik besloot om een โ€‹โ€‹๐ŸŽ‚ te bakken ๐ŸŽ‚ Wil je het proberen? Kom op en pak een slice! Ik heb geprobeerd de ๐ŸŽ‚ te kopiรซren die we altijd bestellen van de bakeshop.
Om iemand te feliciteren voor het bereiken van een mijlpaal, zoals een verjaardag, bruiloft, afstuderen, enz.
Voorbeeld: Gefeliciteerd! Je hebt de promotie๐ŸŽ‚i weet hoe moeilijk je hebt gewerkt en bad. Het is allemaal betaald!
Andere voorbeelden:
– had niets achtergelaten in de koelkast, dus ik besloot om een โ€‹โ€‹๐Ÿš ๐ŸŽ‚ te maken van een recept dat ik online heb gevonden. Ik probeerde salsa er bovenop te zetten, en het smaakte nog beter! [Wat het betekent: rijstcake]
– 1๏ธโƒฃ 6๏ธโƒฃ ๐ŸŽ‚ is een van mijn favoriete films van alle tijden. Ik hou ervan om het met mijn vrienden te kijken als we Sleepoverovers hebben! Wat zijn enkele van je favoriete lijnen? [Wat het betekent: 16 kaarsen]
– Wat is jouw ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽถ? Als een echte R & B-minnaar, “verjaardag van Destiny Child,” zal voor altijd mijn jam zijn. Als ik de klassieke route wil gaan, is Leslie Gore’s, “het is mijn partij,” neemt de tweede plaats. [Wat het betekent: verjaardagsliedje]

Houd afstandsbediening op afstand met de verjaardagstaart Emoji
Het is duidelijk dat geen enkele verjaardag onopgemerkt is op internet! Wel, waarom zou het? Als er een wil is, is er een manier goed? Op die nota, als je in de stemming bent om de viering een beetje op te warmen, waarom gooi dan geen online verjaardagsgordel? In een leeftijd wanneer alles digitaal gaat, waarom niet verjaardagsfeesten? We zijn tenslotte een deel van een samenleving die erg afhankelijk is van internet.

Breng al je vrienden samen en laat de zoompartij alle zoompartijen beรซindigen. Het is gemakkelijk: kies een thema, een zoomachtergrond (voor een verjaardag, we raden aan om gรชnante beelden van je vriend te gebruiken!), Een drankje en geniet van feesten van de nacht – allemaal vanuit het comfort van je bank. Je kunt zelfs muziek spelen en een Virtual Emoji Dance Party hebben!

Tijdens het chatten met je vrienden via Zoom, vergeet niet om te persen in de ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji voor een extra gevoel.
Verjaardag cadeaus

Een ander idee zou zijn om ze een klein geschenk te sturen. Alleen omdat je er niet persoonlijk kunt zijn voor de verjaardag van je vriend, wil nog niet zeggen dat je ze niet iets kunt sturen! Profiteer van deze gelegenheid om uw vriend een cadeau te bieden van een bedrijf dat ze in deze tijd willen ondersteunen.
Als er nu geld vast is, kun je altijd een zelfgemaakt geschenk maken dat ze zullen waarderen, zoals een fysieke verjaardagskaart of plakboek. Het is een kans om creatief te worden! Versier uw kaart, of plakboek of album met de ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji en zijn of haar favoriete kleur. Er zijn ook andere viering-symbolen om uit te kiezen. Zelfs als je geen Picasso bent, zolang het uit het hart komt, zal het iets zijn dat je vriend zal waarderen.

Conclusie

Dus je ziet, er zijn genoeg manieren om vreugde te verspreiden en te juichen in een virtuele omgeving. Digitale elementen zoals een virtuele kaart, zoompartij, en verjaardagsgroet met een ๐ŸŽ‚ verjaardagstaart Emoji zal je vrienden en familie laten voelen alsof je gelijk hebt in de kamer die met hen viert! Dingen doen die vrijwel helemaal niet moeilijk is. Het enige dat nodig is, is een kleine planning, sommige technologie en een handvol creativiteit, en je zult onderweg zijn!

Search Emojis: