🎈 Maak wiskunde-emoji leuk: Draai je kinderen in 🔢 Math Lovers met 📈📉 Math Emojis

Fracties, decimalen, percentages – deze lijken op onschadelijke wiskundige termen. Maar voor veel jongeren, angst en zelfs angst, ontstaan ​​als het gaat om wiskunde. Kinderen, nu, meer dan ooit, worstelen met wiskunde. Als ouder wil je dat je kind geniet van het leren van verschillende dingen, maar als je kind geen interesse heeft in een bepaald onderwerp, kun je niet verwachten dat ze van nature geneigd zijn om diep in te duiken. Je moet op zoek naar leuke manieren om je kinderen aan te houden. Als ze bijvoorbeeld niet van oplossen van vergelijkingen houden, kunt u verschillende symbolen vervangen door een Math Emoji of twee, of woorden vervangen door Emoji’s bij het omgaan met langdurige woordproblemen.

Emoji in Math Education
Waarom emoji’s? Nou waarom niet! Kinderen over de hele wereld houden van Emojis, en ze lijken overal te zijn, niet alleen op sociale mediasites. Je zult ze op cake poppen, snoepjes en speelgoed zien – alles wat kinderen zeker liefhebben!

Puzzels met Math Emojis

Onlangs hebben Emoji’s hun weg genomen in dingen die kinderen meestal niet dol zijn op, zoals wiskundige onderwerpen. Vandaar de opkomst van de Math Emojis.

Math Emojis
Als u een verblijf thuis of een mama of papa of papa bent met een beetje meer tijd om te sparen, waarom dan niet een persoonlijk tintje voor uw tutoring-sessies met uw kinderen, en Math Emoji-puzzels van uzelf maken? Je vindt veel soorten wiskunde emoji op emojiguide.com, van +, naar -, tot × en nog veel meer.
Om je een beter idee te geven, laten we ze allemaal onderaan gaan.

Plus Sign Emoji

Het ➕ Plus Sign Emoji toont een plusteken dat wordt gebruikt in wiskundige formules voor toevoeging. Het kan ook tussen twee emoji’s worden gebruikt om aan te geven dat ze worden gecombineerd. U wilt bijvoorbeeld zeggen, u had 🐟 ➕ 🍟 bij McDonald’s voor de lunch.
Hoe het ➕ Plus Sign Emoji te gebruiken:
– Anna ging naar de markt. Ze kreeg 20 🍎 ➕ 10 🍓, toen besloot ze 5 van haar 🍓 terug te keren. Dus, hoeveel fruit had ze uiteindelijk in haar winkelmandje? Antwoord: 25 fruit
– Vandaag op school vroeg de leraar mijn zoon om naar het schoolbord te gaan en deze vergelijking op 1️⃣ ➕ 2️⃣ ✖️️ 5️⃣ op te lossen. Hij antwoordde het in minder dan een minuut! Antwoord: 11

Minteken emoji

Onze tweede Math Emoji is het tegenovergestelde van het plusteken, het minteken! Het ➖ minusbord Emoji toont een minteken, een symbool dat wordt gebruikt voor aftrekking in wiskundige formules.
Buiten wiskunde, kunt u deze emoji gebruiken tussen twee andere emoji’s om aan te geven dat u iets wilt verwijderen. Als u bijvoorbeeld wilt zeggen dat u naar een 🍔 ➖ 🧀 (cheeseburger zonder kaas) verlangt.
Hoe het ➖ minusbord Emoji te gebruiken:
– A 🚌 reisde van New York naar Philadelphia met 50 passagiers aan boord. Echter, de 🚌➖ passagiers als 15 aangestoken bij New Jersey. Hoeveel passagiers kwamen aan bij Philadelphia? Antwoord: 35 passagiers
– Denk er bij het inpakken voor reizen altijd dat ➖ 👉 ➕!

Vermenigvuldiging teken emoji

Onze derde Math Emoji toont een vermenigvuldigingssymbool, gebruikt in wiskundige formules. U kunt ook het ✖️ vermenigvuldigingsbord Emoji gebruiken om iets over te steken, om aan te geven dat het niet langer geldig is.
Hoe het ✖️ vermenigvuldigingsbord Emoji te gebruiken:
– een 👷♂️ in een stalen productiebedrijf verdient 79 💵 per dag. Hoeveel kost het bedrijf per dag om te betalen voor hun 313 👷🏿♂️👷🏽♂️👷🏼♂️? Antwoord: 313 ✖️ 79 = 24.727 💵
– Ben, een vakman, wordt gevraagd aan zilverplaat 103 🍵. Hij belast 32 💵 voor elke 🍵. Hoeveel wordt hij helemaal betaald? Antwoord: 103 ✖️ 32 = 3.296 💵

Divisie teken emoji

De volgende Math Emoji, het ➗ divisieteken Emoji is een symbool bestaande uit een korte horizontale lijn met een stip boven en een andere punt hieronder, gebruikt om wiskundige divisie aan te geven.
Hoe te gebruiken de ➗ divisie-teken Emoji:
– Anna, Sydney, en Tom hebben 150 🖊️ helemaal. Ze hebben elk hetzelfde aantal 🖊️. Hoeveel 🖊️ heeft elk van hen? Antwoord: 150 ➗ 3 = 50 🖊️
– Een groot glas 🥤 bevat 60 ounces sap. Het sap wordt gelijk gestort in 6 glazen. Hoeveel ounces sap zijn in elk glas? Antwoord: 60 ➗ 6 = 10 ounces

Invoernummers Emoji

Een blauw vierkant met de cijfers 1, 2, 3 en 4 geschreven in twee rijen en twee kolommen met de eerste twee getallen die het bovenste deel van het vierkant bezetten, gevolgd door de laatste hieronder. De 🔢-ingangsnummers Emoji wordt gebruikt om een ​​vereiste aan te geven voor het toevoegen van nummers in een specifiek systeem.
Over het algemeen kan deze Emoji ook nummers, numeriek, numerologie, telefoonnummers, enz. In tegenstelling tot de vorige voorbeelden, kan deze Math Emoji niet worden gebruikt voor het oplossen van woordproblemen en andere wiskundige berekeningen, maar u kunt het gebruiken in gesprekken met betrekking tot typen op een toetsenbord, enz.
Hoe de 🔢 invoernummers Emoji te gebruiken:
– Toen ik het kantoor bereikte, was ik zo verrast om te zien dat mijn computer het 🔢-slot had uitgeschakeld.
– Wanneer ik mijn zoon betreft, voordat we bij de wiskundelessen komen, geef ik hem typen lessen om meer vertrouwd te zijn met de 🔢.

Grafiek toenemende emoji

De 📈-grafiek die emoji toeneemt, toont een beeld van een groene of rode stijgende grafiek, het exacte tegenovergestelde van de 📉-grafiek die emoji afneemt. U kunt het gebruiken zoals de diagrammen in het echte leven worden gebruikt, in bedrijfsconferenties, economisch nieuws, financieel nieuws, toespraken en rapporten, enz.
Als u een ouder bent die tuteert bij hun kind, kunt u de 📈 emoji gebruiken om uw kind aan te moedigen om verschillende soorten grafieken en grafieken te lezen en te creëren!
Hoe de 📈 grafiek te gebruiken die emoji toeneemt:
– Wanneer u 📌 📈 📉 📊 aan uw rapport, maakt het het gemakkelijker te begrijpen.
– Ik heb het WE-SEED 💵 📊 📈 📢-app voor mijn zoon gedownload, en het heeft hem echt geholpen om zijn 💵 📊 📢-lessen voor de economische klasse te begrijpen. Hiermee kunnen spelers vrijwel in echte aandelen investeren en ook dienen als een sociaal netwerk waar mensen kunnen communiceren en delen op verschillende aandelen en markten kunnen delen.

Grafiek afnemende emoji

Deze 📉-grafiek afnemende Emoji toont een grafiekgrafiek met een afnemende trendlijn, die verminderde aandelen of trends vertegenwoordigt. Je ziet het in gesprekken of discussies met betrekking tot zaken, handel, enkele financiële rapporten, presentaties, openbare toespraken en alle dingen van dit soort.
Hoe de📉-grafiek te gebruiken die emoji afnemen:
– Debenhams-winkels in het Verenigd Koninkrijk gesloten vanwege maandelijkse 💲 💱 📉 als gevolg van de pandemie.
– Voor zijn gegradeerde recitatie-sessie in zijn 📈 📋 📉-klasse, werd mijn zoon gevraagd om te definiëren welke eerdere kansen zijn. Zonder te knipperen, zei hij, wanneer nieuwe gegevens nog niet zijn verzameld, en de accountants evalueren de zekere waarschijnlijkheid van een evenement, dan staat het bekend als het concept van eerdere kansen.

Valutawissel Emoji

De 💱 valuta-uitwisseling Emoji toont een yen-symbool en een dollarsymbool met twee pijlen die naar en van elk symbool wijzen. Dit is een uitwisseling van geld van de ene valuta naar de andere. Als je kind, of als je een leraar bent, en je student wereldwijde valuta’s studeert, zou dit Emoji hen kunnen helpen om meer te relateren aan het onderwerp.
Hoe de 💱 valutawissel Emoji te gebruiken:
– Wat is het 💱-tarief voor het Britse pond aan de Amerikaanse dollar? Antwoord: 1 USD = 0,72 GBP
– Je bent in Italië en je hebt een slaapplaats nodig. Je hebt $ 42, hoeveel is dat in euro? Bepaal de 💱. Antwoord: € 34,84

Keycap emojis
Keycap-symbolen geven de verschillende nummers op een computertoetsenbord aan. Momenteel zijn er keycap-symbolen die nummers 1 tot 10 vertegenwoordigen als u wilt zeggen dat u een nummer op een toetsenbord typt, in plaats van het in woorden uit te leggen, kunt u uw punt krijgen door een keycap emoji te plaatsen.
Onlangs gebruiken ouders en opvoeders keycap emojis als Math Emojis om meer kinderen die geïnteresseerd zijn in wiskunde te krijgen. Wanneer ze dit doen, fungeren de keycap-symbolen als normale nummers, ze hebben dezelfde betekenis als gebruikelijke nummers. Alle keycap-symbolen zijn volledig gekwalificeerd Emojis geïntroduceerd in 1993 en later toegevoegd aan Emoji 0.6, de eerste versie van de Unicode-standaard om Emoji te ondersteunen.
Omdat de meeste kinderen emojis gebruiken als een snelle en leuke manier om online te communiceren, heeft deze strategie gewerkt! Als je hetzelfde zou willen doen, hebben we een paar voorbeelden verstrekt om de bal te laten rollen.

Keycap cijfer één emoji

De 1️⃣ KeyCAP-cijferige Emoji toont het nummer 1 in een vierkant.
Hoe de 1️⃣ keycap-cijfer één emoji te gebruiken:
– 1 ✖️ 111 ➗ 1 = 1️⃣1️⃣1️⃣
– Er zijn 30 🍪 op een bord, 13 worden gegeten. Hoeveel zijn er over? Antwoord: 3️⃣0️⃣ ➖ 1️⃣3️⃣ = 1️⃣7️⃣ 🍪

Keycap cijfer twee emoji

De 2️⃣ KeyCAP-cijfers Twee Emoji toont het nummer 2 in een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 2️⃣ KeyCAP-cijfer twee Emoji:
– Het auditorium bij de school van Jena heeft 28 rijen. Als elke rij 95 zitplaatsen heeft, hoeveel zitplaatsen zijn in het auditorium? Antwoord: 2️⃣8️⃣ ✖️ 9️⃣5️⃣ = 2️⃣6️⃣6️⃣0️⃣ zitplaatsen
– De Gomez-tweeling nodigde 8 vrienden uit voor een 🥳. Ze hadden elk 2 kopjes ☕. Hoeveel kopjes hadden ze helemaal? Antwoord: 8️⃣ ✖️ 2️⃣ = 1️⃣6️⃣ kopjes ☕

Keycap cijfer drie emoji

De 3️⃣ KeyCAP-cijfer Drie Emoji toont de getal drie die in wit is geschreven, ingepakt op een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 3️⃣ KeyCAP-cijfer Drie Emoji:
– Als een 🧘 28.000 keer per dag knippert, hoe vaak zal een persoon in 30 dagen knipperen? Antwoord: 3️⃣0️⃣ ✖️ 2️⃣8️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ = 840.000 keer
– Hoeveel 🍪 heeft u in totaal verkocht als u 320 chocolade 🍪 en 270 vanille 🍪 hebt verkocht? Antwoord: 3️⃣2️⃣0️⃣ ➕ 2️⃣7️⃣0️⃣ = 590 🍪

Keycap cijfer vier emoji

De 4️⃣ keycapcijfer vier emoji is een gekleurde illustratie van het nummer 4, geschreven in wit en ingepakt op een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 4️⃣ KeyCAP-cijfer vier Emoji:
– James werkt 4 dagen per week in een 🍕 restaurant in Chicago. Hoeveel verdient hij op een dag of hij $ 640 per week krijgt? Antwoord: 💲6️⃣4️⃣0️⃣ ➗ 4️⃣ = 💲1️⃣6️⃣0️⃣
– John verdient $ 5 per uur door 📰 te leveren. Hij levert kranten 3 dagen per week, gedurende 4 uur elke dag. Na het leveren van kranten gedurende 8 weken, hoeveel 💰 zal John verdienen? Antwoord: 8️⃣ ✖️ 3️⃣ ✖️ 4️⃣ ✖️ 5️⃣ = 💲4️⃣8️⃣0️⃣

Keycap cijfer vijf emoji

De 5️⃣ keycapcijfer vijf Emoji is een gekleurde weergave van het nummer 5, geschreven in wit en ingesloten op een blauw vierkant.
Hoe de 5️⃣ KeyCAP-cijfer vijf emoji te gebruiken:
– Allan heeft 10 ✏ Hij gaf 5 ✏️ weg. Hoeveel ✏️ Heeft hij nu? Antwoord: 1️⃣0️⃣ ➖ 5️⃣ = 5️⃣✏️
– A 🚆 Travels 180 km / uur. Hoeveel kilometers zal het in 12 minuten reizen? Antwoord: 1️⃣8️⃣0️⃣ ➗ 6️⃣0️⃣ ✖️ 1️⃣2️⃣ = 3️⃣6️⃣ KM

Keycap cijfer zes emoji

De 6️⃣ Keycap-cijfer Six Emoji is een gekleurde weergave van het nummer 6, wit in kleur, geplaatst in een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 6️⃣ KeyCAP-cijfer Six Emoji:
– Als 12 👷♂️ in 36 dagen een stuk werk kan doen. Binnen hoeveel dagen kan 18 👷♂️ hetzelfde werk doen? Antwoord: 3️⃣6️⃣ ✖️ 1️⃣2️⃣ ➗ 1️⃣8️⃣ = 2️⃣4️⃣ DAGEN
– Steve heeft wat 💊 thuis voor zijn hoofdpijn en koorts. Er zijn 60 tabletten in de fles en hij zou 4 keer per dag 2 tabletten tegelijk kunnen nemen. Hoeveel tablets zullen na één dag achterblijven? Hoeveel dagen voordat hij uitroept 💊? Antwoord: Er zal 5️⃣2️⃣💊 zijn, en hij heeft genoeg 💊 voor 6️⃣ meer dagen.

Keycap cijfer zeven emoji

Deze 7️⃣ Keycap Digit Seven Emoji is een gekleurde illustratie van het nummer 7, getekend in het wit, gelegen in een blauw vierkant.
Hoe te gebruiken de 7️⃣ Keycap Digit Seven Emoji:
– Een schijfje 🍰 heeft 347 calorieën. Hoeveel calorieën zijn er in 8 plakjes 🍰? Antwoord: 8️⃣ ✖️ 3️⃣4️⃣7️⃣ = 2️⃣7️⃣7️⃣6️⃣ Calorieën
– Graad 4-studenten werden verdeeld in 7 teams voor een spel van Charades. Als de klas bestaat uit 49 studenten, hoeveel studenten staan ​​op elk team? Antwoord: 4️⃣9️⃣ ➗ 7️⃣ = 7️⃣ Studenten

Keycap cijfer acht emoji

De 8️⃣ Keycap-cijfer Acht Emoji illustreert het nummer 8 in een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 8️⃣ KeyCAP-cijfer Acht Emoji:
– Een 🎿 Resort is verdeeld over 5288 hectare. Het is verdeeld in 4 belangrijke gebieden. Hoeveel hectare bevinden zich in elk gebied? Antwoord: 5️⃣2️⃣8️⃣8️⃣ ➗ 4️⃣ = 1️⃣3️⃣2️⃣2️⃣ ACRES
– De oorspronkelijke prijs van een 🎧 is $ 80. De winkel heeft een kortingskorting van 20%. Hoeveel moet ik betalen voor de 🎧? Antwoord: 8️⃣0️⃣% ✖️ 💲8️⃣0️⃣ = 💲6️⃣4️⃣

Keycap cijfer negen emoji

De 9️⃣ Keycap-cijfer Negen Emoji toont het nummer 9 in het wit in een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 9️⃣ KeyCAP-cijfer negen emoji:
– Ik ben 95 cm lang, en mijn 👶 broer is 25 cm korter dan ik. Hoe groot is mijn 👶 broer? Antwoord: 9️⃣5️⃣ ➖ 2️⃣5️⃣ = 7️⃣0️⃣ CM
– In een lokale verkiezing op pollingstation a gieten 1094 stemmen hun 🗳️ uit 1270 geregistreerde kiezers, en op station B, 956 cast hun 🗳️ van de 1050 geregistreerde kiezers. Op station C, 1334 Cast hun 🗳️ van de 1440 geregistreerde kiezers. Wat is de totale opkomst van alle drie de pollingstations? Antwoord: Aantal Total Voters = 3️⃣3️⃣8️⃣4️⃣, Totaal aantal geregistreerde kiezers = 3️⃣7️⃣6️⃣0️⃣, Total Turnout = 9️⃣0️⃣%

Keycap cijfer tien emoji

De 🔟 Keycap-cijfer Ten Emoji presenteert het nummer 10 in witte kleur, binnen een vierkant.
Hoe de 🔟 KeyCAP-cijfer tien Emoji te gebruiken:
– Er zijn 🔟 polen langs de zijkant van een schoolveld. De afstand tussen elke twee aangrenzende polen is 80 cm. Wat is de afstand tussen de eerste paal en de laatste paal? Antwoord: aantal gaten = 🔟 ➖1️⃣ = 9️⃣, afstand = 9️⃣ ✖️ 8️⃣0️⃣ = 7️⃣2️⃣0️⃣ cm
– De manager van een 👚 fabriek schat dat als 🔟 naaimachines gedurende 8 uur op 100% efficiëntie lopen, ze zullen 1450 meter doek produceren. Vanwege bepaalde technische problemen, lopen 4️⃣ machines met 95% efficiëntie, en de resterende 6️⃣ bij 90% efficiëntie, hoeveel meter doek kunnen deze machines in 8 uur produceren?
Antwoord: bij 100% efficiëntie, 1️⃣ machine produceert 1450 m doek. Bij 95% efficiëntie produceren 4️⃣ machines 5510 m doek. En bij 90% efficiëntie, produceren 6️⃣ machines 7830 m doek. Totale doek geproduceerd door alle 🔟 machines = 5️⃣5️⃣1️⃣0️⃣ ➕7️⃣8️⃣3️⃣0️⃣ = 1️⃣3️⃣3️⃣4️⃣0️⃣ meter

Keycap cijfer nul emoji

De 0️⃣ KeyCAP-cijferige Zero Emoji vertegenwoordigt het nummer 0 in het witte lettertype, geplaatst in een blauw vierkant.
Hoe gebruik ik de 0️⃣ KeyCAP-cijfer Zero Emoji:
– De lengte van een rechthoek is tweemaal zijn breedte. De breedte is 35 cm lang. Wat is de omtrek van de rechthoek? Antwoord: Lengte = 2️⃣ ✖️ 3️⃣5️⃣ = 7️⃣0️⃣, PERIMETER = 7️⃣0️⃣ ➕ 3️⃣5️⃣ ➕ 7️⃣0️⃣ ➕ 3️⃣5️⃣ = 2️⃣1️⃣0️⃣ CM
– Als 1️⃣0️⃣0️⃣ jaar een eeuw is, hoeveel jaar is het een millennium? Antwoord: 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ jaar

Online bronnen
Solvemoji
Websites zoals Solvemoji zijn voorzien van kleurrijke en leuke Math Emoji-puzzels voor verschillende leeftijden en leeftijdsgroepen. Om mee te doen, moet u alleen de app downloaden of registreren met behulp van Facebook of Google+. Kinderen die topscores krijgen krijgen een slot in de top 100-leiderboard van Solveemoji. Hoe hoger het niveau dat u bereikt, hoe meer punten u verdient, hoe hoger uw algemene ranking is in het diverse leiderbord.
Hier is een tip die je misschien nuttig vindt als je lid wordt – wanneer je kind een ander niveau bereikt, kun je hem of haar een zoete maar eenvoudige traktatie geven, zoals misschien een stuk snoep, of meer PlayStation-uren, als een beloning.
Mash up wiskunde
Hier is nog een geweldige site-mash-up wiskunde. Deze site maakt algebra plezier en boeien door verschillende Math Emoji te gebruiken om cijfers weer te geven. Het oplossen van vergelijkingen hier zal ervoor zorgen dat uw kinderen het gevoel hebben dat ze aan een puzzel werken, geen algebra-probleem. Mash up Math bevat rangspecifieke wiskundige middelen van 1e tot 9e klas. U kunt ook Math Activity Books hier downloaden voor cijfers van 1 tot 9, tegen zeer redelijke prijzen. Als je lager geld bent en krijg je liever gratis K-12 Math-resources, lesplannen en activiteiten elke week, alles wat je hoeft te doen is me aanmelden voor Mash Up Math’s Weekly Newsletter en je bent goed om te gaan.
Edhelper
Nog een site die u kunt gebruiken, is EDHELPER. Je vindt Math Puzzle-werkbladen perfect voor het introduceren van onconventionele wiskundige oefeningen aan kinderen. Je kinderen zullen zo druk zijn na de leuke instructies, ze zullen niet eens weten dat ze hun wiskundige vaardigheden al verbeteren!
Puzzels helpen kinderen te leren. Geloof ons als we zeggen, als je wilt dat je kinderen meer geïnteresseerd zijn in wiskunde, moet je ze aanmoedigen om puzzels op te lossen. Puzzels zijn een uitstekend leermiddel, vooral voor elementaire studenten. Ze helpen iemands vertrouwen en cognitieve vaardigheden te verbeteren en kinderen te helpen een beter begrip te krijgen van het thema met betrekking tot een bepaalde puzzel.
Snel en eenvoudig te afdrukken, gebruik de puzzels, werkmappen en werkbladen op www.edhelper.com als een vorm van opwarmingsoefening vlak voor het tutoreren van uw kinderen, of als een ijsbreker tussen sessies.

Conclusie

Dat is het voor nu! We hopen dat onze lijst je inspireerde om alle soorten Math Emoji te gebruiken om je kinderen of studenten aan te moedigen, als je een leraar bent, om meer interesse in wiskunde te hebben.

Levensvaardigheden geleerd in wiskunde
Waarom is het zo belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd wiskunde leuk vinden? Allereerst profiteert Wiskunde onze geest enorm als we het leren. Het versterkt onze redenering, helpt ons onze geest te analyseren en te berekenen. Het gebruik ervan kan op dagelijks worden toegepast.

Wiskunde is overal
Math maakt een groot deel van ons dagelijks leven. Wanneer we betalen voor dingen in de winkel, of online, behandelen we met nummers. Vraag een bouwvakker of aannemer, ze zullen je vertellen hoe belangrijk wiskunde is wanneer het gaat om het bouwen van alles. Zelfs thuis vindt u wiskunde, vooral in de keuken door het voedsel dat we meten en koken of bakken.
Dit zijn enkele van de voorbeelden die u uw kinderen of studenten kunt vertellen wanneer ze klagen over het leren van wiskunde. Het lijkt misschien eerst moeilijk, maar het is allemaal de moeite waard om uiteindelijk de moeite waard, we beloven!

Wiskunde is belangrijk in het leven
Natuurlijk moeten we onder ogen zien dat niet iedereen een wiskundige of ingenieur wil worden, en er is niets mis mee. Wanneer je je kind of student leert om van Math te houden, geef je ze de tools en de training om hen te helpen hun best te doen in een enorm aantal levenssituaties. Als je weet hoe je situaties kunt analyseren, als je weet hoe je kritisch moet denken, en om snel na te denken, kun je elke keer tot de best mogelijke beslissing komen.
Om al deze kansen te ervaren die wiskunde biedt, moet u eerst uw kind helpen om van wiskunde te houden. Gebruik die Math Emoji of nummer Emoji. Elk jaar komen nieuwe emoji’s uit. Werk aan die leuke online oefeningen! Doe alles in je macht om je kind te helpen om van Math te houden. Je zult er geen spijt van krijgen!

Search Emojis: