๐ŸŽƒ Pompoen Emoji: vermijd mislukken en genieten van traktaties met deze ๐ŸŽƒ gesneden pompoen

De ๐ŸŽƒ Pumpkin Emoji maakt een jaarlijks uiterlijk op verschillende sociale media-platforms tijdens Halloween. Ook bekend als de ๐ŸŽƒ Jack-O’-Lantern Emoji, symboliseert de geanimeerde pompoen de goofy-gezichten gesneden in uitgeholde kalebassen die we vรณรณr de laatste week van oktober zien. U omvat waarschijnlijk de ๐Ÿ‘ป Ghost Emoji met de pompoen om een โ€‹โ€‹”truc of traktatie: sfeer toe te voegen aan uw berichten of sociale mediaposten. Vanwege het feestelijke gebruik bieden Emoji-toetsenborden het gevierde halloween-symbool in plaats van een kalebas te animeren die eruit ziet als een oranje ๐Ÿˆ Melon Emoji.

Bijna alle platforms ontwierpen de pompoen met Halloween in gedachten. De oranje kalebassen in Emoji-toetsenborden lijken allemaal op de klassieke toothy grijns van Jack-O’-lanterns. Eeuwenlang houden mensen van het decoreren van hun huizen met gesneden kalebassen om Halloween te herdenken. Het display van Silly of Spooky Jack-O’-Lanterns nodigt kinderen uit en volwassenen verkleed in kostuums voor trick-or-traktatie. Gemeenschappen zetten de hele nacht verschillende activiteiten op voor alle leeftijden. De bewogen avond werd een leuke hechttijd tussen ouders, kinderen en hun buren.

Pumpkin Emoji: betekenis en verhaal achter de geanimeerde Jack-O’-Lantern

Tegenwoordig associรซren we de pompoen emoji automatisch met Halloween vanwege de traditionele rol. Zodra het seizoen van Halloween begint, decoreren wijken en openbare plaatsen de sfeer met verlichte gesneden pompoenen. Voordat je op zoek bent naar snoepjes en andere lekkernijen, weet je waar dit allemaal begon? Wist je dat mensen oorspronkelijk de vakantie noemden als Hallow’s Eva?

De uitgebreide vakantie die we allemaal kennen en liefhebben, kwam van de Samhain, een oud Celtic-festival. Toen vierden mensen het uitgebreide evenement elke 25 november ongeveer 2000 jaar geleden, de Kelten bewogen rond en woonden in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Frankrijk. Deze gebieden speelden grote rollen in kolonisatie en de ontdekking van de handel tussen naties. Hierdoor verspreiden de tradities van het festival uiteindelijk en gemengd met andere culturen over de hele wereld.

Het decoreren van plaatsen met Jack-O’-Lanterns kwam uit de traditie van Ierland. Ze sneden toothy grijns gezichten op uitgeholde grote rapen of aardappelen en verlichte kaarsen in de geรฏmproviseerde lantaarn. De Ieren die naar de VS werden geรฏmigreerd, vervolgde deze praktijk door het gebruik van pompoenen en kalebassen. Dit beรฏnvloedde andere Amerikanen om elke Halloween te vieren met ingewikkelde ontworpen lantaarns.

Illustreren van pompoensnijwerk in Emoji-toetsenborden

Alle beschikbare Emoji-toetsenborden ontwierpen hun oranje pompoenen als Jack-O’-lantaarns. Ze kunnen verschillen in algemene ontwerpen, maar alle ontwikkelaars hadden nog steeds de Halloween-decoratie in gedachten. Als je h hoop ze op je respectieve toetsenbord te vinden, typt u gewoon “Halloween” of “kalebas”, afgezien van pompoen of jack-o-lantern.

Google en Microsoft bieden geanimeerde Jack-O’-lantaarns met de gebruikelijke driehoekige ogen en scherpe glimlachen. De kenmerken van Microsoft vertonen echter donkerdere arcering, minder detaillering, drie tanden en een blad bevestigd aan een bruine stengel. Ondertussen, Samsung’s en Facebook’s pompoen vertoont meer details in oranje kalebassen.

De weergave van Apple van de geanimeerde pompoen onderscheidt zich onder andere Emoji-toetsenborden vanwege de afgeronde vorm. Bovendien is de groene stengel in tegenstelling tot andere ontwerpen met zijn extensie op zoek naar een Widow’s Peak Hairline. Ten slotte steekt Skype’s versie van de geanimeerde pompoen uit de rest vanwege zijn bewegende, schrike uitdrukking.

Het symbool van het pompoentekst typen

Vรณรณr de dageraad van Emoji-toetsenborden gebruikten mensen een overvloed aan symbolen om emoties, dingen of gebeurtenissen door te brengen via sms-berichten. Het verzenden van teksten over Halloween was geen gemakkelijke prestatie door de ingewikkelde details van Pumpkins en Jack-O’Lanterns. Mensen moesten creatief zijn als ze de essentie van de spooky vakantie willen illustreren.
Toen, degenen die verslaafd zijn aan het sms’en van de trend van symbolen die zijn gemaakt om eruit te zien als de Emojis die we vandaag kennen. Het is moeilijk voor te stellen hoe mensen sets symbolen of opgeslagen of opgeslagen. Ze hadden het nodig om berichten compost te maken die lijkt op een pompoensnijwerk. Hier zijn enkele van de sets van symbolen die worden gebruikt om Jack-O’-Lantern of Pumpkins op teksten te illustreren:

((^ ,,, ^))
(^: ^)
(~~)
((* * `))

Voeg een spooky flair toe aan je berichten met de pompoen emoji

Door de achtergrond van de geliefde Jack-O’-Lantern te kennen, weet u nu de relevantie van het toevoegen van de geanimeerde pompoen aan Emoji-toetsenborden. Het verzenden van de eigenzinnige sfeer van de oranje kalebas herinnert de ontvangers van de leuke tradities van Halloween aan. Hieronder staat een lijst met Emoji-sets die meer opwinding toevoegen aan het spookfestseizoen:

  • ๐ŸŽƒ๐Ÿฆ‡๐Ÿง›๐Ÿฉธ – Laten we een vampierfilm bekijken op Halloween!
  • โค๏ธ๐ŸŽž๏ธ๐ŸงŸ๐ŸŽƒ – Ik hou van zombiefilms op Halloween.
  • ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฑ๐ŸŽž๏ธ๐ŸŽƒ? – Wil je spannende films zien voor Halloween?
  • ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿคก๐ŸŽƒ – Spooky Clowns op Halloween
  • ๐Ÿง›๐Ÿ˜ˆ๐Ÿคก๐ŸงŸ๐Ÿ‘ป๐ŸŽƒ – iconische Halloween-kostuums
  • ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐ŸŽƒ – Trick or Treat
  • ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ’€๐Ÿ‘ป๐ŸŽƒ – kijken naar horror op Halloween

Pumpkins: van groenten naar emojis

De oranje pompoenen die we kennen en houden van hagels van de Cucurbitaceae van de kalebas. Boeren beschouwen ze een winterpompoencultivar. Ze oogsten de gladde oranje of gele kalebassen in september of oktober. De groente ontwikkelt zich vlak voor de extreme vorst tot stand gebracht door koude temperaturen.

Hierdoor hebben mensen die graag zijn ingeschakeld tijdens Halloween, de kans om een โ€‹โ€‹overvloedige toevoer van rijpe pompoenen vlak voor Halloween en Thanksgiving te kopen.


De CoviT-19-pandemie hield de meeste naties van het vieren van de eeuwenoude traditie van Halloween. Gedurende deze tijd was het moeilijk voor gezinnen en buurten om te binden op de leuke vakantie. Gelukkig hebben mensen berichten gepost of verzonden met emoji’s zoals de pompoen en de geest om Halloween te herdenken.

Ondanks het gebrek aan truc of behandelen, slaagde Netizens online nog steeds in om de vakantie in leven te houden met plezier Halloween-thema-emoji’s.
Zoals we eerder noemden, begon de Ieren de trend van het snijden van grote uitgeholde groenten. Ze gebruikten hun creaties om hun omgeving te versieren tijdens Halloween.

Oorspronkelijk werden grote aardappelen of rapen gebruikt voor jack-o-lanterns. Ierse mensen die zijn geรซmigreerd naar de U.S.S worstelden echter om de vegetatie te vinden die ze nodig hadden voor de traditie. Hierdoor populariseerden ze uiteindelijk de praktijk met pompoenen die overvloedig in het land groeiden.

Geschiedenis achter pompoengezichten

Wat weet u van het klassieke toothy grijnsde ontwerp dat we uithangen op uitgeholde pompoenen? Wie in de geschiedenis had zo’n kromgetrokken gezicht dat mensen geloofden dat de boze geesten op Halloween zouden kunnen afweren?
De traditie van Halloween of Crafting Jack-O-Lanterns volgde de Ierse mythe over een man bij de bijnaam Stingy Jack. Net als zijn bijnaam ging Jack uit voor een drankje met de duivel zonder de bedoeling te betalen voor zijn aandeel. Hij bedroog toen de duivel om te transformeren in een munt om te betalen voor hun drankjes in plaats van echt geld te gebruiken. Daarna besloot hij zijn metgezel te misleiden door hem te stoppen om naar zijn oorspronkelijke vorm te kijken. Hij bereikte dit door de duivelmunt te pakken met een zilveren kruis te allen tijde.

Stingy Jack besloot uiteindelijk om de duivel vrij te maken op de voorwaarde dat ze een heel jaar op pad gaan. Hij overtuigde ook de duivel om zijn ziel niet te claimen als hij in het gezegd jaar sterft. Helaas voor de duivel, heeft Jack hem weer bedroefd door de kracht te manipuleren in het beklimmen van een boom met een snijwerk van een kruis. Op dat moment heeft hun deal zich uitgebreid tot tien jaar.

Nadat de stekende jack is overleden, verwierp God de ziel van de manipulatieve man van het binnengaan van de hemel. Bovendien bleef de duivel trouw aan zijn woord en weigerde Jack’s Soul naar de hel te claimen. Daarom werd Jack achtergelaten met geen andere keuze, maar om de nacht te dwalen met behulp van een gekoste raaplantaarn om zijn weg te branden. De Iers noemde zijn geest “Jack of the Lantern” die uiteindelijk “Jack O’Lantern” en de gemoderniseerde “Jack-O’-Lantern” werd.

Waarom heet de pompoen ook de Jack-O’-Lantern Emoji?

Het animeren van de oranje squash voor Emoji-toetsenborden is een stuk gecompliceerd dan je denkt. Als onderdeel van de kalebasfamilie hebben pompoenen vaak verschillende tinten groen als hun buitenlaag. Elke geanimeerde groenten en fruit die momenteel in het Emoji-toetsenbord bestaan, zijn al te onderscheiden. Hierdoor kunnen Emoji-gebruikers een zwarte squash of pompoen emoji als paprika of een meloen verwarren.

De uiteindelijke beslissing om de Pumpkin Emoji te ontwerpen, want de Halloween Jack-O’-Lantern is onvermijdelijk. Andere methoden om de geliefde groente te vertegenwoordigen, kunnen de bestaande verzameling Emojis compliceren. Bovendien hielp de release van 2015 gebruikers om een โ€‹โ€‹emoji te vinden die hen meteen herinnert aan Halloween.

Pumpkins en Halloween verbinden

In het begin hebben mensen nauwelijks Halloween gekoppeld aan pompoenen in vergelijking met vandaag. De Ierse tradities veranderden alles wanneer sommige naar de VS werden geรซmigreerd. Gebaseerd op het Celtic-festival van Samhain, zowel de doden als de levenden ontmoet elkaar een hele nacht. Geesten zwerven de aarde aan de vooravond van 31 oktober. Ter bescherming bouwden mensen heilige vreugdevuren en droegen kostuums om spoken af โ€‹โ€‹te weren. Uiteindelijk leidde dit het Iers om hun traditie van Carving Jack-O’-lantaarns op te nemen om de ziel van Stingy Jack te behouden van het achtervolgen van hun huizen.

Het mengsel van Europese culturen en folklores beรฏnvloedde de halloween-tradities die we vandaag kennen. Ondanks dat hij geen bekende oorsprong heeft, werd de uitdrukking “trick or treat” populair na een stripstrook van Disney. Bovendien speelden de populaire Donald Duck en zijn Neefjes Huey, Dewey en Louie in de korte cartoon.

Hoe eindigde ‘Trick or Treat’ met pompoenmanden?

De gewoonte om in kostuums te kleden tijdens het dragen van manden voor snoepjes afkomstig van Guy Fawkes Night. Wordt ook genoemd Bonfire Night, de viering markeerde de mislukte poging van de buskruitplot. De beweging wilde aanvankelijk oplokken en de koning van Engeland James I, maar mislukte. Tijdens het jaarlijkse festival droegen kinderen maskers en droegen effigies tijdens het smeken om aalmoezen.
In het heden wendden de effigies zich tot Jack-O’-Lantern-manden en werden de eenvoudige maskers uitgebreider. Uiteindelijk leidde de combinatie van Hallow’s Eva-tradities pompoenen om een โ€‹โ€‹automatische herinnering aan Halloween te worden.

“Halloween” Pumpkin: van films naar emojis

Als een vriend u vraagt โ€‹โ€‹om de SLASHER-film “Halloween” samen te vatten met Emoji’s, zendt u deze set van emoji’s die de griezelige Jack-O’-Lantern omvatten waarschijnlijk. De franchise heeft 11 films geproduceerd sinds de eerste deel van de eerste aflevering in 1978.

Het verhaal gaat op Michael Myers, een beroemde horrorfiguur. Hij werd vermoed van het doden van mensen elke Halloween in het fictieve stadje Haddonfield, Illinois. Uiteindelijk maakte het succes van de hele franchise het een van de meest geliefde Slasher-films aller tijden. Uiteindelijk maakte het succes van de hele franchise het een van de meest geliefde Slasher-films aller tijden.

Jack-O’-lantaarns in filmpopcultuur

Een andere populaire filmreferentie komt van de geliefde wizardingwereld. Mensen omvatten vaak de pompoen bij het beschrijven “Harry Potter en de kamer van geheimen” met behulp van emojis. Onder alle magische films benadrukte de tweede aflevering de betekenis van Halloween in het leven van Harry Potter. Hierdoor verenigen fans van zowel de boeken als de film de geanimeerde Jack-O’-Lantern met evenementen in de kamer van geheimen.

Een van de promotie-posters voor de Disney-film “Halloweentown” heeft een vertrouwd uitziende pompoensnijwerk. Vanwege de reputatie van Disney is het Card-Friendly Film’s Pcard meer speels in vergelijking met de GORE opgenomen in de meeste Halloween- of Witch-films. De Jack-O’-Lanterns van de film lijken ook op de grijnzende squashen van Facebook- en Samsung-toetsenborden. Beide emojis kunnen volledig vergelijkbaar zijn, maar de details spiegelen de functies die in de posters worden gebruikt.

Tegenwoordig vindt u gemakkelijk een selectie van halloween-thema-films op elk streamingplatform. Hiermee is het eenvoudig om een โ€‹โ€‹spookfest te plannen met je vrienden, ongeacht waar je in de wereld bent. We raden u aan om een โ€‹โ€‹stem te starten met Emoji’s om de plot van de films te beschrijven die u hoopt te bekijken. Hier zijn een paar sets van emojis die u kunt gebruiken:

  • ๐ŸŽƒ๐Ÿ”ช๐Ÿฉธ – Halloween
  • ๐Ÿ’ค๐ŸŽƒ๐Ÿ’€๐ŸŽ„ – Nachtmerrie voor Kerstmis
  • โšก๐Ÿค“๐Ÿง™โ™‚๏ธ๐Ÿ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘ป – Harry Potter en de kamer van geheimen
  • ๐Ÿ‘ป๐ŸŽƒ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿš๏ธ – Casper
  • ๐Ÿง™โ™€๏ธ๐Ÿง™โ™€๏ธ๐Ÿง™โ™€๏ธ๐Ÿงน๐ŸŽƒ – Hocus Pocus
  • ๐ŸŽƒ๐ŸšŒ๐Ÿ‘ตโœจ๐Ÿงน – Halloweentown
  • ๐Ÿง™โ™€๏ธ๐Ÿ‘ฆ๐ŸŽƒ๐Ÿฐ๐Ÿ€ – de heksen
  • ๐Ÿงน๐ŸŽƒ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง – Dubbele boel en problemen

Search Emojis: